PureFood
Üye
çok geç kaldın usta çarklar dönüyorWp10 yüklemeden önce gdr2 de iken pin kodu sormayı iptal edin en iyisi Başlangıç ekranında Telefon simgesine dokunun açılan sayfada sağ altta üç nokta-ayarlar-SİM güvenliği-kapalı yapın...gdr2 de böyle oluyor Pin iptal..
gerçi 15 dk.dır dönüyor ve gram ilerleme yok 
Gecenin bu saatinde cihazı boşa sıfırladık desene 
ama tekrar söylüyorum hep söyleyeceğim windows 10 sürecinde MS telefon için olan işletim sistemini çok ama çok ağırdan alıyor. İlk önce sadece tavşanın suyunun suyu diyebileceğimiz bir ön izleme verdi ve bu ön izleme de sadece iki modele verilebildi. Bi kere burada bile bi yanlışlık var. Sonra dediler ki efendim ay sonlarında düzenli vericez dediler pazartesi cuma vermicez dediler hangi sözlerinde durdular. Ama bilgisayarlara sık sık güncelleme geldi. Ben bu süreçte telefondan pek bir şey beklemeyin diyorum. Adamlar Win10 un bilgisayar sürümünü tamamlamadan telefon için kendilerini kasmayacaklar ve güncelleme sarkacak. Eminim buna. Kim ne derse desin hep sarktı yine sarkacak. Build build diyoruz bakalım o zaman ne gösterecekler. Eğer ki geçtiğimiz windows10 etkinliğindekinden farklı bir şey göstermezlerse yuh olsun onlara. Win10 da ne oldu şeffaf kutucuklar arkaya resim bildirim ekranında biraz daha fazla hızlı ayar. Sizce hangi diğer sistemdeki insanlar bunları görüp aaaa ne güzel olmuş çok beğendim diyip bir Wp li telefn almayı düşünür acaba. Bence hala daha öyle bir özellik getiremediler. Ben şu kutucuklara resim koyup aşağı yukarı oynattığımızda resminde oynaması gibi yada Metro arayüzüne uygun klasörleme gibi orijinal şeyler görmek istiyorum MS den. Umarım, umarım beni yanıltırlar ve şaşırtırlar ama heyecanımı kaybettirdiler 2.5 yılda yavaş yavaş. İnsanların heyecanlarını tekrar körüklemeleri lazım. Yoksa millet windowsu sadece bilgisayarda kullanmaya devam edecek.
acaba gdr2'yi insiderlara mı verdi bu ms