Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Her gün aşıyor kendini :ehe

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve ogzhnoTr
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Örnek verebilirmisiniz?

Bildirim merkezi,ayarlar arayuzu olmak uzere çoğu uygulama materyal arayuze geçti sistem uygulamaları yani kilit ekranı değişti sonra notification bar ios 7 de olduğu gibi uygulamalarla aynı rengi alıyor multitasking ekranındada büyük değişiklik var ve daha bir çok yenilik var tabi saf android kullanıyorsanız yani nexus cihazlar yada lollipop romlarıda olur cyanogenmod gibi

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
eylül ayına kadar beklemedeyim ve microsofta bir şans daha vermek için sizleri takip ediyorum eğer eylül ayına kadar Türkçe cortona ve tam sürüm sorunsuz bir wp10 verilirse lg3 ü satıp tekrar aranıza dönmeyi düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, BomberMAn_01 ve Esendağlı
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
eylül ayına kadar beklemedeyim ve microsofta bir şans daha vermek için sizleri takip ediyorum eğer eylül ayına kadar Türkçe cortona ve tam sürüm sorunsuz bir wp10 verilirse lg3 ü satıp tekrar aranıza dönmeyi düşünüyorum

androidde veya ios ta türkçe asistan mı varda böyle bir şart koyuluyor anlamıyorum he

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, sfgnrl ve dücane
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Türkçe cortanayı rüyanızda görebilirsiniz ancak sayın hocam

skynet

Üye
Abi Türkçe olmasını geçtim Türkiye için aktif olsun o bile şimdilik yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

zbahadir

Üye
Cortana kesin gelir çünkü Cortana MS için prestij kaynağıdır ve rakiplerine karşı en büyük kozudur. Eğer bu sesli asistan sektöründe başarılı olacak bir kurum/firma varsa o ancak MS olabilir. Hem Cortana sadece mobil için düşünülmüyor bütün Windows 10 ailesi için gelecek.

Ekleme: tabi bu aynı zamanda gerçek bilgisayarların yani sesle kontrollu bilgisayarların önünü açacak. Onun için bu çok önemli. MS bunun farkında.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
androidde veya ios ta türkçe asistan mı varda böyle bir şart koyuluyor anlamıyorum he
bu düşünce tamamen şahsıma ait ve şöylede bir açıklama yapma gereği duydum...... aylar öncesindeki konferansta yapılan açıklamada cortana için 2015 ilk çeyrekde gelişmiş Avrupa ülkelerinde tamamen optimize olacağı 3. çeyrekdede ülkemiz için optimize olacağı belirtilmişti.... siz yeterince yabancı dil sahibi olabilirsiniz ve sorunsuzca kullanabilrsiniz ancak şahsım olarak aynı dili kullanamadığım bi sevgili istemiyorum :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bu düşünce tamamen şahsıma ait ve şöylede bir açıklama yapma gereği duydum...... aylar öncesindeki konferansta yapılan açıklamada cortana için 2015 ilk çeyrekde gelişmiş Avrupa ülkelerinde tamamen optimize olacağı 3. çeyrekdede ülkemiz için optimize olacağı belirtilmişti.... siz yeterince yabancı dil sahibi olabilirsiniz ve sorunsuzca kullanabilrsiniz ancak şahsım olarak aynı dili kullanamadığım bi sevgili istemiyorum :)
Abi en iyisini yapiosun bu aralar karsik w10 gdr 2 siymis felan en iyisi alternatif baska bir cihazdan sistemi takip etmekvbende anladimki 1 seneye kadar takip etmeliyim kullanmamliyim kendim icin diyorum tabi

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cortana en geç sonbaharda Türkçe olarak aramızda olacak.
Ben buna kesin gözüyle bakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, emz, kamil5028347 ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynı dili kullanabileceğin sevgili maalesef diğer platformlarda da mevcut değil ama:)
Abi en iyisini yapiosun bu aralar karsik w10 gdr 2 siymis felan en iyisi alternatif baska bir cihazdan sistemi takip etmekvbende anladimki 1 seneye kadar takip etmeliyim kullanmamliyim kendim icin diyorum tabi
Ben de aynı düşünceye kapıldım ve note2 aldım 700 ₺ verdim,2 gün anca kullanabildim ve hemen satılığa çıkardım 650 ₺ ye sattım,gerçekten wp bi başka tüm eksiklerine rağmen tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Aynı dili kullanabileceğin sevgili maalesef diğer platformlarda da mevcut değil ama:)

Ben de aynı düşünceye kapıldım ve note2 aldım 700 ₺ verdim,2 gün anca kullanabildim ve hemen satılığa çıkardım 650 ₺ ye sattım,gerçekten wp bi başka tüm eksiklerine rağmen tabi ki.
yorumlarım farklı yönlere çekilmesin şuan kullanmakta olduğum lg g3 var diğer platformlardan memnun olsam 15 senedir nokıa kullanmazdım ancak gelişen teknoloji yarışında artık yenilikçi olmak lazım ne yani diğerlerinde yok diye bizdede mi olmaması gerekiyor.....

pirenuri

pirenuri

Üye
Kediler gibi martı bekler olduk. Allah sonumuzu hayır etsin

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, suyunsesi, Rainesto ve 1 kişi daha
pirenuri

pirenuri

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve suyunsesi

Üst Alt