Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Windows 10 for phones Preview Build 10038.12518 yapı numarasına ait ekran görüntüleri geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu birinci fotoğrafta ekranın bazı bölümlerini neden boş bırakmışlar acaba yani oralara tile koymamışlar. Acaba şey mi demek istiyorlar bak boş da bırakabiliyorsunuz. Önemli bi özellik bence :kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga
ko4fun

ko4fun

Üye
bekleye bekleye bi hal oldk telefon cürüdü gitti daha ne kadar beklicez

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Allah Aşkına bu nedir ya ben şimdi 1520 kullanıyorum yeni bir numara kaydedeceğim noyu yazdım kaydetmek için taaaaaaaa sol üst köşedeki kaydet butonunamı basayım !!!! yapma Ms bu kadar acemi olma .Numarayı silmek içinde taaaa en sağ yukarı silme butonunamı basayım !!!
bu arama ekranını hiçmi hiç beğenmedim .Eşşek kadar aşağıya Arama butonu koyacağına sağına silme solunada kaydet butonu koy.Allah bildiği gibi yapsın bu MS .

Bak ne güzel bir olay yakalamışsın. Zaten preview'in yayınlanma amacı da bu. Bu gibi şeyleri geri bildirimlerde belirtin ki kullanıcıların isteklerine göre geliştirme amacına ulaşmış olsun

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
braayn

braayn

Üye
Bak ne güzel bir olay yakalamışsın. Zaten preview'in yayınlanma amacı da bu. Bu gibi şeyleri geri bildirimlerde belirtin ki kullanıcıların isteklerine göre geliştirme amacına ulaşmış olsun
Ali Kemal abi bu bir bug değil bence bu tamamen tasarım eksikliği ben numara yazıp kaydet dediğimde aynı isimden 2 defa kaydederse rehbere hadi bu bug bu tarz problemleri bildirsin kullanıcılar ama bu kadar amatör bir tasarım için benim feedbackime ihtiyac duyup değiştirecekse biz yanmışız ozaman :)

eski tarasırma şu şekilde ekleseler vede biraz daha tuş takımlarını estetik yapsın oldu bitti yani

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: saynesim, ArMaGeDdOn_87, byibo ve 1 kişi daha
saynesim

saynesim

Üye
bana göre bu hafta fırtınalar kopacak gibi geliyor yayınlanır diye düşünüyorum

braayn

braayn

Üye
bana göre bu hafta fırtınalar kopacak gibi geliyor yayınlanır diye düşünüyorum
bu hafta bir fırtına beklemiyor sadece şuan mevcut verilen cihazların dışında bir kaç cihaza daha verilir ama tanıtımın yapıldığında gösterilen diğer özelliklerle birlikte yatay ve büyük karo dışında spartan gelir office gelir tekrar nadasa geçer bekleriz.

dakamon

dakamon

Üye
teknik ön izlemede bence çok bir şey beklememek lazım. Spartan gelir office gelir @braayn ın dediği gibi. Ben PRV nin ilk dağıtımında asıl bombanın patlatılacağını düşünmekteyim.

zbahadir

Üye
Ali Kemal abi bu bir bug değil bence bu tamamen tasarım eksikliği ben numara yazıp kaydet dediğimde aynı isimden 2 defa kaydederse rehbere hadi bu bug bu tarz problemleri bildirsin kullanıcılar ama bu kadar amatör bir tasarım için benim feedbackime ihtiyac duyup değiştirecekse biz yanmışız ozaman :)

eski tarasırma şu şekilde ekleseler vede biraz daha tuş takımlarını estetik yapsın oldu bitti yani

Bu tip görsel şeyler sonradan düzeltilecek şeylerdir. MS'un bu özelliklere şimdi kafa yormasının gereği yok. Ana hatlarıyla ortaya çıksın final sürümüne doğru görsel özellikler yeniden şekillenir. Bütün developer ürünlerde bu böyle oluyor hatta forum yazılımlarında görsellik en sona bırakılır ki bu bana göre en doğru yöntemdir. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

braayn

braayn

Üye
teknik ön izlemede bence çok bir şey beklememek lazım. Spartan gelir office gelir @braayn ın dediği gibi. Ben PRV nin ilk dağıtımında asıl bombanın patlatılacağını düşünmekteyim.
aynen PRV ilk dağıtıldığında asıl wp 10 bomba etkisi yaratır diye düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker, saynesim, serinaga ve 4 diğerleri
orian

orian

Üye
Reklam olayı berbat Microsoft'un. Tamam tarih vermiyorsun anladık ama milleti heyecanlandırıp iki üç cihaza deneme sürümünü verip diğerlerini boş boş bekletmek ne ? Millet burada günlerce geldi gelecek diye bekliyor. Adam gibi hazırlan. Ya o iki uç cihazı da bekle verme. Hep birlikte ver. W10u kullan kullan alıştım menüye şimdi 8.1e döndüm denim de gelmedi tuhaf geldi menü

Bay H

Bay H

Üye

Daha fazla cihaz veya bazı Lumia cihazları mı sorusuna daha fazla cihaz denmiş ancak listenin değişme halinde olduğu belirtilmiş.

Ekli dosyalar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Beta sürümü değil mi istedikleri gibi yayınlarlar, demek ki son kullanıcıda problem çıkıyor.
Böyle bir şey mi olurmu saçmalama istedikleri gibi yayınlayamazlar.En iyisini yayınlamak zorundalar ki müşteriyi memnun etsinler..

Orada genel olarak masaüstü sürümden bahsediyor.

Telefon için olan sistemin test süreci masaüstüne göre daha karmaşık ve zordur diye düşünüyorum. Ne kadar incelemeden geçerse geçsin sorun çıkma ihtimali masaüstü sürümden daha fazla.

Bakalım gelecek sürümde ne özellikler gelecek.
Bu perşembe gelmezse haftaya salı-perşembe arasını beklemek zorunda kalacağız.

Hadi sistem zor diyelim ama yaptıkları beta program bile sorunlu çıktğını gördük, istediği kadar zor olsun ellerinde telefon yazılım ustaları var kendi şirketide yazılım şirketi.bu küçük birşey olsada önemli aslında.Bir kişi bir programı sorunsuz yapıp mağazaya sürebiliyorken bir şirketin böyle yapması da onların sorunu o yüzden bu konuda hiç savunulacak taraflarını görmüyorum.Bizler sevdiğimiz için görmemezlikten ve önemsemiyoruz sadece

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Böyle bir şey mi olurmu saçmalama istedikleri gibi yayınlayamazlar.En iyisini yayınlamak zorundalar ki müşteriyi memnun etsinler..

Hadi sistem zor diyelim ama yaptıkları beta program bile sorunlu çıktğını gördük, istediği kadar zor olsun ellerinde telefon yazılım ustaları var kendi şirketide yazılım şirketi.bu küçük birşey olsada önemli aslında.Bir kişi bir programı sorunsuz yapıp mağazaya sürebiliyorken bir şirketin böyle yapması da onların sorunu o yüzden bu konuda hiç savunulacak taraflarını görmüyorum.Bizler sevdiğimiz için görmemezlikten ve önemsemiyoruz sadece

Beta durumunda muşteriyi değil ureticiyi memnun etmeleri lazım onlarda kodlama işleriyle ilgileniyor hatalarla değil

braayn

braayn

Üye
Wp 10 Final Geldiğinde BEN

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, ceza87, saynesim ve 2 diğerleri

Üst Alt