Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Insider Hub, duyurular kısmına eklenen yeni duyuru.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve braayn

luckysleven

luckysleven

Üye
Vaay TECHNICAL preview olmus ismi cok iyi : ) ama gordugum kadariyla hala ayni tas ayni hamam hala bir beklenti hala bir isyan : )

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Technical preview w10 un, developer preview de 8.1in devamı. İsim değişmesi filan yok yani

blackss

Üye
Arkadaşlar lumia 925 kurabilirmiyim ?

skynet

Üye
Bakalım bu seferki şanslı modeller kim :)

blackss

Üye
Şu an hayır,zaten bir kaç gün içinde yayınlanacak(tahminimiz) o zaman hangi cihazlara yüklenebileceği de açıklanacak.

Burada ki linkte kurulur yazıyor?

YkPkY

YkPkY

Üye
Peki şimdi ben lumia 925 e Windows 10 yukleyemez miyim?

Bu yöntem çakma,kandırmaca yöntemdi.ms bunu engelledi.
Yükleyemezsin.zaten yüklemede.ben çıkğından beri hala bunu kullanıyorum.teli formatlamak için denimi bekliyorum.tavsiye etmem

orian

orian

Üye
Peki şimdi ben lumia 925 e Windows 10 yukleyemez miyim?
Kardeş ben yükledim bir süre de kullandım. Fakat;
1) Stabil değil adı üstünde geliştirici sürümü ve bu yavaşlık bazen can sıkıyor.
2) fotoğraflar kısmı çok karışık şuan için albümler kapalı sadece tüm fotoğrafları görüyorsun o da açılması uzun sürüyor
3) yazım tahminini, dolayısı ile kaydırarak yazmayı kullanamıyorsun bu da müthiş bir eziyet
4) şarjın %25-30 çabuk bitiyor.
5) bazı oyunlar aşırı derece kasıyor.
6) maxicepe girdiğinde gorunumu opera mini yapmazsan yorum yazamıyorsun. :)
7) arama tuşları çok küçük ve yanlış tuşa basıyorsun sürekli.
İyi yanı ise
1)herhangi bir oyunda uygulamada vs iken mesaj geldiğinde (sadece sms için) uygulamadan çıkmadan mesaj yazabiliyorsun (bildirimi aşağı kaydırdığında klavye çıkıyor-aynısı action centerda da var)
2) arka planı kutucuklara değil direkt arkaya atabiliyorsun ki bu ekranı daha canlı daha güzel bir hale getiriyor. Ekranı sağa kaydırdığında da karartılı bir şekilde arka da foto gorunuyor.
Karar senin. Ama bu daha ilk "part" o yüzden henüz tavsiye etmiyorum.
Kardeş ben yükledim bir süre de kullandım. Fakat;
1) Stabil değil adı üstünde geliştirici sürümü ve bu yavaşlık bazen can sıkıyor.
2) fotoğraflar kısmı çok karışık şuan için albümler kapalı sadece tüm fotoğrafları görüyorsun o da açılması uzun sürüyor
3) yazım tahminini, dolayısı ile kaydırarak yazmayı kullanamıyorsun bu da müthiş bir eziyet
4) şarjın %25-30 çabuk bitiyor.
5) bazı oyunlar aşırı derece kasıyor.
6) maxicepe girdiğinde gorunumu opera mini yapmazsan yorum yazamıyorsun. :)
7) arama tuşları çok küçük ve yanlış tuşa basıyorsun sürekli.
İyi yanı ise
1)herhangi bir oyunda uygulamada vs iken mesaj geldiğinde (sadece sms için) uygulamadan çıkmadan mesaj yazabiliyorsun (bildirimi aşağı kaydırdığında klavye çıkıyor-aynısı action centerda da var)
2) arka planı kutucuklara değil direkt arkaya atabiliyorsun ki bu ekranı daha canlı daha güzel bir hale getiriyor. Ekranı sağa kaydırdığında da karartılı bir şekilde arka da foto gorunuyor.
Karar senin. Ama bu daha ilk "part" o yüzden henüz tavsiye etmiyorum.
Ha sonra da ya bende wifi . Sorunu oldu kapatamadım wifiyi, sıfırladım bu sefer hücreseli çalışmadı. Müşteri Hizmetleri de yardımcı olamıyor sana menuden şuralara gir diyor bakıyosun öyle bir menü yok çünkü ayarlar menusu değişik.

• Beğen
Tepkiler: byibo

blackss

Üye
Anladım teşekkür ederim kararlı sürümünü bekleyeceğim.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bizi Microsoft seveyor

Microsoft MixRadio Hizmetinin LINE Corporation’a Satışına İlişkin Gizlilik ve Veri Koruma Bilgileri

Merhaba,

Değerli bir MixRadio dinleyicisi olarak sizinle, aldığınız hizmet ve gizliliğiniz hakkında bazı önemli bilgileri paylaşmak istedik.

Microsoft, MixRadio iş biriminin LINE Corporation’a satışının Mart 2015’te tamamlanmasını bekliyor. Bu işlemin tamamlanması ile LINE (UK) Limited (“LINE”), MixRadio ile ilgili kişisel verilerinizin ve sözleşmeye dayalı tüm ilişkilerinizin sorumluluğunu üstlenecektir. Hesabınızın yönetimi veya yürürlükteki veri koruma mevzuatı uyarınca hakların kullanılmasına ilişkin sorularınız için lütfen LINE ile irtibata geçin. LINE'ın gizlilik politikaları ve hizmet şartları hakkında daha fazla bilgi edinmek ve haklarınızı kullanmak için, buraya tıklayın.

Ayrıca, bu bildirimin sadece MixRadio hizmeti için geçerli olduğunu unutmayın. Microsoft diğer işletmelerle çalışmayı sürdürecektir. Microsoft, diğer Microsoft ürünleri ve hizmetleri ile ilgili kişisel verilerinizin ve sözleşmeye dayalı ilişkilerinizin sorumluluğunu üstlenmeye devam edecektir. Microsoft’un, gizliliğinizi ve kişisel verilerinizi yüksek standartlarda korumak üzere verdiği taahhüt geçerliliğini koruyacaktır.

Size bu değişiklikleri bildirmek ve gizlilik haklarınızı kullanmanıza yardımcı olmak istedik. Gizliliğinize verdiğimiz önem öncelikli olmaya devam edecektir. MixRadio hesabınızı silmek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bunu şimdi yapabilirsiniz: vazgeç. Bunu yapmanız sonucunda MixRadio+ abonelik hizmeti gibi herhangi bir aktif aboneliğin sizin için erişilmez hale geleceğini lütfen unutmayın.

Ayrıca bize şuradan da ulaşabilirsiniz: LINE (UK) Limited c/o LINE CORPORATION, Privacy, 20-22 BEDFORD ROW, LONDON, UNITED KINGDOM, WC1R 4JS, veya Microsoft Mobile, c/o Privacy, Keilalahdentie 4, 02150 Espoo, Finland.

Saygılarımla,

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
destansal

destansal

Üye
bu gün gelme şansı varmı gülcelleme nin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bu gün gelme şansı varmı gülcelleme nin

Umutlar o yönde...
Bu ay içerisinde kesin gelecek ama günü belli değil.
Güncelleme günü olarak genellikle Perşembe'yi tercih ediyorlar.
Yani bugün gelmezse gözler 19 ve 26 Mart'a çevrilecek.

orian

orian

Üye
Bu w10 tanıtımı yapılırken, tanıtımda kullanılan 1520nin yazılımı neydi acaba..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Normalde bu saatlerde Gabe uyanmış twitterda sorulara kurnazca cevap veriyor olurdu. Bu saat oldu hala Gabe'den çıt yok.

Korkayrum ondan:ehe

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Murat Alper ve Esendağlı
Bay H

Bay H

Üye
Bu w10 tanıtımı yapılırken, tanıtımda kullanılan 1520nin yazılımı neydi acaba..

Cihazın piyasada bulabileceğiniz sıradan bir 1520 olmadığı sadece bir prototip olduğu uzun zaman önce açıklandı.

Üst Alt