MX4 Pro olmaz mıSeçilen bir grup Xiaomi Mi4 kullanıcısı ile Windows 10 tech. pre. test ediliyormuş. Yakında bir Xiaomi telefon duyabiliriz.

Yine ileriye yönelik bir durum göremedim. Mesela snap 820 825 olsaydı ileriye yönelik derdim. Yine gdr1 olacak sanırım 820 için. Keşke intel in de mediatek in de işlemcileri de paylaşılsaydı.Desteklenen yeni işlemciler:
- Qualcomm Snapdragon 810
- Qualcomm Snapdragon 210
- Qualcomm Snapdragon 808
- Qualcomm Snapdragon 208
- Qualcomm Snapdragon 615
Donanım gereksinimi:
2K çözünürlük desteği de geliyor. Windows 10 ile çıkış yapacak olan amiral gemisi büyük olasılık ile bu çözünürlük ile gelecektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tüm detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Intel işlemciler de var listede ancak Windows 10 mobile tarafında resmi olarak desteklenip desteklenmeyeceği net değil. Atom X3 var listede ve bu işlemcinin telefonlarda kullanılabileceği bilgisi vardı. Portalda haberi de vardı yanlış hatırlamıyorsam.Yine ileriye yönelik bir durum göremedim. Mesela snap 820 825 olsaydı ileriye yönelik derdim. Yine gdr1 olacak sanırım 820 için. Keşke intel in de mediatek in de işlemcileri de paylaşılsaydı.
Umarım bu donanım desteği yelbazesi final sürümüne kadar genişletilebildiği kadar genişletilir. Snapdragona muhtaç bırakılmasın sistem ayrıca daha ileri dönük bir destek sağlanmalı. Snap 825 gibi mesela.Intel işlemciler de var listede ancak Windows 10 mobile tarafında resmi olarak desteklenip desteklenmeyeceği net değil. Atom X3 var listede ve bu işlemcinin telefonlarda kullanılabileceği bilgisi vardı. Portalda haberi de vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Desteklenen yeni işlemciler:
- Qualcomm Snapdragon 810
- Qualcomm Snapdragon 808
- Qualcomm Snapdragon 615
- Qualcomm Snapdragon 210
- Qualcomm Snapdragon 208
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Donanım gereksinimi:
2K çözünürlük desteği de geliyor. Windows 10 ile çıkış yapacak olan amiral gemisi büyük olasılık ile bu çözünürlük ile gelecektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tüm detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu @Sensation @Mr.H
Abi senin cihazın donanımında Qualcomm olacaktırIntel Skylake@papakudioflu @Sensation @Mr.H
Skykale-U --> 2015 üçüncü çeyrekte sinemalarda...
Benim cihazda![]()

Markadan kaybediyor Ali Kemal abiMX4 Pro olmaz mı![]()

Abi senin cihazın donanımında Qualcomm olacaktır![]()

Benim cihazı Qualcomm Snapdragon 810 kesmez.
Intel Skylake-U olsun...![]()

Iris tarayıcının parmak izi tarayıcısı kadar pratik olacağını sanmıyorumEğer iris tarayıcılı bir parola sistemi olursa İphoneun parmak izli parolasına kafa tutar
wp 10 ile mi gelecek ? tanıtımda wp 10 ile birşeyler gösterdiler mi ?
Tam emin değilim ama büyük ihtimal bootloader kilidini açıp Windows 10 yüklemeye izin vereceklerwp 10 ile mi gelecek ? tanıtımda wp 10 ile birşeyler gösterdiler mi ?
Iris tarayıcının parmak izi tarayıcısı kadar pratik olacağını sanmıyorum
Seçilen bir grup Xiaomi Mi4 kullanıcısı ile Windows 10 tech. pre. test ediliyormuş. Yakında bir Xiaomi telefon duyabiliriz.
Tam emin değilim ama büyük ihtimal bootloader kilidini açıp Windows 10 yüklemeye izin verecekler