Bay H
Üye
Insider Hub, duyurular kısmına eklenen yeni duyuru.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Insider Hub, duyurular kısmına eklenen yeni duyuru.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu an hayır,zaten bir kaç gün içinde yayınlanacak(tahminimiz) o zaman hangi cihazlara yüklenebileceği de açıklanacak.Arkadaşlar lumia 925 kurabilirmiyim ?
Şu an hayır,zaten bir kaç gün içinde yayınlanacak(tahminimiz) o zaman hangi cihazlara yüklenebileceği de açıklanacak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada ki linkte kurulur yazıyor?
Peki şimdi ben lumia 925 e Windows 10 yukleyemez miyim?Bu yöntemle Yükleme olayı çoktan bitti.boşuna uğraşmayın
Peki şimdi ben lumia 925 e Windows 10 yukleyemez miyim?
Kardeş ben yükledim bir süre de kullandım. Fakat;Peki şimdi ben lumia 925 e Windows 10 yukleyemez miyim?

Ha sonra da ya bende wifi . Sorunu oldu kapatamadım wifiyi, sıfırladım bu sefer hücreseli çalışmadı. Müşteri Hizmetleri de yardımcı olamıyor sana menuden şuralara gir diyor bakıyosun öyle bir menü yok çünkü ayarlar menusu değişik.Kardeş ben yükledim bir süre de kullandım. Fakat;
1) Stabil değil adı üstünde geliştirici sürümü ve bu yavaşlık bazen can sıkıyor.
2) fotoğraflar kısmı çok karışık şuan için albümler kapalı sadece tüm fotoğrafları görüyorsun o da açılması uzun sürüyor
3) yazım tahminini, dolayısı ile kaydırarak yazmayı kullanamıyorsun bu da müthiş bir eziyet
4) şarjın %25-30 çabuk bitiyor.
5) bazı oyunlar aşırı derece kasıyor.
6) maxicepe girdiğinde gorunumu opera mini yapmazsan yorum yazamıyorsun.
7) arama tuşları çok küçük ve yanlış tuşa basıyorsun sürekli.
İyi yanı ise
1)herhangi bir oyunda uygulamada vs iken mesaj geldiğinde (sadece sms için) uygulamadan çıkmadan mesaj yazabiliyorsun (bildirimi aşağı kaydırdığında klavye çıkıyor-aynısı action centerda da var)
2) arka planı kutucuklara değil direkt arkaya atabiliyorsun ki bu ekranı daha canlı daha güzel bir hale getiriyor. Ekranı sağa kaydırdığında da karartılı bir şekilde arka da foto gorunuyor.
Karar senin. Ama bu daha ilk "part" o yüzden henüz tavsiye etmiyorum.
İnsidere gelen bir güncelleme ile bu olay sona erdirildi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada ki linkte kurulur yazıyor?
bu gün gelme şansı varmı gülcelleme nin
Bu w10 tanıtımı yapılırken, tanıtımda kullanılan 1520nin yazılımı neydi acaba..