Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 520'de Teknik önizleme sürümü
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Batarya durumu berbat

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile ile açılan yeni apiler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu apiler sayesinde Sürüş Modu uygulamalarıyla, Android Auto gibi aracınızdaki Bluetooth cihazları kontrol etme imkanı gelecek.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Sensation
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Windows 10 Mobile ile açılan yeni apiler

Bu apiler sayesinde Sürüş Modu uygulamalarıyla, Android Auto gibi aracınızdaki Bluetooth cihazları kontrol etme imkanı gelecek.
Bildirim merkezinden cevaplama apisi geliştiricilere açılır umarım

pirenuri

pirenuri

Üye
Daha doğrusu sadece SMS demeyelim de üçüncü taraf uygulamalara izinler şu anda açık değil. Muhtemelen sonraki sürümlerde izinler verilir. Zira alarmlar ve takvim bildirimleri de bildirim merkezinde yönetilebilir.
Bu izinler şuan açık olabilir bence abi. Henüz uygulamalar W10 için güncellenmedi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu izinler şuan açık olabilir bence abi. Henüz uygulamalar W10 için güncellenmedi.
İzinlerin açık olması için Microsoft'un yeni kayıt defteri yayınlaması lazım. Yani Windows 10 Mobile için yeni bir geliştirici kiti (SDK) yayınlaması lazım ki geliştiriciler de o kodlara göre tekrar düzenleme yapabilsin.

pirenuri

pirenuri

Üye
İzinlerin açık olması için Microsoft'un bloke kayıt defteri yayınlaması lazım. Yani Windows 10 Mobile için yeni bir geliştirici kiti yayınlaması lazım ki geliştiriciler de o kodlara göre tekrar düzenleme yapabilsin.
Onu da yayınlayacaklarını düşünüyorum. Nihayetinde daha w10 yayınlanalı 3 gün olmadı. Bu arada İos'da da aynı özellik mevcut fakat Whatsapp gibi uygulamalara izin verilmemiş sanırım. Windows bu izinleri verirse bir adım önde olur

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

dakamon

dakamon

Üye
Şu hesap makinesini 2-3 bilinmeyenli denklemleri de çözme özelliği getirseler bari. Üniversite de çok işe yarıyo

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ON9
afwerker

afwerker

Üye

windows 10 yükleyen arkadaşlar bilgisayara bağlandığında bütün dosyalar açık olarak gözüküyor mu ? xda da gördüm de bi sorayım dedim

dakamon

dakamon

Üye
Martın ilk haftası yeni güncellemeyi yetiştirseler bari.
Birde yükleyen tüm arkadaşlardan ricam önerilerinizi ve gördüğünüz sorunları lütfen bol bol geri bildirim yapın.

dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu abi bi sorsana yetkililere wp10 un tüketici önizlemesi de yayınlanacak mı ilerde diye.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@papakudioflu abi bi sorsana yetkililere wp10 un tüketici önizlemesi de yayınlanacak mı ilerde diye.

Muhtemelen Mayıs ayında Preview for Developers sürümü kullanıma sunulacak.

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
Arkadaşlar wp10 teknik önizleme sürümünü yükledim 3 gün önce başta şarjı su gibi içiyordu bu iki gündür şarjda baya düzelme görüyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 for Phone Teknik Ön İzlemesinin bir sonraki sürümünde Cortana'yı yeni diller eklenecekmiş. Hadi bakalım inşallah Türkçe de vardır.
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, mzcoools, yunus-emre-6606 ve 6 diğerleri
Rainesto

Rainesto

Üye
Windows 10 for Phone Teknik Ön İzlemesinin bir sonraki sürümünde Cortana'yı yeni diller eklenecekmiş. Hadi bakalım inşallah Türkçe de vardır.
@bulutsuzgece

Sanmıyorum ama inşallah vardır

dakamon

dakamon

Üye
@bulutsuzgece

Allah ağzından işitsin :)

Üst Alt