Denim bende iyi oturmuştu ya .Klasör özelliğiyle pil tasarrufu falan tam oldu dedim ama kararlı sürümü gelmedi. Kararlı sürümü gelince W10 tpden denime düşüreceğimBize geldi de ne oldu bir fark göremedik.![]()
Denim bende iyi oturmuştu ya .Klasör özelliğiyle pil tasarrufu falan tam oldu dedim ama kararlı sürümü gelmedi. Kararlı sürümü gelince W10 tpden denime düşüreceğim
Pili previewden iyidir. Bahsettiğim şey kısayola geldi ya pil tasarrufu ve mobil veri oyduPil tasarrufu ve fotoğraf çekme kalitesinde gözle görülür bir değişiklik yok olmadı.
Cortana en geç sonbaharda Türkçe olarak aramızda olacak.
Ben buna kesin gözüyle bakıyorum.

Windows insider güncellendi ?
Nasıl yeni telefonlarmı girildi

Umarım çok gecikme olmadan bütün cihazlara w10 betayı verirler,bekliyoruz.

Telefonumuzu başka bir telefon olarak gösterip w10 yükleme yolu kapandı bu güncelleme ile![]()

Bu ssistem bendeki guvenini 1020 ye verdiqi deqerle yitirdiAynı dili kullanabileceğin sevgili maalesef diğer platformlarda da mevcut değil ama
Ben de aynı düşünceye kapıldım ve note2 aldım 700 ₺ verdim,2 gün anca kullanabildim ve hemen satılığa çıkardım 650 ₺ ye sattım,gerçekten wp bi başka tüm eksiklerine rağmen tabi ki.
1020 hakkında ki fikrine tamamen katılıyorum o cihazı ms resmen harcadı.o kadar da takılmamak lazım yapacak bişiy yok.Bu ssistem bendeki guvenini 1020 ye verdiqi deqerle yitirdi
1020 hakkında ki fikrine tamamen katılıyorum o cihazı ms resmen harcadı.o kadar da takılmamak lazım yapacak bişiy yok.
Yalnız 920 nin kaderi derken...920 hala kendinden beklenenleri karşılayabilen bir telefon ama 1020 öyle değil.Öyle kameraya sahip bir telefonda, sadece Ram'i artırarak Lumia 920'nin içini kullanmak başlı başına hataydı.
O kameraya o donanım yakışmadı.
İçinin hemen hemen aynı olması nedeniyle kaderinin 920 ile benzer olacağına şüphe yoktu.
Nokia o cihazda daha iyi bir donanım kullanmalıydı.
Ancak bunu söylerken Microsoft'un o dönemde koyduğu donanım kısıtlamaları akla geliyor ister istemez.
Yani Nokia'nın o cihaza daha iyi bir donanım koyamamasının sebebi, Microsoft'un henüz ileri düzey donanımlara izin vermemesiydi.
Eğer Lumia 1020 WP8.1 döneminde çıksaydı, o kameraya yakışır çok daha iyi bir donanımla gelecekti.
Yalnız 920 nin kaderi derken...920 hala kendinden beklenenleri karşılayabilen bir telefon ama 1020 öyle değil.