plenken
Üye
Bende de aynısını yapıyordu. Ayarlardan sıfırladım. Güncelleme yaptığımda artık görünmüyor.Arkadaşlar bu indirip ok dediğimiz sertifikayı nasıl sileriz? Benim tel israrla indiriyor yükleyemiyor![]()
Bende de aynısını yapıyordu. Ayarlardan sıfırladım. Güncelleme yaptığımda artık görünmüyor.Arkadaşlar bu indirip ok dediğimiz sertifikayı nasıl sileriz? Benim tel israrla indiriyor yükleyemiyor![]()

Nasıl bir tabir o oyuncak niyetine
Sana verdiği kadarını yapabiliyorsun işte nesini anlayamıyorsun
Bu kadar savunmayın MS'yi görüyoruz hizmetlerini.
Yeğen telefona w10 kurduğunda biraz kurcaladım da Windows 10'a göre eksiklerine rağmen Windows 8.1 gelişimini neredeyse tamamlamış harika bir sistem. Şimdi bunun üzerine Windows TP 10 kurup uğraşmanın bir manası yok. İyi ki bize gelmemiş. Windows 10 iyice oturana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum belki ikinci bir cihaz alır ona kurarım Windows 10 TP.![]()

Ben de bir kere niyetlendim ama burada ki yorumlardan edindiğim izlenime göre cihazımı riske edecek kadar önemli bir şey yokBirkaç eksiklik dışında şu an WP8.1 genel anlamda işimizi görüyor.
Her ne kadar değişiklikleri görmek ve denemek için sabırsızlansam da acelesi yok
Önümüzdeki ay içerisinde muhtemelen bize de gelir.
O arada birkaç eksiklik de giderilmiş olur.

Kaynak?Bu arada Windows 8.1 GDR 2 onaylanmış haberlerini aldım.
Kaynak?
Kaynak?

Emin okumasam yazmazdım bazı sitelerin linkleri burada paylaşılmıyor diye biliyordum.![]()
Şu an sadece SMS.Şimdi whatsapp tan mesaj geldiğinde, oyunda olsak bile uygulamadan çıkmadan cevap verebiliyor muyuz mesaja?![]()
Daha doğrusu sadece SMS demeyelim de üçüncü taraf uygulamalara izinler şu anda açık değil. Muhtemelen sonraki sürümlerde izinler verilir. Zira alarmlar ve takvim bildirimleri de bildirim merkezinde yönetilebilir.Şu an sadece SMS.
Daha doğrusu sadece SMS demeyelim de üçüncü taraf uygulamalara izinler şu anda açık değil. Muhtemelen sonraki sürümlerde izinler verilir. Zira alarmlar ve takvim bildirimleri de bildirim merkezinde yönetilebilir.
Açılıyor zaten. Her güncellemede ki GDR güncellemeleri de buna dahil yeni izinler veriliyor. Ama hala defalarca sormama rağmen alternatif klavye uygulamaları için izin verilecek mi belli değil. Her şeye cevap verdiler bir buna cevap veren yok Microsoft'da.İşte bu izinler açılabildiği kadar açılsın ya.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Açılıyor zaten. Her güncellemede ki GDR güncellemeleri de buna dahil yeni izinler veriliyor. Ama hala defalarca sormama rağmen alternatif klavye uygulamaları için izin verilecek mi belli değil. Her şeye cevap verdiler bir buna cevap veren yok Microsoft'da.