bulutsuzgece
Üye
Tamam da işte Lumia 940 senin akıllı telefonun. Lumia 940 XL de benim![]()
Haa doğru ya bir de XL'i var bu işin

Tamam da işte Lumia 940 senin akıllı telefonun. Lumia 940 XL de benim![]()

O telefon için para biriktiriyorum... Kısmetse 74 yıl 8 ay 14 gün sonra tamamlamış olacağım![]()

Modlara xl bizlere de 940 yakışır.Haa doğru ya bir de XL'i var bu işin![]()
ben yok diye hatırlıyordum neyse varsa güzel, ben diğerinde kullanıyordum hoşuma gidiyor duEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Snapchat çıkmadığı sürece maalesef ki yeni telefonum Windows Phone olmayacak. Yoksa 940XL güzel olurdu![]()
şu Snapchat de ne varSnapchat çıkmadığı sürece maalesef ki yeni telefonum Windows Phone olmayacak. Yoksa 940XL güzel olurdu![]()
bu kadar meraklısınız bunaNe gönderirsen gönder 10 sn sonra siliyor filan diye bişeyler söylüyordu geçen arkadaş. Hiç merak etmedim ama kullanan ve seven arkadaşların bi bildiği vardır muhakkak. Ben de telegram seviyorum (:

Kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, resim, ses veya video göndermesini sağlar. Gönderilen dosyalar, gönderen kişinin daha önceden belirlediği süre boyunca görüntülendikten sonra Snapchat sunucusundan ve kullanıcının cihazından silinmektedir....Kullanıcılarının %70’ini kadınların oluşturduğu uygulama en çok ABD ve İngiltere'de tercih edilmektedir..
Bide facebook'un 3milyar dolarlık teklifini reddetmişler
Abi ben o sensörleri kullanmıyorum, snapchat kullanıyorum. Bu kadar basit değil mi? Kullandığım uygulama olmadıktan sonra Kullanmadığım sensör için neden para vereyim? Benim en çok kullandığım 3-5 uygulamadan biriydi Snapchat, blokladı o da. Bana iris tarayıcı vereceğine note 4 gibi kullanabildiğim kalem versin, düzgün çalışan beta olmayan uygulamalar versin gidip bedava çalışayım Microsoft'ta. Android kullanmayı sevmiyorum zaten ama istediğim şeyler olmayınca ne yapayım? İphone zaten hiç önermesin millet, 8MP kamera mı kaldı?Abi irisle tarama diyorlar sen snapchat diyorsun. Telefon aya çıkarsa, batık hazinelerin yerini tespit etse sen "istemem snapchat yok" mu diyeceksin? Abartı mütevazisin ne diyim. Ehehe...
Kullanmaya başlamadan önce ben de aynı şeyi diyordum fakat kullandıkça eğlenceli gelmeye başladı. Seviyoruz ne yapalımşu Snapchat de ne varbu kadar meraklısınız buna

Abi yapıyor da maalesef ki popülerite meselesi giriyor işin içine. Hiç haz almam popülerizmden ama arkadaşlar orda olunca yapacak bir şey kalmıyorBunları Telegram da yapıyor![]()
Ben de ilk yüklediğimde üç kişi vardı arkadaş listemden ama şimdi Whatsapp'ı en son ne zaman açtım hatırlamıyorum. Pc'de, Windows Phone ve Android cihazlarımda yüklü. İstedin zaman istedim cihazdan konuşmalarına devam edebilmek harika hepsi anında otomatik senkronize oluyor. Ayrıca dosya gönderme limiti yok gibi bir şey. Hızlı ve güvenli. Otomatik zamanlama olayı harika. Bir müddet sabredince vazgeçilmez oluyor.Abi yapıyor da maalesef ki popülerite meselesi giriyor işin içine. Hiç haz almam popülerizmden ama arkadaşlar orda olunca yapacak bir şey kalmıyor
Tek renkmiydi bu.735'in bildirim ışığı: