Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O kadar deneme aşamasına rağmen genede sorunlu geliyor...Uyuyarak mı test ediyorlar acaba

Beta sürümü değil mi istedikleri gibi yayınlarlar, demek ki son kullanıcıda problem çıkıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O kadar deneme aşamasına rağmen genede sorunlu geliyor...Uyuyarak mı test ediyorlar acaba

Orada genel olarak masaüstü sürümden bahsediyor.

Telefon için olan sistemin test süreci masaüstüne göre daha karmaşık ve zordur diye düşünüyorum. Ne kadar incelemeden geçerse geçsin sorun çıkma ihtimali masaüstü sürümden daha fazla.

Bakalım gelecek sürümde ne özellikler gelecek.
Bu perşembe gelmezse haftaya salı-perşembe arasını beklemek zorunda kalacağız.

zbahadir

Üye
Valla siz gereksiz diyebilirsiniz saygıda duyarım ancak en çok satılan ürünler arasına girecektir hatta ne kadar değer verildiğini şuradan anlayabilirsiniz instagram saate bile uygulama yazmış ancak daha wp ye güncelleme vermiyor twitterda aynı şekilde yani wp nin bi saat kadar bile değeri yok sanırım bunların gözünde

Yani siz olsanız cep telefonu yerine küçücük ekranı olan bir saat ile mi internete girecek veya hava durumuna bakacaksınız? :) Gerçekçi olun cep telefonları bile önce küçüldü sonra hızla büyümeye başladı. 6' ekran büyüklüğü bile yetmeye başladı.

Ben mutlaka işe yaramaz demiyorum ama işe gerçekte yarasaydı bir etrafımızda bir kaç kişide görmemiz gerekirdi ki ben hiç kullanana rastlamadım. Çok özel amaçlar için örneğin tıbbi amaçlar için geliştirilebilirse biraz işe yarayabilir.

Dediğim gibi daha çok yol alması lazım 5-10 yıl kadar.

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve suyunsesi
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yani siz olsanız cep telefonu yerine küçücük ekranı olan bir saat ile mi internete girecek veya hava durumuna bakacaksınız? :) Gerçekçi olun cep telefonları bile önce küçüldü sonra hızla büyümeye başladı. 6' ekran büyüklüğü bile yetmeye başladı.

Ben mutlaka işe yaramaz demiyorum ama işe gerçekte yarasaydı bir etrafımızda bir kaç kişide görmemiz gerekirdi ki ben hiç kullanana rastlamadım. Çok özel amaçlar için örneğin tıbbi amaçlar için geliştirilebilirse biraz işe yarayabilir.

Dediğim gibi daha çok yol alması lazım 5-10 yıl kadar.
Arkadaşlarımın S5-Note 4lerindeki kalp atış sensöründense kendim ölçüyorum nabzımı. Onun 10 saniyede ölçtüğü sonuçtan çok daha doğru çıkıyor benim ölçtüğüm :) gereklilik meselesinde çok haklısın

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hayatımızı kolaylaştıracak ve daha da faydalı olacak şekilde yapılırsa neden olmasın. Ama üstteki arkadaşlarında yazdıkları gibi, şu anki halleri ile çok gereksiz buluyorum. Daha yol almaları gerekiyor. Örneğin bir bileklik, bir band düşünün, benim sağlığımı sürekli kontrol altında tutan. Tansiyonum çıksa dahi anında bana haber verecek, her hangi bir risk durumunda, atıyorum bayıldım; hemen en yakın acil servise sinyal gönderecek ve konumumu bildirecek, aynı anda bana en yakında bulunan yakınımın yerini tespit edip durumu mesajla bildirecek vs. Evdeki diğer teknolojilerle sürekli iletişimde olacak, her tarafında türlü işlere yarayacak sensörleri olan bir band. İçerisinde özel bir teknoloji barındıran atletimle iletişimde olacak. Hatta atlet tam kalp hizamdan eğer daha tehlikeli bir durum varsa, kalbim durmuşsa, minik şok bile versin. :)
Bu gibi bandlar, giyilebilir teknolojiler, her alanda kullanılabilir, Düşünün dalgınsınız araba sürüyorsunuz ve gözleriniz ağırlaştı. Band hemen bileğinize minik bir elektrik akımı yada bir uyarıcı titreşim gönderiyor. vs. vs. :) Hayallerin sınırı yok. Bence isterseler bu söylediklerim şu anki teknolojiyle yapılabilir. Belki de şuan bu söylediklerim için çalışıyorlardır. Ama bakıyorsun şu anki saatler, bileklikler yetersiz ve gereksizmiş gibi çok basitler.

• Beğen
Tepkiler: saynesim, emz, zbahadir ve 1 kişi daha
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Continuum dizisini izlemenizi tavsiye ederim @suyunsesi

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 for phones Preview Build 10038.12518 yapı numarasına ait ekran görüntüleri geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz, Sensation ve 3 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows 10 for phones Preview Build 10038.12518 yapı numarasına ait ekran görüntüleri geldi.

Tam ben paylaşacaktım :off:

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kalanları da ben paylaşayım bari.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, Sensation, zaakaan ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Genel olarak yeni bir özellik yok. Ama geniş çaplı bir kozmetik düzenleme yapılmış. Butonlar, fontlar değişmiş. Ayrıca klavyeye sol ve sağ elle kullanım modu eklenmiş.

zbahadir

Üye
Bakalım bu sefer hangi telefonlara gelecek. Ben şahsen artık acele etmiyorum. Tam telefonumu bir kaç aydır ağız tadıyla kullanabiliyorken yeni bir macera iyi gelmez. Ne kadar geç gelirse o kadar iyi. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Genel olarak yeni bir özellik yok. Ama geniş çaplı bir kozmetik düzenleme yapılmış. Butonlar, fontlar değişmiş. Ayrıca klavyeye sol ve sağ elle kullanım modu eklenmiş.

Aslında yeni özellikler de gelmiş olabilir.
Ayarlar menüsünün detaylarına yer verilmemiş resimlerde.
Umutları yükseltmek gibi olmasın ama Bluetooth klavye desteği ve Türkçe Cortana da çıkabilir bu önizleme geldiğinde :eller:

• Beğen
Bay H

Bay H

Üye
8.1.2 ile gelen ayarları başlangıç ekranına sabitleme özelliği daha kolay bir hale getirilmiş.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: braayn ve zaakaan
kayahan35

kayahan35

Üye
2
Aslında yeni özellikler de gelmiş olabilir.
Ayarlar menüsünün detaylarına yer verilmemiş resimlerde.
Umutları yükseltmek gibi olmasın ama Bluetooth klavye desteği ve Türkçe Cortana da çıkabilir bu önizleme geldiğinde :eller:
2 güne kadar yayınlanır mı acaba yeni liste

dakamon

dakamon

Üye
Galiba cogu sey buildden sonra verilecek prv ye birakilacak gibi. Su an icin daha cok temel seyler uzerinde calisiyorlar sanirim. Daha gorsel seyler ve cesitli yeni ozellikler prv surumunde gorecegiz

Bay H

Bay H

Üye
Dün Gabriel'in paylaştığı yazıda hızlı güncellemede hız/risk dengesini ayarlamaya çalıştıkları için yeni halka gibi bir düşünce oluşmuş ve takımı ile yeni bir güncelleme halkası için konuştuğu yazıyordu "Ludicrous Speed".

Bugün Nawzil bu Ludicrous Speed için UserVoice da oylama açmış.

Tabi dünkü yazı oldukça uzun olduğu için @bulutsuzgece çok samimi açıklamalar var demesine rağmen uğraşmadık bu olayla ilgili.

braayn

braayn

Üye
Allah Aşkına bu nedir ya ben şimdi 1520 kullanıyorum yeni bir numara kaydedeceğim noyu yazdım kaydetmek için taaaaaaaa sol üst köşedeki kaydet butonunamı basayım !!!! yapma Ms bu kadar acemi olma .Numarayı silmek içinde taaaa en sağ yukarı silme butonunamı basayım !!!
bu arama ekranını hiçmi hiç beğenmedim .Eşşek kadar aşağıya Arama butonu koyacağına sağına silme solunada kaydet butonu koy.Allah bildiği gibi yapsın bu MS .

• Beğen
Tepkiler: afwerker
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 830 da Türkçe güncellemeyi yükledim windows insiderda wp10 çıkmıyor inşallah bu sorunda düzelir, yeni güncellemeyi sürüm değiştirmeden denemek isterim

dakamon

dakamon

Üye
Allah Aşkına bu nedir ya ben şimdi 1520 kullanıyorum yeni bir numara kaydedeceğim noyu yazdım kaydetmek için taaaaaaaa sol üst köşedeki kaydet butonunamı basayım !!!! yapma Ms bu kadar acemi olma .Numarayı silmek içinde taaaa en sağ yukarı silme butonunamı basayım !!!
bu arama ekranını hiçmi hiç beğenmedim .Eşşek kadar aşağıya Arama butonu koyacağına sağına silme solunada kaydet butonu koy.Allah bildiği gibi yapsın bu MS .

Arama kısmı bence de çok saçma olmuş. Nasıl tasarladılar kim tasarladı tanımak isterdim suratına iki tane geçirmek için.

Üst Alt