Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bildirim merkezini düzeltirler inşallah. 10 tane mesaj geliyor hepsini gösteriyor. 4 satırdan sonra göstermese daha iyi olur

Şöyle de bir saçmalık var. Aynı kişiden 5 tane mesaj geldi mesela siz o mesajlardan birine dokunup o kişiyle yazıştığınız chat ekranına gelip mesajınızı yazıp gönderiyor ve çııyorsunuz fakat aynı kişinin diğer mesajlarının bildirimleri hala bildirim merkezinde kalıyor. Bu saçmalığı çözmeleri lazım. İlla o mesajlaşma uygulamasının ana sayfasında olacaksın ki bildirimler gitsin. Umarım anlatabilmişimdir durumu.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Dexter Morgan

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şöyle de bir saçmalık var. Aynı kişiden 5 tane mesaj geldi mesela siz o mesajlardan birine dokunup o kişiyle yazıştığınız chat ekranına gelip mesajınızı yazıp gönderiyor ve çııyorsunuz fakat aynı kişinin diğer mesajlarının bildirimleri hala bildirim merkezinde kalıyor. Bu saçmalığı çözmeleri lazım. İlla o mesajlaşma uygulamasının ana sayfasında olacaksın ki bildirimler gitsin. Umarım anlatabilmişimdir durumu.

Windowsla değil whatsappla ilgili durum bu yada programın ureticisiyle

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
remzi33

remzi33

Üye

Haklısınız. Bu çok büyük bir saçmalık. Sadece whatsapp için değil, bildirim gelen tüm uygulamalar için geçerli bir durum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yaklaşık 10 saattir Gabriel Aul'dan haber alınamıyor. Gören duyan varsa aşağıdaki mesaj alanını kullanarak bilgilendirsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto, Murat Alper, emz ve 1 kişi daha
saynesim

saynesim

Üye
adam güncelleme vermeden kalpten gitmesin

Bay H

Bay H

Üye
Yaklaşık 10 saattir Gabriel Aul'dan haber alınamıyor. Gören duyan varsa aşağıdaki mesaj alanını kullanarak bilgilendirsin.
Dün de yine bu kadar sessiz kaldı sonra 10041 numaralı yapı için 3-4 güncelleme geldi. Belki yine aynı tarife olur :ehe

Şimdi yine genel soru cevap olayını yapıyor bakalım o güzel sözcükler dökülecek mi ellerinden.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son 15 dakika. Yarına hazırlık :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu akşam geleceğini pek sanmıyorum ama yarın bir ihtimal diyorum.

saynesim

saynesim

Üye
adamlar bu hafta çok güzel olacak dediler kesin yarın veya cuma günü gelir diye düşünüyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
adamlar bu hafta çok güzel olacak dediler kesin yarın veya cuma günü gelir diye düşünüyorum
P.tesi ve cuma günleri güncelleme vermiyorlarmış,elimizde bu hafta için sadece yarın var.

• Beğen
Tepkiler: byibo
braayn

braayn

Üye
ben illede haftaya 2 nisan perşembe diyorum =) bu arada GDR2 kimse beklemiyor sanırım

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yarın olsun artık ya. Kurcalayalım eccük

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hala hareketlenme yok mu ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Son 23 saate girdik.