Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yanlış hatırlamıyorsam sonradan kurulan kilit programında vardı ismini unuttum ona yapılabiliyor ancak az bir gecikme olduğu için ben sisteme gömülü olmasını istemiştim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Bay H

Bay H

Üye
Sadece biz değiliz sürekli tarihi bulmaya çalışan :ehe

Ekli dosyalar

Bay H

Bay H

Üye

"Windows Hello introduces system support for biometric authentication – using your face, iris, or fingerprint to unlock your devices – with technology that is much safer than traditional passwords"

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

@bulutsuzgece Özgür abi senin iris tarayıcılı telefon gerçekten geliyor gibi :kıskıs:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet, bulutsuzgece ve Dexter Morgan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, Bay H ve sfgnrl
pirenuri

pirenuri

Üye
Eğer iris tarayıcılı bir parola sistemi olursa İphoneun parmak izli parolasına kafa tutar

trepcan

trepcan

Üye
Şunun şurasında perşembeye ne kaldı ki deyince aklıma salako geliyor

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve BomberMAn_01
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Hello, Kızıl ötesi kamera ile İris tarayıcı, yüz tanıma, parmak izi gibi doğrulama sistemlerini destekliyor. Özellikle İris tarayıcı çok düşük ışıklı ortamlarda bile son derece hızlı ve güvenli çalışıyor. Bu akıllı telefonlarda kimlik doğrulama için devrim olabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Hello, Kızıl ötesi kamera ile İris tarayıcı, yüz tanıma, parmak izi gibi doğrulama sistemlerini destekliyor. Özellikle İris tarayıcı çok düşük ışıklı ortamlarda bile son derece hızlı ve güvenli çalışıyor. Bu akıllı telefonlarda kimlik doğrulama için devrim olabilir.

Akıllı telefonlar:close_tema:

Benim akıllı telefonum o... :sopa:

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt