Aybars1979
Üye
Örnek verebilirmisiniz?Tekniğe gerek yok görsel açıdanda çok farklar var
Örnek verebilirmisiniz?Tekniğe gerek yok görsel açıdanda çok farklar var
Örnek verebilirmisiniz?
eylül ayına kadar beklemedeyim ve microsofta bir şans daha vermek için sizleri takip ediyorum eğer eylül ayına kadar Türkçe cortona ve tam sürüm sorunsuz bir wp10 verilirse lg3 ü satıp tekrar aranıza dönmeyi düşünüyorum
Türkçe cortanayı rüyanızda görebilirsiniz ancak sayın hocameylül ayına kadar beklemedeyim ve microsofta bir şans daha vermek için sizleri takip ediyorum eğer eylül ayına kadar Türkçe cortona ve tam sürüm sorunsuz bir wp10 verilirse lg3 ü satıp tekrar aranıza dönmeyi düşünüyorum
Bence İOS ve Android den önce Cortana Türkçe olacak,ben buna inanıyorum.Türkçe cortanayı rüyanızda görebilirsiniz ancak sayın hocam
Bence İOS ve Android den önce Cortana Türkçe olacak,ben buna inanıyorum.
bu düşünce tamamen şahsıma ait ve şöylede bir açıklama yapma gereği duydum...... aylar öncesindeki konferansta yapılan açıklamada cortana için 2015 ilk çeyrekde gelişmiş Avrupa ülkelerinde tamamen optimize olacağı 3. çeyrekdede ülkemiz için optimize olacağı belirtilmişti.... siz yeterince yabancı dil sahibi olabilirsiniz ve sorunsuzca kullanabilrsiniz ancak şahsım olarak aynı dili kullanamadığım bi sevgili istemiyorumandroidde veya ios ta türkçe asistan mı varda böyle bir şart koyuluyor anlamıyorum he

Abi en iyisini yapiosun bu aralar karsik w10 gdr 2 siymis felan en iyisi alternatif baska bir cihazdan sistemi takip etmekvbende anladimki 1 seneye kadar takip etmeliyim kullanmamliyim kendim icin diyorum tabibu düşünce tamamen şahsıma ait ve şöylede bir açıklama yapma gereği duydum...... aylar öncesindeki konferansta yapılan açıklamada cortana için 2015 ilk çeyrekde gelişmiş Avrupa ülkelerinde tamamen optimize olacağı 3. çeyrekdede ülkemiz için optimize olacağı belirtilmişti.... siz yeterince yabancı dil sahibi olabilirsiniz ve sorunsuzca kullanabilrsiniz ancak şahsım olarak aynı dili kullanamadığım bi sevgili istemiyorum![]()
Cortana en geç sonbaharda Türkçe olarak aramızda olacak.
Ben buna kesin gözüyle bakıyorum.

Aynı dili kullanabileceğin sevgili maalesef diğer platformlarda da mevcut değil amabu düşünce tamamen şahsıma ait ve şöylede bir açıklama yapma gereği duydum...... aylar öncesindeki konferansta yapılan açıklamada cortana için 2015 ilk çeyrekde gelişmiş Avrupa ülkelerinde tamamen optimize olacağı 3. çeyrekdede ülkemiz için optimize olacağı belirtilmişti.... siz yeterince yabancı dil sahibi olabilirsiniz ve sorunsuzca kullanabilrsiniz ancak şahsım olarak aynı dili kullanamadığım bi sevgili istemiyorum![]()

Ben de aynı düşünceye kapıldım ve note2 aldım 700 ₺ verdim,2 gün anca kullanabildim ve hemen satılığa çıkardım 650 ₺ ye sattım,gerçekten wp bi başka tüm eksiklerine rağmen tabi ki.Abi en iyisini yapiosun bu aralar karsik w10 gdr 2 siymis felan en iyisi alternatif baska bir cihazdan sistemi takip etmekvbende anladimki 1 seneye kadar takip etmeliyim kullanmamliyim kendim icin diyorum tabi
yorumlarım farklı yönlere çekilmesin şuan kullanmakta olduğum lg g3 var diğer platformlardan memnun olsam 15 senedir nokıa kullanmazdım ancak gelişen teknoloji yarışında artık yenilikçi olmak lazım ne yani diğerlerinde yok diye bizdede mi olmaması gerekiyor.....Aynı dili kullanabileceğin sevgili maalesef diğer platformlarda da mevcut değil ama
Ben de aynı düşünceye kapıldım ve note2 aldım 700 ₺ verdim,2 gün anca kullanabildim ve hemen satılığa çıkardım 650 ₺ ye sattım,gerçekten wp bi başka tüm eksiklerine rağmen tabi ki.
Kediler gibi martı bekler olduk. Allah sonumuzu hayır etsin
Abi bana Denim gelse yine kafi de o da gelmiyor ki. Bir zamanların amiral gemisinin düştüğü hale bakAz daha sabır. Önümüzdeki hafta veya Mart'ın ilk haftası gelebilir...
Abi bana Denim gelse yine kafi de o da gelmiyor ki. Bir zamanların amiral gemisinin düştüğü hale bak