ogzhnoTr
Üye
O kadar deneme aşamasına rağmen genede sorunlu geliyor...Uyuyarak mı test ediyorlar acaba
Beta sürümü değil mi istedikleri gibi yayınlarlar, demek ki son kullanıcıda problem çıkıyor.
O kadar deneme aşamasına rağmen genede sorunlu geliyor...Uyuyarak mı test ediyorlar acaba
Valla siz gereksiz diyebilirsiniz saygıda duyarım ancak en çok satılan ürünler arasına girecektir hatta ne kadar değer verildiğini şuradan anlayabilirsiniz instagram saate bile uygulama yazmış ancak daha wp ye güncelleme vermiyor twitterda aynı şekilde yani wp nin bi saat kadar bile değeri yok sanırım bunların gözünde
Gerçekçi olun cep telefonları bile önce küçüldü sonra hızla büyümeye başladı. 6' ekran büyüklüğü bile yetmeye başladı. Arkadaşlarımın S5-Note 4lerindeki kalp atış sensöründense kendim ölçüyorum nabzımı. Onun 10 saniyede ölçtüğü sonuçtan çok daha doğru çıkıyor benim ölçtüğümYani siz olsanız cep telefonu yerine küçücük ekranı olan bir saat ile mi internete girecek veya hava durumuna bakacaksınız?Gerçekçi olun cep telefonları bile önce küçüldü sonra hızla büyümeye başladı. 6' ekran büyüklüğü bile yetmeye başladı.
Ben mutlaka işe yaramaz demiyorum ama işe gerçekte yarasaydı bir etrafımızda bir kaç kişide görmemiz gerekirdi ki ben hiç kullanana rastlamadım. Çok özel amaçlar için örneğin tıbbi amaçlar için geliştirilebilirse biraz işe yarayabilir.
Dediğim gibi daha çok yol alması lazım 5-10 yıl kadar.
gereklilik meselesinde çok haklısın
Hayallerin sınırı yok. Bence isterseler bu söylediklerim şu anki teknolojiyle yapılabilir. Belki de şuan bu söylediklerim için çalışıyorlardır. Ama bakıyorsun şu anki saatler, bileklikler yetersiz ve gereksizmiş gibi çok basitler.Windows 10 for phones Preview Build 10038.12518 yapı numarasına ait ekran görüntüleri geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tam ben paylaşacaktım![]()

Genel olarak yeni bir özellik yok. Ama geniş çaplı bir kozmetik düzenleme yapılmış. Butonlar, fontlar değişmiş. Ayrıca klavyeye sol ve sağ elle kullanım modu eklenmiş.

2 güne kadar yayınlanır mı acaba yeni listeAslında yeni özellikler de gelmiş olabilir.
Ayarlar menüsünün detaylarına yer verilmemiş resimlerde.
Umutları yükseltmek gibi olmasın ama Bluetooth klavye desteği ve Türkçe Cortana da çıkabilir bu önizleme geldiğinde![]()
Arama kısmı bence de çok saçma olmuş. Nasıl tasarladılar kim tasarladı tanımak isterdim suratına iki tane geçirmek için.Allah Aşkına bu nedir ya ben şimdi 1520 kullanıyorum yeni bir numara kaydedeceğim noyu yazdım kaydetmek için taaaaaaaa sol üst köşedeki kaydet butonunamı basayım !!!! yapma Ms bu kadar acemi olma .Numarayı silmek içinde taaaa en sağ yukarı silme butonunamı basayım !!!
bu arama ekranını hiçmi hiç beğenmedim .Eşşek kadar aşağıya Arama butonu koyacağına sağına silme solunada kaydet butonu koy.Allah bildiği gibi yapsın bu MS .