Esendağlı
Üye
Aynen öyle,bize. Gdr2 yi verselerdi bari.bu gidişle w10 hayal bize.Yapamayacaklarsa bıraksınlar bari 8.1 sürümünü geliştirsinler. Bu gidişle Nisan ayı da şüpheli.
Aynen öyle,bize. Gdr2 yi verselerdi bari.bu gidişle w10 hayal bize.Yapamayacaklarsa bıraksınlar bari 8.1 sürümünü geliştirsinler. Bu gidişle Nisan ayı da şüpheli.
Bu çok mantıklı geldi bana nedenseTeknik sürümü 1 aya Developer sürümü 1 yıla final sürüm 10 yıla gelir bu gidiş ile![]()

gerçeklerBu çok mantıklı geldi bana nedense![]()

sende buna inandın mı ? =)Hani her ay gelicekti güncelleme
Bugün gelmeyeceğini tahmin ediyordum. Öyle sanıyorum 31 Mart Salı günü güncelleme gelecek.![]()

sürüm geldide her ay güncellemesi kaldısende buna inandın mı ? =)
Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir...
Hz. Mevlana
bugun o kadar dedm gelmeyecek diye bi persembe uydurmuslar ağzı olan konusuyor tabi 29 bluid sonra geldi gelmedi nisan sarkacak bu ıs demedi demeyinİnşallah
Ayın son günü...

@bulutsuzgece Abi bizim kupon yattı. Ben gelmeyeceğini kabullendimBu kadar yoğun bir günden sonra çok yoruldum. Gidip yatayımda bari bir işe yarasın zamanım
![]()
Hayır o bişey değil de, mobil sürümle ilgili o kadar bekleyen varken çıkıp tek kelime etmedi ya, Gabe'e olan bütün sempati bitti.
İnsan hiç değilse "bugün herhangi bir şey yok, boşuna beklemeyin" der.
Onu da demedi.
Çok ayıp etti çok...

Bari insan arada bir ufak güncellemeler verseler insanların
Bekleyin de demedi ama biz bekledik. Hatta yabancı forumlara baktım bizden başka bekleyen yokmuş.![]()
Epeyce bekleyen vardı.
Yabancı WP siteleri dahil...