Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Wp10 yüklemeden önce gdr2 de iken pin kodu sormayı iptal edin en iyisi Başlangıç ekranında Telefon simgesine dokunun açılan sayfada sağ altta üç nokta-ayarlar-SİM güvenliği-kapalı yapın...gdr2 de böyle oluyor Pin iptal..
çok geç kaldın usta çarklar dönüyor :( gerçi 15 dk.dır dönüyor ve gram ilerleme yok :(

Bay H

Bay H

Üye
Bu Windows 10 inerken %5 de kalanlar oldu mu?

Cihazı fabrika ayarlarına çevirdim ettim, yok bana mısın demiyor inatla %5 de kalıyor.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bu Windows 10 inerken %5 de kalanlar oldu mu?

Cihazı fabrika ayarlarına çevirdim ettim, yok bana mısın demiyor inatla %5 de kalıyor.
bende oldu sonra 87ye fırladı

PureFood

PureFood

Üye
aha açıldı cihaz, hadi bakalım ilk sorun ne zaman gelecek karşıma

yusuf41

yusuf41

Üye
Güç+ses kısma tuşlarına telefon titreyinceye kadar basılı tutun. Sonra tekrar açılışta pin kodunu sorunca iptal deyin. Biraz bekleyin. Sonra telefon kutucuğundan pin kodunu girin.

hocam pini giriyorum kilitleniyor her seferinde soft reset atmak zorunda kalıyorum.

dakamon

dakamon

Üye
İster Pre ister beta olsun benin isterdim ki standart özellikleri çalıştırsın. Dikkat edin pek çok beta ürün beta olmasına rağmen çok az sorun içerir ve temel özellikleri çalışır sadece yeni eklenen özelliklerde sorun olması beklenir.

Bu iki ay içerisinde biraz ilerleme beklerdim açıkçası. Ben möyle deyince herkes "ama beta" diyor e öyle ama bu MS bu beta bile olsa çalışan bir sistem yapamıyor mu. İlla adı beta veya Pre diye içinde çalışmayan yerlerin sadece süs gibi görünmesi şart mı?

Ben MS'nin yerinde olsam madem o kadar büyük bir firmayım Türkiyedeki iş ortaklarıma her telefondan bir tane hediye eder son sistemi yüklerim arkadaşlar deneyin bakalım bir sorun var mı derim o kadar basit bir iş bu.

Ama bir gerçek var beta veya Pre Ms hakkını veremiyor. Biraz ağırdan alıyor. Adamlar Siri çıkarmış iyi veya kötü bizimkiler daha işletim sisteminin bir kaç özelliğini bile doğru dürüst uygulayamamış.

MS'yi kötülemek için yapmıyorum. Ben bu forumdaki herkesten büyüğüm bu zamana kadar MS kadar özensiz iş yapan bir firma görmedim. Open source programlarında çalıştım uzun yıllar onlar bile yaptıkları işlerde MS'den çok iyilerdi. Uygulamalar çok kaliteli olmuyor ama hiç değilse çalışıyor.

Biraz uzun yadım kusura bakmayın arkadaşlar.
Sana katılmamak için kendimi zor tutuyorum desem yeridir. Şimdi bunları söyleyeceğiz ali kemal abi bir şeyler diyecek :) ama tekrar söylüyorum hep söyleyeceğim windows 10 sürecinde MS telefon için olan işletim sistemini çok ama çok ağırdan alıyor. İlk önce sadece tavşanın suyunun suyu diyebileceğimiz bir ön izleme verdi ve bu ön izleme de sadece iki modele verilebildi. Bi kere burada bile bi yanlışlık var. Sonra dediler ki efendim ay sonlarında düzenli vericez dediler pazartesi cuma vermicez dediler hangi sözlerinde durdular. Ama bilgisayarlara sık sık güncelleme geldi. Ben bu süreçte telefondan pek bir şey beklemeyin diyorum. Adamlar Win10 un bilgisayar sürümünü tamamlamadan telefon için kendilerini kasmayacaklar ve güncelleme sarkacak. Eminim buna. Kim ne derse desin hep sarktı yine sarkacak. Build build diyoruz bakalım o zaman ne gösterecekler. Eğer ki geçtiğimiz windows10 etkinliğindekinden farklı bir şey göstermezlerse yuh olsun onlara. Win10 da ne oldu şeffaf kutucuklar arkaya resim bildirim ekranında biraz daha fazla hızlı ayar. Sizce hangi diğer sistemdeki insanlar bunları görüp aaaa ne güzel olmuş çok beğendim diyip bir Wp li telefn almayı düşünür acaba. Bence hala daha öyle bir özellik getiremediler. Ben şu kutucuklara resim koyup aşağı yukarı oynattığımızda resminde oynaması gibi yada Metro arayüzüne uygun klasörleme gibi orijinal şeyler görmek istiyorum MS den. Umarım, umarım beni yanıltırlar ve şaşırtırlar ama heyecanımı kaybettirdiler 2.5 yılda yavaş yavaş. İnsanların heyecanlarını tekrar körüklemeleri lazım. Yoksa millet windowsu sadece bilgisayarda kullanmaya devam edecek.
Şimdi birileri diyecek zaten adamlar bunu beta yapıyor sorunları kabullenerek bu işe girişmeniz gerekirdi şöyle böyle diyebilir de mevzu o değil. Konu verilen önem. Sanki ilk zamanlar sisteme daha çok önem veriyorlardı şimdi varsa yoksa PC gibi geliyor bana. Mobile de önem vermeliler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: caner1010, saynesim ve zbahadir
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yusuf41
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GDR2 yüklü olanlar kamera arayüzü Lumia Camera 5.0 arayüzü olarak değişmiş mi?

remzi33

remzi33

Üye
Yüıleyenler var GDR2
Hocam bende bir türlü bulmadı gdr2'yi. pfd ve insider yüklü. kaldırıp deneyeceğim şimdi
L930 W10 TP build buldu?
Hocam bende bir türlü bulmadı gdr2'yi. pfd ve insider yüklü. kaldırıp deneyeceğim şimdi
L930 W10 TP build buldu?
Arkadaşlar L930 pfd iptal ettim. insider'dan kontrol ettim. enroll ekranında sadece insider fast seçeneği var. ne iş bilen var mı :D acaba gdr2'yi insiderlara mı verdi bu ms :D

yusuf41

yusuf41

Üye
remzi33

remzi33

Üye
eyvallah çözüldü sağol.

şuan stabilite berbat. umarım windowsun üst yöneticileri bunu kullanır ve kafayı yerler.
dostum çok iyi bir noktaya değindin. ne zamandır söyleyecem unutuyorum. ya bu tanıtım etkinliklerinde gösterilen özelikler ve sistem gayet stabildi. şimdi arkadaşlar dicek "o sürümler özel tasarlanıyor" diye. ya tamam da tanıtımda L1520 vardı. ondaki romu güncelleme olarak vermek çok zor bişey değil. haksız mıyım Allah aşkına?
valla L930'da enroll ekranı gelince dayanamadım accept dedim :) şimdi hızlı şekilde güncelleme indiriyor. galiba gdr2 bu :D inş otomatik olarak w10 a yükseltmez.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
PureFood

PureFood

Üye
yükledi, 8.1 update 1 sayesınde yaptıgımız klasörleme ile uyumlu degil sistem..

Raskoln

Raskoln

Üye
göz atma ekranı çalışıyor mu?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
2 ay önce ilk yapı verildi berbattı aradan 2 ay geçti yeni yapı geldi gene berbat (okuduğumuz kadarı ile kuramadık henüz) bunca zaman ne yapıyor bu adamlar ya..

• Beğen
Tepkiler: braayn
PureFood

PureFood

Üye
ilginç olmuş.. aşırı kasmıyor, klasörleme yaptıgım için ana ekran tuhaf duruyor, ama ayarlar falan bildigin arayüz eklemesi yapılmş gibi. evet gzel olmuş, ama yarım yamalak..

barannn79

barannn79

Üye
Uygulamaların arka planda çalışması çok iyi olmuş. Daha once geri tuşuyla gelince sayfayı yeniden yüklüyordu, androiddeki gibi olması çok iyi olmuş. Çalışmasını istemeyen sürükler indirir kapatır

PureFood

PureFood

Üye
madem mobil veri kapanmıyor, artık gece telefonu kapatalım bari :D iyi ki 2 gb paket var :D cümleten iyi geceler arkadaşlar :)

Raskoln

Raskoln

Üye
göz atma ekranı çalışıyormu?

Üst Alt