Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
1. Size is around 450 MB.
2. TP has bugs of course.
3. Lumia 640 XL is not on the list.
4. You can't download it without WiFi.
5. You will get the new build directly, without the first build.
6. Other phones will get it later.

640 XL listede yok, boyut yaklaşık 450 mb, Wifi dışında indremezsiniz ve diğer telefonlar her zaman söylendiği gibi daha sonra alacak.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son 24 saat geri sayım başlasın.
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, serinaga, zbahadir ve 2 diğerleri
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ama harbi ya 1520 kullanıcılarından kimler hemen güncelleyecek? Ona göre şimdiden konuşalım anlaşalım, güncellemeyi yüklediklerinde pişman oldular mı, güzel mi diye söylesinler. Ben de yüklerdim direk ama eğer pişman olursam 8.1 e geri dönmek zorunda kalacağım ve oyunlarda ki (gta sa) save dosyalarım falan hep gidecek :)

Ben yükleyeceğim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
guncelleme cuma yayınlanacak ama tum dunyada aynı anda turkiyede de yayınlanacak mı yada tum cihazlara aynı anda gelecekmi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
guncelleme cuma yayınlanacak ama tum dunyada aynı anda turkiyede de yayınlanacak mı yada tum cihazlara aynı anda gelecekmi?

Evet herkese aynı anda gelecek.
Güncellemenin verileceği saat; Türkiye saati ile 20:00'ye denk geliyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ama harbi ya 1520 kullanıcılarından kimler hemen güncelleyecek? Ona göre şimdiden konuşalım anlaşalım, güncellemeyi yüklediklerinde pişman oldular mı, güzel mi diye söylesinler. Ben de yüklerdim direk ama eğer pişman olursam 8.1 e geri dönmek zorunda kalacağım ve oyunlarda ki (gta sa) save dosyalarım falan hep gidecek :)
Ben kesinlikle yükleyeceğim 1520 ye wp 10 çok yakışacak tır.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920 var mı listede ona göre bekleyeceğim :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
New star scorrer de test aşamasındaymış :) inşallah cortana Türkçe çabuk gelir :) bütün gün muhabbet ederim :)

zbahadir

Üye
Az önce attığım video son sızan sürüme ait. Akıllı arama var mı yok tam belli olmuyor. Umarım akıllı arama özelliği olan sürüm gelir. İzlemeyenler için bir kez daha paylaşalım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu videoda akıllı arama var görünüyor zaten ilk saniyelerde numarayı yazarken solda isimler çıkıyor. :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: zbahadir
m542tf

m542tf

Üye
Büyük ihtimalle ben yükleyeceğim

saynesim

saynesim

Üye
Çok büyük hatalar olmadıktan sonra yüklerim cortana umarım gelir bugün siri kulandım Türkçesi biraz bozuk inşallah bizim cortanamız öyle olmaz

• Beğen
Tepkiler: emz
Rainesto

Rainesto

Üye
Şu klavye tahminleri düzelse şarjda çok bozulmazsa ben kullanmaya devam ederim

saynesim

saynesim

Üye
Ya şu şebeke üzerinde görüntülü konuşma gelsin fazla birşeyler istemem
Yarın bu saatlerde Allah hepimize yardımcı olsun umarım beklediğimize değecek bir güncelleme olur inşallah

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Türkçe siriyi redstone'a kadar unutun bence :D

• Beğen
Tepkiler: saynesim
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yarın sabahtan verseler dicem ama olmicak, malum Amerika. Onların saatiyle sabahtan isteyelim madem :)

Üst Alt