Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

plenken

plenken

Üye
Arkadaşlar bu indirip ok dediğimiz sertifikayı nasıl sileriz? Benim tel israrla indiriyor yükleyemiyor :)
Bende de aynısını yapıyordu. Ayarlardan sıfırladım. Güncelleme yaptığımda artık görünmüyor.

zbahadir

Üye
Yeğen telefona w10 kurduğunda biraz kurcaladım da Windows 10'a göre eksiklerine rağmen Windows 8.1 gelişimini neredeyse tamamlamış harika bir sistem. Şimdi bunun üzerine Windows TP 10 kurup uğraşmanın bir manası yok. İyi ki bize gelmemiş. Windows 10 iyice oturana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum belki ikinci bir cihaz alır ona kurarım Windows 10 TP. :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nasıl bir tabir o oyuncak niyetine :)
Sana verdiği kadarını yapabiliyorsun işte nesini anlayamıyorsun :)
Bu kadar savunmayın MS'yi görüyoruz hizmetlerini.

Android açık çekirdek her şeyi yazabiliyorsun yani öyle mi ? Api desteği filan yok kafana ne eserse

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeğen telefona w10 kurduğunda biraz kurcaladım da Windows 10'a göre eksiklerine rağmen Windows 8.1 gelişimini neredeyse tamamlamış harika bir sistem. Şimdi bunun üzerine Windows TP 10 kurup uğraşmanın bir manası yok. İyi ki bize gelmemiş. Windows 10 iyice oturana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum belki ikinci bir cihaz alır ona kurarım Windows 10 TP. :)

Birkaç eksiklik dışında şu an WP8.1 genel anlamda işimizi görüyor.
Her ne kadar değişiklikleri görmek ve denemek için sabırsızlansam da acelesi yok :oke:
Önümüzdeki ay içerisinde muhtemelen bize de gelir.
O arada birkaç eksiklik de giderilmiş olur.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birkaç eksiklik dışında şu an WP8.1 genel anlamda işimizi görüyor.
Her ne kadar değişiklikleri görmek ve denemek için sabırsızlansam da acelesi yok :oke:
Önümüzdeki ay içerisinde muhtemelen bize de gelir.
O arada birkaç eksiklik de giderilmiş olur.
Ben de bir kere niyetlendim ama burada ki yorumlardan edindiğim izlenime göre cihazımı riske edecek kadar önemli bir şey yok:)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

zbahadir

Üye
Bu arada Windows 8.1 GDR 2 onaylanmış haberlerini aldım.

dakamon

dakamon

Üye
Lanet gdrler resmi olarak bize gelmiyor bir turlu gdr 2 de yazın gelir herhalde. Daha update1 olan denim gelmedi. Şaka gibi herşey.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şimdi whatsapp tan mesaj geldiğinde, oyunda olsak bile uygulamadan çıkmadan cevap verebiliyor muyuz mesaja? :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu an sadece SMS.
Daha doğrusu sadece SMS demeyelim de üçüncü taraf uygulamalara izinler şu anda açık değil. Muhtemelen sonraki sürümlerde izinler verilir. Zira alarmlar ve takvim bildirimleri de bildirim merkezinde yönetilebilir.

dakamon

dakamon

Üye
Daha doğrusu sadece SMS demeyelim de üçüncü taraf uygulamalara izinler şu anda açık değil. Muhtemelen sonraki sürümlerde izinler verilir. Zira alarmlar ve takvim bildirimleri de bildirim merkezinde yönetilebilir.

İşte bu izinler açılabildiği kadar açılsın ya.

Bay H

Bay H

Üye
Feedback uygulaması keşke bize açılmasaydı, acayip acayip yazılar, geribildirimin ne olduğundan habersiz saçma sapan yazılar...

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İşte bu izinler açılabildiği kadar açılsın ya.

Açılıyor zaten. Her güncellemede ki GDR güncellemeleri de buna dahil yeni izinler veriliyor. Ama hala defalarca sormama rağmen alternatif klavye uygulamaları için izin verilecek mi belli değil. Her şeye cevap verdiler bir buna cevap veren yok Microsoft'da.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
İzin verilse bile 3. Parti uygulamalarınında bu özellik için güncellemeleri şart

dakamon

dakamon

Üye
Açılıyor zaten. Her güncellemede ki GDR güncellemeleri de buna dahil yeni izinler veriliyor. Ama hala defalarca sormama rağmen alternatif klavye uygulamaları için izin verilecek mi belli değil. Her şeye cevap verdiler bir buna cevap veren yok Microsoft'da.

Mesela hava durumunun glance de gosterilmesini3. Parti uygulamalara açmadılar daha. Umarım bunu açarlar. Birde şu emoji tuşunu klavyeden kaldırmaları sinir bozucu oldu sırf bunun için ms nin oneri sayfasına başlık açmak istiyorum gitmesin diye

Üst Alt