Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gabe hazırlanıyor, Gabe kahvesini içiyor. Gabe ellerini yıkıyor. Gabe abdest alıyor. Gabe gebe kaldı. Derken Gün bittiii. Artık yarında Gabe cumaya gitti deriz. Zaten cumaları vermiyorlarmış.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

byibo

byibo

Üye
Hayır o bişey değil de, mobil sürümle ilgili o kadar bekleyen varken çıkıp tek kelime etmedi ya, Gabe'e olan bütün sempati bitti.
İnsan hiç değilse "bugün herhangi bir şey yok, boşuna beklemeyin" der.
Onu da demedi.
Çok ayıp etti çok...
özgür abi haklısın yanlış anlama sakın ama sitem etmen çok hoş abi sonuçta bizim yapacağımız hiçbirşey yok ki beklemekten başka
Burada vahiy inen bir arkadaş vardi 26 mart kesin diyodu [emoji12]
sadece tahminde bulunmuştu 26 mart'ta herhangi bir aksaklık olmazsa gelebilir diye

Bay H

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia da güncelleme ve geliştirme konusunda geride kaldı onu ms aldı.şimdi Nokia nın bu hatasını ms de yapıyor,ms yide(mobil bölümü)apple satın alır:)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Mayıs'a kadar preview nasıl yetişecek ? Tam sürüme daha çok var . En son build sızıntılara da bu tezimi destekliyor . Yaz aylarında tam sürümü alabilmemiz için bir dahaki buildden itibaren tüm yeniliklerin tamamına yakınının parçalar halinde verilmesi lazım diye düşünüyorum . İkinci build i bile daha alamadık , hatta hangi cihazlara destek sunulacağı bile daha belli değil .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Uzun bir süre WP kullanmasam da bu güncelleme olayını bir kenara bırakalım, şahsi fikrim sistem şu haliyle bile fazlasını istemeyenler için ideal. Çarpabilsem @papakudioflu dostumun telefonunu :sirit: kullanacam da :D kısmet

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gabriel (temsili değil)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve dakamon

zbahadir

Üye
Yine iyiyiz. Windows 95 tam 2,5 yıl gecikmeli olarak çıkmıştı. Ve hatta asla kilitlenmez diye lanse edilen ancak ilk tanıtım anında kilitlenmişti. Sonraları sorunun bilgisayardan kaynaklandığı söylense de buna kimse inanmamıştı. :ehe

dakamon

dakamon

Üye
Güncelleme gelince Aslna MS güncelleme gelemyince batsın MS :D kaka MS

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mayıs'a kadar preview nasıl yetişecek ? Tam sürüme daha çok var . En son build sızıntılara da bu tezimi destekliyor . Yaz aylarında tam sürümü alabilmemiz için bir dahaki buildden itibaren tüm yeniliklerin tamamına yakınının parçalar halinde verilmesi lazım diye düşünüyorum . İkinci build i bile daha alamadık , hatta hangi cihazlara destek sunulacağı bile daha belli değil .
Preview for Developers programı Windows Phone 8.1 güncellemesi ile birlikte tarihin tozlu raflarındaki yerini alacak. Windows 10 güncellemesi Windows Insiders Programı ile devam edecek. Yani Windows 10 for Phones Ön İzleme için Preview for Developers Güncellemeleri olmayacak.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ms verdiği güncellemelerle değilde vermedikleri ile gündemde kalıyor,hani reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya o misal yani :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01

zbahadir

Üye
Bir insan sözünün arkasında durduğu kadar insandır, firmalarda öyle. Güven telkin edemiyorsan hiç değilse dürüst olacaksın. Bir firma müşterilerine saygılıysa onları bilgilendirmek zorundadır.

Bay H

Bay H

Üye
Ben şu son günlerden hala umutluyum. NPU bir yerlere/bir şeye güvenerek bu hafta güncelleme gelecek diyor ama bakalım ne kadar doğru çıkacak...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Preview for Developers programı Windows Phone 8.1 güncellemesi ile birlikte tarihin tozlu raflarındaki yerini alacak. Windows 10 güncellemesi Windows Insiders Programı ile devam edecek. Yani Windows 10 for Phones Ön İzleme için Preview for Developers Güncellemeleri olmayacak.

Abi oradaki preview dil alışkanlığı . Beta diyeceğime preview demişim . Teknik ön izlemenin beta aşamasına gelmesininin düşündüğümüzden daha fazla vakit alabileceğini anlatmak istemiştim :)

orian

orian

Üye
Geçenlerde dünyada 1,5 milyar adet Windows işletim sistemli cihaz bulunduğunu söylemişlerdi.

Şimdi realist olalım arkadaşlar. Microsoft için pc sürümü mobil sürümden çok daha önemli. Kullanıcı sayısı farklı ortada. Dünyadaki pclerin ezici çoğunluğu Windows işletim sistemini kullanıyor. Telefon olarak bu oran %2,5'larda.. Adamlar parayı nerden daha çok kazanıyorsa oraya odaklanmak durumundalar. Bizim Ms' ye kızmamız daha çok duygusal. Onların yerine biz olsaydık aynını yapar ve Windows Pc sürümüne odaklanırdık. Bugün olsaydı iyiydi ama olmayınca da yapacak bir şey yok. Sabah yine kalkacağız ve işimize gücümüze bakacağız..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Silinen Üye 2000119 ve bulutsuzgece
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla bence ne Preview ne başka bir şey vermesinler. Komple direk Windows 10 alalım tam sürüm, kimsenin başı ağrımasın. Porticoda i, Amberde Preview mi vardı? O günleri unutamadım ben hâla :(

zbahadir

Üye
Geçenlerde dünyada 1,5 milyar adet Windows işletim sistemli cihaz bulunduğunu söylemişlerdi.

Şimdi realist olalım arkadaşlar. Microsoft için pc sürümü mobil sürümden çok daha önemli. Kullanıcı sayısı farklı ortada. Dünyadaki pclerin ezici çoğunluğu Windows işletim sistemini kullanıyor. Telefon olarak bu oran %2,5'larda.. Adamlar parayı nerden daha çok kazanıyorsa oraya odaklanmak durumundalar. Bizim Ms' ye kızmamız daha çok duygusal. Onların yerine biz olsaydık aynını yapar ve Windows Pc sürümüne odaklanırdık. Bugün olsaydı iyiydi ama olmayınca da yapacak bir şey yok. Sabah yine kalkacağız ve işimize gücümüze bakacağız..

Öyle ama bir evde bir tane bilemedin iki tane PC olur ama evde kişi sayısı kadar mobil telefon olur. MS desktop olayını artık o kadar önemsemiyor gelecek mobilde.

braayn

braayn

Üye
açın TRT sporu Brezilya Fransa maçını izleyin daha heyecanlı :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İyide mobil bölüm pc bölümünden ayrı çalışmıyor mu?koskoca ms 1 buçuk ay önce birkaç model cihaza bir güncelleme veriyor ,o güncellemeyi hala düzeltip yayınlayamadı.

Üst Alt