Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
ohh sonunda, uykumu da çaldı kalleş MS :stres:

• Beğen
Tepkiler: Sensation

ErenMSC

Üye
Spartan nasıl ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

bildirim merkezinden msj atma olayıda tamamdır :D
ben yatıyorum arkadaşlar. çoğu özellik çalışmıyor ama gene de güzel oldu. şu haliyle arayüz uygulaması gibi duruyor zamanla inşallah oturur.

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Esendağlı
flutewoddy

flutewoddy

Üye
8.1e geri dönesim var

kartal-78

Üye
Şu anda l920 ye yukluyorum arkadaşlar bakalım nasıl olacak

thoak

thoak

Üye
Şuan indiriyorum. Bakalım nolucak :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Yüklenler hücresel veri hep mi açık yani yükleyince açık mı oluyor

rcxy

Üye
Herkese iyi geceler. Sırf açılan her pencerenin arka planda açık kalması bile ana telefonda kullanılmaması için yeterli bir gerekçe bence. Arayüz değişiklikleri güzel olmuş benim hhoşuma gitti ama şuan karman çorman hata ve eksik dolu bir şekilde. Şubattaki sürümden nitelik olarak bir iki evrensel uygulamanın eklenmesi dışında çok bir fark göremedim. Tabi ben de görememiş olabilirim.

yeminli06

yeminli06

Üye
Bu microsoftun çalışma saatleri nedir -.- şu gdr2den sonra güncelleme bulamama hatasını düzeltmeden kepenkleri indirirse iki çift lafım var

PureFood

PureFood

Üye
Ben GDR2'de bırakmaya karar verdim :D Bu kadar heyecan yeter şimdilik :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve BLasTeaR
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu microsoftun çalışma saatleri nedir -.- şu gdr2den sonra güncelleme bulamama hatasını düzeltmeden kepenkleri indirirse iki çift lafım var
maalesef aynı sorun bendede var 830 a wp 10 gelmedi

PureFood

PureFood

Üye
insider bildirim gönderdi sonra alet res attı bu ne demek :D
şimdi de güncellemeye girdim kendi kendine bişey indiriyor kurma oğlum 10'u kurma vazgeçtim :D :(

flutewoddy

flutewoddy

Üye
android gibi mesajlaşma falan arka planda açık kalıyor umarım final sürümünde böyle olmaz

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yükleme bitti. Pin sorununu baska bir cihazda pini kaldırarak çözdüm. Şuan kasmalar mevcut. Sabaha toplar kendini cihaz

PureFood

PureFood

Üye
dostlar gdr2'de pin kodu iptal etme nerede telefon kitlenir şimdi falan kod girerken usttekı arkadaşlarda olmuş ama ben bulamıyorum bir türlü !!

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostlar gdr2'de pin kodu iptal etme nerede telefon kitlenir şimdi falan kod girerken usttekı arkadaşlarda olmuş ama ben bulamıyorum bir türlü !!
PIN sorunca girmeden iptal de, sonra telefon rahatlayınca Telefon kutucuğundan PIN'i gir ya da ayarlardan PIN'i kaldır

• Beğen
Tepkiler: PureFood

zbahadir

Üye
İster Pre ister beta olsun benin isterdim ki standart özellikleri çalıştırsın. Dikkat edin pek çok beta ürün beta olmasına rağmen çok az sorun içerir ve temel özellikleri çalışır sadece yeni eklenen özelliklerde sorun olması beklenir.

Bu iki ay içerisinde biraz ilerleme beklerdim açıkçası. Ben möyle deyince herkes "ama beta" diyor e öyle ama bu MS bu beta bile olsa çalışan bir sistem yapamıyor mu. İlla adı beta veya Pre diye içinde çalışmayan yerlerin sadece süs gibi görünmesi şart mı?

Ben MS'nin yerinde olsam madem o kadar büyük bir firmayım Türkiyedeki iş ortaklarıma her telefondan bir tane hediye eder son sistemi yüklerim arkadaşlar deneyin bakalım bir sorun var mı derim o kadar basit bir iş bu.

Ama bir gerçek var beta veya Pre Ms hakkını veremiyor. Biraz ağırdan alıyor. Adamlar Siri çıkarmış iyi veya kötü bizimkiler daha işletim sisteminin bir kaç özelliğini bile doğru dürüst uygulayamamış.

MS'yi kötülemek için yapmıyorum. Ben bu forumdaki herkesten büyüğüm bu zamana kadar MS kadar özensiz iş yapan bir firma görmedim. Open source programlarında çalıştım uzun yıllar onlar bile yaptıkları işlerde MS'den çok iyilerdi. Uygulamalar çok kaliteli olmuyor ama hiç değilse çalışıyor.

Biraz uzun yadım kusura bakmayın arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve dakamon
nigzes1907

nigzes1907

Üye
Arkadaş tuş kilidi de açılmıyor bilginize yardım bekliyorum

meg1ddo

meg1ddo

Üye
gdr2 den sonra insider a giriyorum reset atıyor telefon açılınca herhangi bi güncelleme yok ortada bi süre sonra mı gelecek?

Üst Alt