Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

tanyyy

Üye
şarjı dolsun lsrt ile sıfırlayıp tekrar w10 kuracağım. ufak kasmalar yaşıyor musun hala büyük mü değişiklik oldu stabillikte?

ben de çok yavaştı telefon reset öncesi, şimdi baya iyi. airplane mod vs çalışıyor hepsi.

920

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Yapı 10051 ile USB-OTG gelmiş. Ayarlar menüsünde seçerek usb bağlayabilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Esendağlı, afwerker ve 2 diğerleri
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arkadaşlar malum w10 office açamıyor. destekleyene kadar alternatif bir office programı var m word belgesi açabileceğimiz?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Slow Ring ile sanırım daha kararlı bir sürüm gelecek?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şu slow ring için olan güncellemeyi de biran önce verseler de bakalım neler düzeltilmiş neler düzeltilmemiş. Çok sıkıntılı oldu bu güncelleme.
Slow ring şuan var, siz yaptınız mı? Slow ring yapanlar varsa arada ki farkları söyleyebilir mi?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Yapı 10051 ile USB-OTG gelmiş. Ayarlar menüsünde seçerek usb bağlayabilirsiniz.

şu nda kullanılan sürümde mi abi? tam olarak nasıl nereden açabiliriz rica etsem ayrıntılı anlatırmısın

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Slow Ring güncelleme almadı.
Güncelleme aldı mı almadı mı bilmiyorum ama, biz dün fast sürümü yüklemişiz. Bugün ise şimdi tekrar Windows insider e giriyorum bu sefer slow seçeneği de var. Tıklasam yükler mi yani slowu, tam olarak neler değişir/düzelir?

atakanakata

atakanakata

Üye
fast i seçip güncelleme yaptım 1020 de gdr2 yüklendi başka da bişey çıkmadı fakat gdr2 ile cihaz gayet stabil oldu baya memnunum şuan :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncelleme aldı mı almadı mı bilmiyorum ama, biz dün fast sürümü yüklemişiz. Bugün ise şimdi tekrar Windows insider e giriyorum bu sefer slow seçeneği de var. Tıklasam yükler mi yani slowu, tam olarak neler değişir/düzelir?
Slow zaten hep oluyor diye biliyorum. Ama yeni geldiyse ona da güncelleme gelebilir. Slow daha sonra alıyor hep güncellemeyi. Biraz daha düzelmiş şekilde. Fast gelen güncellemeyi hemen dağıtmak için.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
fast i seçip güncelleme yaptım 1020 de gdr2 yüklendi başka da bişey çıkmadı fakat gdr2 ile cihaz gayet stabil oldu baya memnunum şuan :)
harbi diyorum kurma w10u. gdr2 yi 15 dk anca kullandım ama cidden çok stabildi fark ettirdi hemen kendini.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefon wp10 tp den sonra sim'i görmüyor ya böyle iş mi olur?Soft reset attım bana mısın demiyor nasıl düzelteceğiz?

kamil5028347

kamil5028347

Üye

gdr2 den sonra wp10 güncellemesini yükleyemeyenler için gabe bu adresi gösteriyor

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben lsrt ile 8.1 e geri döndüm,sizlere hayırlı yolculuklar:)

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
L925 sabah yüklendi w10 ilk başlarda kasmalar olabiliyor arkadaşlar hemen soft reset falan atmayın bir iki saat beklesin daha sonra kendine geliyor şu an baya bi akıcı ufak tefek sıkıntılar dışında pek bir sorun yok gibi yanlız en çok sinir eden şey menüden çıkış sol ok tuşu geri dönüş çalışmıyor uzun basılı tutup uygulamaları o şekilde kapaman gerekiyor yoksa tüm uygulamalar açık kalıyor.

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
Arkadaşlar w10 lumia 925 sim kartı görmüyor yardım

dakamon

dakamon

Üye
Yükleyen arakdaşlardan ricam bolca geri bildirim yapın. Eğer bende fazladan bi lumia olsa bende kurardım ona w10 u ve sürekli geri bildirim yapardım

bedby

bedby

Üye
önceliikle herkese iyi forumlar..iki saattir win10 kullanıyorum cihaz L925 16gb şuan cihaz gayet stabil günlük kullanımda sıkıntı çıkaracak gibi durmuyor..hızlı arama mevcut ve çalışıyor..İE de sekmeleri kapatırken ki o kasılmalar yok..geri tuşu sadece ana ekrandayken çalışmıyor diyelimki canlı klasör açık kapanmıyor ama diğer yerlerde anında algılıyor.cihazı sıfırlamadım 2g-3g geçişi ve uçak modu çalışmıyor..age of empires açılmıyor atıyor..bazı kısımlarında ingilizce gözüküyor rahatsız edecek düzeyde değil..whats app messenger gibi uygulamalar sorunsuz çalışıyor..live tile'ın güncellenmesinde bi sıkıntı yok..estetik olarak 8.1 den çok daha hoş duruyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu

Üst Alt