Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Profil ?

Son düzenleme:

skynet

Üye
Yazılımla yapılabilecek bir şey olduğu için olabilir.
Daha önce lumia camera ilk çıktığında 620'ye yüklenmiyordu ama hile yaparak yüklemiştim o zaman sorunsuz çalışıyordu yüz algılama :)

ON9

ON9

Üye
ben bilmiyorum güvenlik için olduğunu :) siz bu gidişle daha çok yıllar 3310 kullanırsınız :)
Temizinden bulsam aklıma gelmiyor değil hani. ;)Club Nokia uyesi biri olarak özlüyorum o günleri.
Ödemeyeceğim demişken, Microsoft a 3,99₺ borcum var :D inadına ölemiyorum :D
Wp10 tp gelince sizi mahrum ederler sonra bak. Demedi deme ;)
Benim bildiğim bir yıl içinde yukseltmeye başvurunca sana yeni bi product key verecekler bu senin yeni urun anahtarın olacak. Ücretsiz win10 sahibi olmuş olacaksın.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Vista var iken aldığım laptopum On'u görecek. Vay be hayretler içindeyim :)
Korsanla lisanslı arasındaki farkı anlayamadıysanız size söyleyecek sözüm yok. :)
Korsan ile lisanslı arasındaki fark Paralı Kadın ile Sevgili arasındaki fark gibidir. Dünyalar kadar fark vardır.
:D

alaca61

Üye
Bugünlük de gelmedi wp10 dahada beklemem
Perşembe akşamı perişan olduk ya

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve BomberMAn_01
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
"Profile" Ne ola ki?

Yeni kamera özellikleri , Windows 10 :
  • 4k video kaydı
  • Bağımsız flaş kontrolü
  • Genişletilmiş değişken Fotoğraf dizisi
  • Yüz algılama
  • Değişken kare hızı
  • Video çekimi sırasında zoom
  • Video HDR
  • En - boy oranı çözünürlükleri

Profil kendi hazırlayacağımız bi özel mod olabilir.yani kamera açıldığında hangi modu kullanmak istersiniz gibi bişey.mesela ayarlarsınız işte makro açık flaş kapalı.yada manzara modu açılsın iso değeri şu olsun gibi.kamerayı açınca da ilk o mod gelir ekrana.belkide birden fazla da mod ayarlayabiliriz.sonra da mod1 mod2 gibi seçeneklerimiz olur :eller:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Benim anladığım kadarıyla bu W10 TP'yi bir yıl boyunca herkes ücretsiz olarak indirip kullanabilecek.microsoft ise bütün pclerin bu sürüme geçmesi için elinden geleni yapacak.çünkü ücretsiz :) bir yıl sonra W10 stabil sürüm çıkacak piyasaya.TP'ye güncellemeler ve destekler kesilecek.paralı olan sürüm o olacak :)

"Tahmin"

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
BaySerkan

BaySerkan

Üye
umutlar başka Perşembelere kaldı galiba ses seda yok yeni teknik sürüm ile ilgili..

braayn

braayn

Üye
Bence Nisan ayının ilk perşembe günü gelecek...

dakamon

dakamon

Üye
O beyin yandı.... :D

zbahadir

Üye
İyi tarafından bakın şimdi verseler bir sürü eksik. MS aynı hatayı yapmamak için ellerinden geleni yapıyor. Ne kadar geç o kadar iyi ve daha çok telefon desteği demek. Sanırım güncelleme bu sefer telefonların tümüne veya büyük bir kısmına gelecek. Mart olmadı Nisan olsun tam olsun.

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Zaman geçtikçe kararlı sürüme adım adım yaklaşıyoruz

braayn

braayn

Üye
Vahiy mi indi hocam
burda herkes bir tarih söylüyor.Herkese vahi inmiyor herhalde.Benimkide sadece tahmin vahi vs değil yani.
Hani olurda dediğim tarihte gelirse ne olacak vahiyemi inanacaksın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Snapdragon 800 chipsetli Lumia cihazlara Windows 10 for Phones kamera uygulamasıyla Slow Motion çekim özelliği gelecek.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, emz, GianniInfantino ve 4 diğerleri

Üst Alt