bycoo32
Üye
1-Mobil veri hep açıkMillet tek sorun olacak
MOBİL VERİ HEP AÇIK AMA 2G -3G DEĞİŞİMİ OLUYOR MU?
Tek soru bu. Eğer bu değişim oluyorsa sıkıntı yoktur![]()
2-lumia 520 de 3g aç diyorum kaydediliyor diyip öyle kalıyor.
1-Mobil veri hep açıkMillet tek sorun olacak
yukleyenler sanki bilgi paylaşmamak için microsoft tarafından tembihlendi, 2-3 soru var cevaplanacak bunları açıklayabilirlerse çoğu kişi yukleme yapacak belki, bende de w10 inmiş durumda ama yukle butonuna basmaya çekiniyorum halaMillet tek sorun olacak
Öncelikle Windows Insider uygulaması ile Fast Ring seçilip cihaz konfigürasyonu yapıldıktan sonra yeniden başlayacak. Güncelleme kontrolü yaptığınızda ilk olarak Windows Phone 8.1 Update 2 yüklenecek. Burada kilit nokta Windows 10'a geçmek istemiyorsanız ilk olarak güncelleme kontrolünü ve otomatik indirmeyi kapatın. Yoksa kendisi wifi bulduğunda indirip üç gün içinde otomatik kurar.Peki Windows 10 kurduktan sonra arama&sms engelleme duruyormu yani kullanabiliyormuyuz
Ben daha gdr2 yada windows10 kurmadım windows insidere girince windows10 kuruluyor gd2 yi nsl kurcaz??? Acil yardım
Nasıl yani? Geçmiyor mu o zaman?1-Mobil veri hep açık
2-lumia 520 de 3g aç diyorum kaydediliyor diyip öyle kalıyor.
Kesin bir bilgim yok ama ben garantiolsun diye açık halde kurdum.sonuç olarak kapatılamıyor ama internete bağlanabiliyorsun.Mobil veriyi kapalı olarak w10'u yüklesem kurulduğunda açılıyor mu yoksa açıksa açık kapalı ise kapalı mı kalıyor ?
ayarlar > sistem > phone'a gel sim securty yi kapat şebeken gelir.Slm lumia620 telefonu sim pini girirmce açamıyom donup kalıyo ne yapmam lazım
Rica ederimTeşekkürler ederim sağol
işe yaradı bir sorun gitti kaldı tonlarcası.Yükleme bitti. Pin sorununu baska bir cihazda pini kaldırarak çözdüm. Şuan kasmalar mevcut. Sabaha toplar kendini cihaz
Mobil veriyi kapalı olarak w10'u yüklesem kurulduğunda açılıyor mu yoksa açıksa açık kapalı ise kapalı mı kalıyor ?
Mobil veri ayarlardan açık veya kapalı olması bişey ifade etmiyor. Kapalı da görünse le mobil veri kullanılmaya devam ediyor.Slm lumia620 telefonu sim pini girirmce açamıyom donup kalıyo ne yapmam lazım
Perfomans lumia 520 de 8.1 e göre baya düştü bende. telefonu sıfırlamadan yükledim ama baya ağırlaştı. cihaz şifreleme var sistemde oradan şifre koyup kaldırdığınızda. kapatsanız bile açık kalıyor.Bu sorunu arka plan gelişmiş ayarlar kısmından parola sormayı kaldır diyerek aşabilirsiniz.pin kodu ve mobil veri dışında bir problem yaşayan varmı? arama&sms filtresini geçtim. telefonun genel performansında bir sorun varmı? uygulamadan atmalar vs çalışmayan bir uygulama varmı?
tonla var sanırım kişilerde facebook entegrasyonu olmuyor. takılmalar çok fazla oluyor, yani biraz kompoziyon var ama içi boş olmuş altı dolu değil sanki yapılmamış bir binanın maketi gibi duruyor şu aşamada.pin kodu ve mobil veri dışında bir problem yaşayan varmı? arama&sms filtresini geçtim. telefonun genel performansında bir sorun varmı? uygulamadan atmalar vs çalışmayan bir uygulama varmı?
Uygulamalardan atmalar ilk bir kaç saat içinde olağan. İlk altı saati telefona bırakın. Güncellemeler arkaplanda yapılmaya devam ediliyor. Daha sonra performansta artışı fark edersiniz zaten.pin kodu ve mobil veri dışında bir problem yaşayan varmı? arama&sms filtresini geçtim. telefonun genel performansında bir sorun varmı? uygulamadan atmalar vs çalışmayan bir uygulama varmı?