özgür abi haklısın yanlış anlama sakın ama sitem etmen çok hoş abi sonuçta bizim yapacağımız hiçbirşey yok ki beklemekten başkaHayır o bişey değil de, mobil sürümle ilgili o kadar bekleyen varken çıkıp tek kelime etmedi ya, Gabe'e olan bütün sempati bitti.
İnsan hiç değilse "bugün herhangi bir şey yok, boşuna beklemeyin" der.
Onu da demedi.
Çok ayıp etti çok...
sadece tahminde bulunmuştu 26 mart'ta herhangi bir aksaklık olmazsa gelebilir diyeBurada vahiy inen bir arkadaş vardi 26 mart kesin diyodu [emoji12]
VE GELMEDİ!!!!Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Preview for Developers programı Windows Phone 8.1 güncellemesi ile birlikte tarihin tozlu raflarındaki yerini alacak. Windows 10 güncellemesi Windows Insiders Programı ile devam edecek. Yani Windows 10 for Phones Ön İzleme için Preview for Developers Güncellemeleri olmayacak.Mayıs'a kadar preview nasıl yetişecek ? Tam sürüme daha çok var . En son build sızıntılara da bu tezimi destekliyor . Yaz aylarında tam sürümü alabilmemiz için bir dahaki buildden itibaren tüm yeniliklerin tamamına yakınının parçalar halinde verilmesi lazım diye düşünüyorum . İkinci build i bile daha alamadık , hatta hangi cihazlara destek sunulacağı bile daha belli değil .
Preview for Developers programı Windows Phone 8.1 güncellemesi ile birlikte tarihin tozlu raflarındaki yerini alacak. Windows 10 güncellemesi Windows Insiders Programı ile devam edecek. Yani Windows 10 for Phones Ön İzleme için Preview for Developers Güncellemeleri olmayacak.

Geçenlerde dünyada 1,5 milyar adet Windows işletim sistemli cihaz bulunduğunu söylemişlerdi.
Şimdi realist olalım arkadaşlar. Microsoft için pc sürümü mobil sürümden çok daha önemli. Kullanıcı sayısı farklı ortada. Dünyadaki pclerin ezici çoğunluğu Windows işletim sistemini kullanıyor. Telefon olarak bu oran %2,5'larda.. Adamlar parayı nerden daha çok kazanıyorsa oraya odaklanmak durumundalar. Bizim Ms' ye kızmamız daha çok duygusal. Onların yerine biz olsaydık aynını yapar ve Windows Pc sürümüne odaklanırdık. Bugün olsaydı iyiydi ama olmayınca da yapacak bir şey yok. Sabah yine kalkacağız ve işimize gücümüze bakacağız..