Sensation
Emekli Yönetici
EvetZaten prewievden kayıtlıydım.bundada telefondan ms hesabı girili.
Ayrıyeten pcdendemi kayıt olacağım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EvetZaten prewievden kayıtlıydım.bundada telefondan ms hesabı girili.
EvetLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evetZaten prewievden kayıtlıydım.bundada telefondan ms hesabı girili.
bende soldaki varEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi şöyle bir fark var. Sağdaki Tuş takımı göründüğü üzere farklı ve T9 ile hızlı isim arama yok. Kullananlar söyleyebilir mi? Soldaki 920 sağdaki 720.
evet
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oturumu açın sözleşmeyi kabul edin telefon için olduğunu belirtiyorsunuz biryerde sonra telden devam edin.
Şöyle söyliyim orada wp 10 der ama ilk gdr 2 yükler ondan sonra wp 10 u yükler
Direkt wp10 dedi.gdr2yi sunmadı.
Direk 10umu yükler yoksa gdr2 mi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi şöyle bir fark var. Sağdaki Tuş takımı göründüğü üzere farklı ve T9 ile hızlı isim arama yok. Kullananlar söyleyebilir mi? Soldaki 920 sağdaki 720.
bende soldaki var
Muhtemelen yine 512 MB RAM ile ilgili bir durum.win10 kuralı 3 saat oluyo şuan bi güncelleme buldu ve yüklemek için hazırlanıyo bi bilgisi olan ?
bende soldaki gibi ve t9 ile hızlı isim arama yapılıyor
iki ihtimalde geçerli sanırım ama herhaükarda win10 a çıkacak yol sen gdr2 yide yüklesen belirli bir tarihte otomatik olarak kendisi wp10 u yükleyecek diye biliyorum.
Direkt wp10 dedi.gdr2yi sunmadı.
Direk 10umu yükler yoksa gdr2 mi
Önceki mesajlarda Alikemal geldiğini söylemişti,ama ben denemedim çünkü 8.1 e geri döndüm.Usb otg geldi mi deneyen var mı ?
güncellemeyi nereden buldunuz insiderdanmı??win10 kuralı 3 saat oluyo şuan bi güncelleme buldu ve yüklemek için hazırlanıyo bi bilgisi olan ?
bende soldaki gibi ve t9 ile hızlı isim arama yapılıyor
Mesaim bitsin w10u kurup deniyim bağayımÖnceki mesajlarda Alikemal geldiğini söylemişti,ama ben denemedim çünkü 8.1 e geri döndüm.

ben denedim de olmadıUsb otg geldi mi deneyen var mı ?