remzi33
Üye
Uygulama indirilebilir durumda. Ancak giriş yapmak için preview kaydı istiyor. Kayıt başvurusu gönderdim bakalımKapalı beta olarak gelmiş.
Sadece ön kayıt yapanlara gelmiş olmalı zira mağazada sanırım herkese görünmüyor.
Uygulama indirilebilir durumda. Ancak giriş yapmak için preview kaydı istiyor. Kayıt başvurusu gönderdim bakalımKapalı beta olarak gelmiş.
Sadece ön kayıt yapanlara gelmiş olmalı zira mağazada sanırım herkese görünmüyor.
Bence yarın yada öbürgün güncelleme verecekler ya ondan yoğunlaşmışlardır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben Lumia 735' in led ışığını da şans eseri gördüm. Buna baktım da görünmüyor. Hoş Lumia 735'te de yapmayınca görünmüyordu.Hocam L930'da bildirim led ışığı var mı? Daha önce söylendiyse kusura bakmayın göremedim de.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

20 dakika sonra yayınlanacak blog yazısını yazıyor olmasın abiPerşembe öncesi sessizlik![]()

Zaten bazı Google uygulamaların kaldırılabileceği Xda'da ortaya çıkmış. Demedi demeyin. Samsung ile Microsoft arasında gizli bir antlaşma yapılmış olabilir. Yoksa Google uygulamalarını Samsung neden Microsoft ile değişsin. 2-3 yıla Android Balonu patlar benceMicrosofttan galaxy s6 ile ilgili açıklama var mı ortaklıkla ilgili yani skype onedrive falan sisteme kurulu olacakmış
Düzeltme...herkes perşembe filan diyor ama bugüne bekleyenlerin sayısı %70 bende dahil

Uygulama indirilebilir durumda. Ancak giriş yapmak için preview kaydı istiyor. Kayıt başvurusu gönderdim bakalım
Düzeltme...
Mesajı yanlış alıntılmışım.
Ben daha ilk duyurusu yapıldığında kaydolmuştum daha yeni geldi. İyi görünüyor galiba iş yapacak.
Mobil sürümü de gelsin bir an önce.
Hangi mağazadan bakıyorsun?
Desktop değil mi?
Yeni aber
Neowin'e göre gelecek olan 7 özelliğin yayınlanacak güncel Windows sürümünde yer almayacağı belirtiliyor.
Evet Masaüstü Windows Mağazasından kontrol ettim. Mobil sürüm gelse ortalık karışırdı şimdiyeDüzeltme...
Mesajı yanlış alıntılmışım.
Ben daha ilk duyurusu yapıldığında kaydolmuştum daha yeni geldi. İyi görünüyor galiba iş yapacak.
Mobil sürümü de gelsin bir an önce.
Hangi mağazadan bakıyorsun?
Desktop değil mi?
Yeni aber
Neowin'e göre gelecek olan 7 özelliğin yayınlanacak güncel Windows sürümünde yer almayacağı belirtiliyor.

Evet Masaüstü Windows Mağazasından kontrol ettim. Mobil sürüm gelse ortalık karışırdı şimdiye![]()
Hi,
Skype Translator is ready and waiting for you. Thanks for your patience. Before you download it to your device, here are some helpful tips:
This early release of Skype Translator Preview includes an initial set of voice languages, and you can IM in over 40 languages.
The preview supports Windows 8.1 devices and above. If you're still on Windows 8, you canLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
You'll need a valid Microsoft Account to use Skype Translator, which you can get by following the link below.
Umarım 920'ye gelirMalum, 930 aldığım için 920 üzerinde deneyler yapacağım
![]()

Nasıl yani? PC'ye geliyor güncelleme şu anLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gabe herkesi yanılttı galiba abi? @bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gabe herkesi yanılttı galiba abi? @bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation
Yoksa bilgisayar için mi?