versino2
Üye
Onun neresinden çıkıyor o ışık anlamadım ben.925 te nerden çıkacak pekiİşte Lumia 735'in bildirim ışığı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Onun neresinden çıkıyor o ışık anlamadım ben.925 te nerden çıkacak pekiİşte Lumia 735'in bildirim ışığı:

Çıkamayacak çünkü yok. Nokia zamanında koymuş lazım olur diyeOnun neresinden çıkıyor o ışık anlamadım ben.925 te nerden çıkacak peki![]()

Tüm uygulamalar için ayrı ayrı ayarlanabilir. Yani istemediğiniz uygulamaların bildirimlerini göstermiyor. Veya istediğiniz sizin için önemli olan bildirimlerde renk seçebiliyorsunuz.Çok bildirim alanlar için kullanışlı olmaz. Her bildirimde yandığını düşün batarya dayanmaz.
Çok ta önemli değil bence. Zaten telefon elden düşmeyecek sürekli elimiz bildirim alanında led olsa ne olacak ki?
Tüm uygulamalar için ayrı ayrı ayarlanabilir. Yani istemediğiniz uygulamaların bildirimlerini göstermiyor. Veya istediğiniz sizin için önemli olan bildirimlerde renk seçebiliyorsunuz.

Tüm uygulamalar için ayrı ayrı ayarlanabilir. Yani istemediğiniz uygulamaların bildirimlerini göstermiyor. Veya istediğiniz sizin için önemli olan bildirimlerde renk seçebiliyorsunuz.
Elbette ayar vardır ama telefona yeni bir kullanıcı ne var ne yok açar bizim gibi bildirim seslerini ve gereksiz bildirimleri de kapatmazsa gün dolmadan şarjı biter. Sonra neden şarjı bitiyor diye anlatamazsın.![]()
Yine de ne bileyim led olayını biraz gereksiz buluyorum. Öyle gereksiz şeyler yerine adam gibi gerekli şeylere kafa yorsunlar daha Cortana ye yeni tarayıcı bitmemiş.
Beklentilerin yüksek olduğu 3 günlere girdik
Bakalım hangi gün saat kaçta alacağız güncellemeyi.

Ön izleme surumu nezaman gelecek

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

UyuyordurAbi Gabe ortadan yine kayboldu bugün gelmesin

Abi Gabe ortadan yine kayboldu bugün gelmesin![]()