Sensation
Emekli Yönetici
Güç+ses kısma tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutunArkadaş tuş kilidi de açılmıyor bilginize yardım bekliyorum
Güç+ses kısma tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutunArkadaş tuş kilidi de açılmıyor bilginize yardım bekliyorum
Reste yiyince Açılıyor fakat kitleyince yine açılmıyorGüç+ses kısma tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun
Yüıleyenler var GDR2Arkadaşlar L930 için W10 yok onu biliyoruz da GDR'de mi yok?
Kardeşim milletin isyanı şubat ayından beri bir arpa boyu yol alınmaması. İlk güncelleme ile oluşan sorunların pek çoğu duruyor gibi apple da güncelleme veriyor ama hemen arkasından çıkan sorunları yeni bir güncelleme ile kapatıyor kaldı ki adamlar 300 milyonun üzerinde bir cihaza güncelleme veriyor en az sıkıntı ile Microsoft 100 milyon civarı cihaza adam gibi güncelleme veremiyor. Milletin isyanı bundanMilletteki bu isyanı anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası güncelleme geç geldi anladık ona isyanda haklısınız da sistem beta yahu kendinizi kobay olarak kullandırmaya gönüllü olup sonra suçu microsofta atmak nedir ? Birinci mesaja eleman resim koymuş yazmış "sorunlarla almak için fast seçin" sorunlarıyla almak istiyorum demiş bunu seçen bile bile isyan etmenin ne anlamı var burda ağlayacağınıza hata bildirimlerini msye iletin
Tuş kilidi sorunu tek bendemi var millet çözülmedi hala
Ben yükledim ama sadece ayarlar kısmı değişti başka bir değişiklik yok gibi ... Anlayacağın bu kadar beklememe değmedi daha dorğsukendi kendini resetliyor sürekli ilginç biznasıl yükliyiceğiz
Güç+ses kısma tuşlarına telefon titreyinceye kadar basılı tutun. Sonra tekrar açılışta pin kodunu sorunca iptal deyin. Biraz bekleyin. Sonra telefon kutucuğundan pin kodunu girin.pin kodunu girerken kitleniyor hiç birşey yapamıyorum tel oldu çöp