Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
arkadaşlar acil yardım edebilir misiniz? lsrt ile sıfırladım telefon açılırken yedekler yüklensin mi dedi yüklemeden ileri dedim şimdi yedekleri denetle dediğimde yedekleri bulamıyor ne yapmam lazım nasıl geri alacağım yedeklerimi?
tekrar sıfırlayacan maalesef

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şuan insiderda slow seçeneği çıkıyor. nedir bu

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kamil5028347

zbahadir

Üye
Güncelleme olarak 8.1 üzerine yüklendiğinde eski sistem araçları sizi yanıltmasın mesela Pil tasarrufu iki tane oluyor ama sadece Sistem içindeki çalışıyor diğeri işlevsiz. Bu diğer sistem uygulamaları içinde geçerlidir.

Slow da iki aya kadar gelir o zaman belki yüklerim bunun neresinden tutsan elinde kalıyor. :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
müzik kontrollerinde değişen bir şey varmı müzik açıkken ses kısınca nasıl bir ekran geliyor acaba, birde spartanda maxicepe bir şey yazdığımızda ie gibi ıphone olarak mı görüyor yani yine aynı mantık ile mi tarayıcı geliştirilmiş acaba

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bir sorun daha var.konum kapalı olduğu halde konum simgesi çıkıyor üstte.hücresel veri gibi sıfırlayınca düzelmiyorda.

sıfırlamadan önce bildirim ayarlarında whatsap falan vardı.sıfırladıktan sonra yükledim ama bildirim ayarlarında yok.ayrıca 8.1'de kullandığım çoğu uygulama ve oyun uyumsuz yüklenmiyor @papakudioflu @bulutsuzgece

Son düzenleme:
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
eski oyunlarım çalışmıyor, açılıyor oyun ama sonrası yok

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Windows 10 yükledikten sonra tekrar insider a girip fast seçince güncelleme geldi bana ama değişiklik yok.

alaca61

Üye
Online işlemler yapılamıyor halaa

kartal-78

Üye
Arkadaşlar reset atma mavi ekran ve gitmeyen yükleniyor ibaresi sorunları da var

tanyyy

Üye
data sense çalıştırabilen var mı ?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bir hata daha.zil sesi seçerken herhangi bir zil sesinin solundaki play işaretine dokunduktan sonra zil sesi çalarken bir sesi seçtiğinizde ses çalmaya devam ediyor.normalde durması gerekir @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation

BelaMonte

BelaMonte

Üye
yukarıdan çekme ile mesaj cevaplama düzgün çalışıyormu?
Bende bazen klavye gelmiyor, cevap yazamıyorum. Ama klavye gelse bile mesajı yazıyorum ama göndere tıklayamıyorum. Yani gönder diyorum ama göndermiyor mesajı. Hiç bir işe yaramıyor şuan.. (1520)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
nere getti bu millet :D :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bir sorun daha var.konum kapalı olduğu halde konum simgesi çıkıyor üstte.hücresel veri gibi sıfırlayınca düzelmiyorda.

sıfırlamadan önce bildirim ayarlarında whatsap falan vardı.sıfırladıktan sonra yükledim ama bildirim ayarlarında yok.ayrıca 8.1'de kullandığım çoğu uygulama ve oyun uyumsuz yüklenmiyor @papakudioflu @bulutsuzgece
Onun bir ayarı var diye hatırlıyorum konum ayarlarını biraz kurcalayın

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar bu GDR 2 full mü fullse kuracağımda

Üst Alt