Yayınlanacak ama inşallah Perşembe'ye kadar beklemezler.Önümüzdeki hafta yayınlanıp yayınlanmayacağına dair bişiy soylemiyormu.
Gerçekten perşembe gelmeden yayınlasalar da biraz olsun stresimizi atsak çok iyi olurdu.Yayınlanacak ama inşallah Perşembe'ye kadar beklemezler.
Salı günü versinler. İki gün iki gündür...
Umarım senin dediğin gibi önce wp 10 sonra da gdr2 ilaç gibi olur.2. listedeki modellerin tamamına vereceklerini sanmıyorum ki inşallah verirler.2.parti wp 10 Tp sürümünü verdikten sonra birde beta gdr2 gelirse hiç şaşırmam
Valla ben çok beğendim ama esas kullanımda görmek gerek.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızspartan
bence bekletmelerin sebebi 1.seçenek: gelicek olan güncelleme içinde bu sızıntı özellikler olmayacak ve bunu yeni verilecek olan modeller alıcak.Bu yakınlarda gelmeyecek öyle bir belirti yok. Ay ortasından evvel ben beklemiyorum. Neden derseniz bir sürü özellikten söz ediliyor ve pek çoğu da deneyseldir yani gelse bile bu dağıtımda yer almayacak. Onun için biraz daha bekletip daha fazla özellik eklemek istiyorlar. Yoksa bu kadar beklettikten sonra içi boş bir ürün vermek istemeyeceklerdir.
Hakikatten kilit ekranı ile ilgili hiç bir görsel vs paylaşılmadı. Kilit ekranındaki bildirim olayı bi zaman sonra sıkıntı veriyor. En fazla beş uygulama bildirimi alabiliyoruz. Herkesin zaten 5-6 tane sosyal ağ hesabı var bi de mesaj whatsapp telefon girince işin içine bildirimi göremiyoruz. Daha güzel daha hoş ve daha "bildirici" bir kilit ekranı güzel olurdu hani .
Anlayamadığım bu konsepti yapan adamların nasıl bir WP li telefon kullandıkları. Yapılan konseptlerde kilit ekranı android kilit ekranından farksız oluyor. Nedir yani android gibi mi olalım. Anlam veremiyorum. Bence MS yine çok orijinal bir şey yapacaktır. Kutucuklara getirdiği Klasörleme özelliği gibi. Ben hiç onlardan bu kadarorjinal bir şey beklemezdim. Kutucuklara getirdikleri resim ekleme de aynı şekilde. GabeAul çok orijinal çok güzel bir kilit ekranı yapacağız demişti aylar önce. Bakalım bekleyelim. Onunda sızıntısı gelir illaki.Bırakın 5 tane 10 taneyi, sayı önemli değil işlevsel önemli.
Bahsettiğim kilit ekranı aynı bu videodaki konsept gibi olsa tadından yenmez.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlayamadığım bu konsepti yapan adamların nasıl bir WP li telefon kullandıkları. Yapılan konseptlerde kilit ekranı android kilit ekranından farksız oluyor. Nedir yani android gibi mi olalım. Anlam veremiyorum. Bence MS yine çok orijinal bir şey yapacaktır. Kutucuklara getirdiği Klasörleme özelliği gibi. Ben hiç onlardan bu kadarorjinal bir şey beklemezdim. Kutucuklara getirdikleri resim ekleme de aynı şekilde. GabeAul çok orijinal çok güzel bir kilit ekranı yapacağız demişti aylar önce. Bakalım bekleyelim. Onunda sızıntısı gelir illaki.
Bence de haklısın bize özel olmalı seninde dediğin gibi hiçkimse de olmayan klasörleme gibi mesela.Anlayamadığım bu konsepti yapan adamların nasıl bir WP li telefon kullandıkları. Yapılan konseptlerde kilit ekranı android kilit ekranından farksız oluyor. Nedir yani android gibi mi olalım. Anlam veremiyorum. Bence MS yine çok orijinal bir şey yapacaktır. Kutucuklara getirdiği Klasörleme özelliği gibi. Ben hiç onlardan bu kadarorjinal bir şey beklemezdim. Kutucuklara getirdikleri resim ekleme de aynı şekilde. GabeAul çok orijinal çok güzel bir kilit ekranı yapacağız demişti aylar önce. Bakalım bekleyelim. Onunda sızıntısı gelir illaki.
Benim kast ettiğim, kilit ekranında sadece gelen bildirimlerini göstermesin, kısayol olarak işlev yapabilme özelliği eklesin yada uygulama simgesine tıkladığında uygulamaya yönlendirebilir. Söylemek istediğim bu.
İnşallah çok farklı bir kilit ekranı yaparlar.
ms in android için olan kilit ekranı heryere basıyorlar?Kilit ekranının amacı telefon kitlendiğinde istemsiz işlem yapmamızı engellemesidir. Kilit ekranındayken bir yere basıpta uygulamaya gidersek kilit ekranı olmasının ne anlamı kalır.
ms in android için olan kilit ekranı heryere basıyorlar?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonu kilitlemişsem istemsiz şekilde uygulama açılmasını istemem. Bu uygulama pratik ve göze hoş gözüksede telefonu cebinde taşıyanlar için bence çok kullanışsız olmuş. Kilit tuşuna yanlışlıkla dokunursak telefonda değişmedik ayar, açılmadık uygulama kalmaz.
Gayet mantıklı ki gelecek yeni kilit ekranı fa sanıyorum böyle olacaktır. Sadece resim gözükmeyecektir.
Abi biraz daha pratik düşünün Allah aşkına ya. Siz niye basınca bodoslama açacağını düşünüyorsunuz? Hani madem öyle diyorsunuz şifre falan da hani bastığında kilit ekranında bildirimin üstüne o otomatik açsın uygulamayı ama den şifreyi girdikten sonraE bu kadar basit bir şeyi de düşünürler yani. Niye basınca açmasın ki? Mesela whatsapp bildirimi gözüküyor kilit ekranında. Bas bildirim simgesine gir şifreyi otomatik program açık gelsin. Ne uğraşıcam şimdiki gibi elle açmaya ya da bildirim çubuğunu çekip mesaja basmayla
Gayet mantıklı ki gelecek yeni kilit ekranı fa sanıyorum böyle olacaktır. Sadece resim gözükmeyecektir.
![]()

Kilit ekranının amacı telefon kitlendiğinde istemsiz işlem yapmamızı engellemesidir. Kilit ekranındayken bir yere basıpta uygulamaya gidersek kilit ekranı olmasının ne anlamı kalır.
Abi biraz daha pratik düşünün Allah aşkına ya. Siz niye basınca bodoslama açacağını düşünüyorsunuz? Hani madem öyle diyorsunuz şifre falan da hani bastığında kilit ekranında bildirimin üstüne o otomatik açsın uygulamayı ama den şifreyi girdikten sonraE bu kadar basit bir şeyi de düşünürler yani. Niye basınca açmasın ki? Mesela whatsapp bildirimi gözüküyor kilit ekranında. Bas bildirim simgesine gir şifreyi otomatik program açık gelsin. Ne uğraşıcam şimdiki gibi elle açmaya ya da bildirim çubuğunu çekip mesaja basmayla
![]()