Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye

ErenMSC

Üye
Teknik sürümü 1 aya Developer sürümü 1 yıla final sürüm 10 yıla gelir bu gidiş ile :ehe

Bay H

Bay H

Üye
Acaba güncellemeleri genellikle aylık bazen daha geç yayınlıyoruz dediler de biz mi yanlış anladık acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: byibo, emz ve zbahadir

zbahadir

Üye
Bugün gelmeyeceğini tahmin ediyordum. Öyle sanıyorum 31 Mart Salı günü güncelleme gelecek. :)
Edit:
Pazartesi de gelebilir.

ko4fun

ko4fun

Üye
sende buna inandın mı ? =)
Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir...
Hz. Mevlana
sürüm geldide her ay güncellemesi kaldı :D bugun o kadar dedm gelmeyecek diye bi persembe uydurmuslar ağzı olan konusuyor tabi 29 bluid sonra geldi gelmedi nisan sarkacak bu ıs demedi demeyin

dakamon

dakamon

Üye
Bu kadar kafayı ülke meselesine yorsak aya çıkardık herhalde :D şaka bi yana Joe nun durumda el atması lazım. Artık ondan da Twit görmek istiyoruz. Joe sürekli işin kaymağını yiyo

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
@bulutsuzgece Abi bizim kupon yattı. Ben gelmeyeceğini kabullendim:) Bu kadar yoğun bir günden sonra çok yoruldum. Gidip yatayımda bari bir işe yarasın zamanım :ehe

dakamon

dakamon

Üye
Şimdi bunların prv den önce son bir ayı kalıyo. O bir ayda tecnical ı prv yapabileceklermi hadi yaptılar yaza kadar tam surum çıkabilecek mi. Zaman çok daraldı. W10 gibi bir isme yakışır bir güncelleme olacakmı bakalım bu kısa zamanda. Aylar geçip sadece bir klasırleme verdiklerini biliyoruz. Gerisini siz düşünün. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@bulutsuzgece Abi bizim kupon yattı. Ben gelmeyeceğini kabullendim:) Bu kadar yoğun bir günden sonra çok yoruldum. Gidip yatayımda bari bir işe yarasın zamanım :ehe

Hayır o bişey değil de, mobil sürümle ilgili o kadar bekleyen varken çıkıp tek kelime etmedi ya, Gabe'e olan bütün sempati bitti.
İnsan hiç değilse "bugün herhangi bir şey yok, boşuna beklemeyin" der.
Onu da demedi.
Çok ayıp etti çok...

• Beğen
Tepkiler: emz, BLasTeaR ve byibo
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Eğer ms sözünde durmayacaksa burada boşuna beklemenin bir anlamı yok bize verdikleri kadar değer veririz bizde çok saçma bir stratejileri var zaten hatta yok bile güncelleme yönünden gördüğüm en leş sistem olmaya defalarca aday

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar diğer ülkelerde tepkiler nasıl acaba,takip edenler varmı aramızda

zbahadir

Üye
Hayır o bişey değil de, mobil sürümle ilgili o kadar bekleyen varken çıkıp tek kelime etmedi ya, Gabe'e olan bütün sempati bitti.
İnsan hiç değilse "bugün herhangi bir şey yok, boşuna beklemeyin" der.
Onu da demedi.
Çok ayıp etti çok...

Bekleyin de demedi ama biz bekledik. Hatta yabancı forumlara baktım bizden başka bekleyen yokmuş. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bari insan arada bir ufak güncellemeler verseler insanların

Bekleyin de demedi ama biz bekledik. Hatta yabancı forumlara baktım bizden başka bekleyen yokmuş. :)

Epeyce bekleyen vardı.
Yabancı WP siteleri dahil...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İçimden geçenleri şuraya yazarsam eminim süresiz ban yerim:)

• Beğen
Tepkiler: ON9, BomberMAn_01 ve emz

zbahadir

Üye
Epeyce bekleyen vardı.
Yabancı WP siteleri dahil...

Bekleyen o şekilde hep vardı da gelecek diye seslendiren pek olmadı. Bazı ciddi WP haber platformlarından ses çıkmadı yoksa mutlaka sızıntılar olurdu.

Neyse arık onda da bir hayır vardır. :)

Üst Alt