Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

KutayErim

Üye
Kardeşim ondada aynı karma değer doğru değil

Aybars1979

Aybars1979

Üye

caner1010

Üye
bende de wifide sorun var..kapatıyorum 5-10 dakika sonra kendiliğinden açılıyor..bir iki ufak sıkıntı dışında memnunum şimdilik..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Slow ne zaman gelcek ya batarya %50 daha hızlı gidiyor ve telefon yumurta pişirecek kıvama geliyor.. En azından güncelleme gelsin, güya fast olacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar gördüğünüz sorunları, hataları, olmasını veya olmamasını istediğiniz noktaları tasarımsal değişiklikleri düzgün ve imla kurallarına uygun TÜRKÇE yazarak da geri bildirimlere yazabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
mp2934

mp2934

Üye
Lumia software recovery indirdim ancak telefonu falan görmedi şuan telefondan kamera falan girmiyor bazı uygulamalar var başka birşey yok reset atma için başka yol yok mu bu arada güç tuşum bozuk

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Dedigim gibi 8.1 candır :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia software recovery indirdim ancak telefonu falan görmedi şuan telefondan kamera falan girmiyor bazı uygulamalar var başka birşey yok reset atma için başka yol yok mu bu arada güç tuşum bozuk
Reset atma için ayarlardan Hakkında/Telefonu Sıfırla menüsünü de kullanabilirsiniz.

bycoo32

bycoo32

Üye
bildirim çubuğunu indirirken ya ekranın üst kısmında beyaz bir çizgi çıkıyor yada soldan aşağı doğru çizgi çıkıyor lumia 520de sizdede oldumu bu

mp2934

mp2934

Üye
Reset atma için ayarlardan Hakkında/Telefonu Sıfırla menüsünü de kullanabilirsiniz.

Bende onu diyorum ayarlar da yok bildirim merkezinden tum ayarlar diyorum girmiyor anlayacağın hiçbir şey hesap makinesi de yok

kraliletisim

Üye
Windows insider programı get e tıklayınca kapanıyor.Format attım olmadı daha önce bu şekilde denim gûncellemesini yüklemiştim şimdi win10 için deniyorum ama olmuyor swarm programıda insider gibi kapanıyor acaba sorun ne olabilir yardım ediniz.lumia820

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Lsrt yükledim karma değer dedi yüklenmedi wprt yükledim telefonu bulmuyor nasıl geri dönüş yapcaz telefonu elime almaktan korkuyorum
yüklendi hata alanlar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

KutayErim

Üye
Lsrt yükledim karma değer dedi yüklenmedi wprt yükledim telefonu bulmuyor nasıl geri dönüş yapcaz telefonu elime almaktan korkuyorum
yüklendi hata alanlar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kardeşim win7 de nasıl yapıcaz bunu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir sıfırlama yolu daha var ama çok ümitli değilim. Uzaktan erişim ile bilgisayardan WindowsPhone.com sitesine girip yapıp cihazın içeriğini silmek. Bunun için cihazda konum ve telefonumu bul özellikleri açık olmalı.

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Kardeşim win7 de nasıl yapıcaz bunu
win7 yi bilmiyorum üzgünüm :( sertfika sormayı fln kapattı windows 7 güncelleştirme ve kurtarma seceneklerinde olmalı
telefonu hemen buldu 8 e geri dönüş oldu

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ya şu spartanı ayarlayabilen var mı ben beceremedim? Arama tuşuna bastığımda ilk cortana çıkıyor sonrada normal ie geliyor

Üst Alt