İyide mobil bölüm pc bölümünden ayrı çalışmıyor mu?koskoca ms 1 buçuk ay önce birkaç model cihaza bir güncelleme veriyor ,o güncellemeyi hala düzeltip yayınlayamadı.
Ee şimdi haftaya perşembeyi mi beklicez? Hani kıyametten önceki perşembe?![]()

açın TRT sporu Brezilya Fransa maçını izleyin daha heyecanlı![]()

Ben sadece haritada canlı navigasyon desteği olsun şu sayfaya hem bilgisayarda hemde telefonda bakın anlayacaksınızProject Spartan
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adress barı aşağıda olmayackmıydı ?Project Spartan
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öyle görünüyordu. Belki de değiştirilebilir bir ayardır.adress barı aşağıda olmayackmıydı ?
Değiştirilebilir olsa daha iyi aslındaÖyle görünüyordu. Belki de değiştirilebilir bir ayardır.
resmen chromenin kopyasıProject Spartan
Neresi?resmen chromenin kopyası
resmen chromenin kopyası
Aaa neresi olur mu hiç? İkisinde de ekran dikdörtgen sonuçta, birebir aynı neredeyseNeresi?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Neresi?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynı olmasın diye adres barını sağa dik bir şekilde yenileme ileri geri tuşunu da ekranın sağ tarafına mı koysunlar
Görünüşten ne bekliyoruz bilmiyorum ben bana ne gibi artılar sağlayacak ona bakıyorum tüm browserlar birbirinin aynısını zaten görünüşte. Çünkü insanlar artık bir kalıba alıştı neden bir başka firma bu kalıbı bozup insanlara tuhaf gelecek bir görsellik sağlasınlar ki?