Dexter Morgan
Üye
Kaç kere brick ettim sıkıntı yokTelefon pert olmasın sonra![]()

Kaç kere brick ettim sıkıntı yokTelefon pert olmasın sonra![]()

Bende de o sıkıntı var. @Mr.H anlatsa yapabilirizYapamıyorum. Bilgisayarın verdiği porta bağlanamıyorm :/
Toplayacağım bir araŞu paylaşılan görseller ilk sayfaya toplansa keşke![]()

Abi ilginçtir ki 920 de sıfırlamadan önce 588 civarıydı sıfır cyan romuna dönünce 571 e düştü, ayrıca 930 da o kadar düşük olması çok ilginçLumia 930'da bu alan 558 Mb
Telefonun hafızasında bahsedilmiyor. Cihaz depolama diskinde sistem yazılımının yüklenmesi için oluşturulan izole alanda bırakılan boş alandan bahsediliyor. Orayı herhangi bir işlemle kullanıcının arttırması mümkün değil.

get buildse bastıgımda server error hatası alıyorumArkadaşlar aşağıdaki programı bilgisayarınıza indirin ve boş bir klasöre çıkarın.
Çalıştır>cmd>ipconfig kısmından bilgisayarınıza ait ip adresini öğrenin, bu adres lazım kaybetmeyin
Daha sonra yukarıda bulduğunuz ip adresini telefonunuzun proxy ayarlarını aktif ederek 1. satıra girin, 2. kısma ise 8877 yazıp kaydedeceksiniz.
Çıkartmış olduğunuz Windows ınsider hack programınıçalıştıracaksınız.
Buradan sonra telefonunuzdan tarayıcıyı açıpLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızip adresi:8877 yazıp git tuşuna basacaksınız. Gelen site Fiiddler root dosyasını telefonunuza indirip çalıştıracaksınız.
Daha sonra Windows Insider uygulamasını açıp get preview build diyeceksiniz. Karşınıza att lumia 635 vs. seçenekler gelecek, yapan eleman 635 i seçip aşağıdaki ileri butonuna basmış.
Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek sonuçlarına katlanırsınız diye onaylayarak geçeksiniz ve sizi uygulamadan atacak.
Proxy ayarını nızı kapatın ve tekrar insider uygulamasına girin. Get preview builds diyin. Bulduysa sizindşr bulmadıysa hiç sizin olmamış demektir.
Anlatımda bazı eksik yerler var düzelteceğim birazdan.
Unutmadan, oluşacak herhangi bir sorunda mesuliyet riskleri göze alıp deneyen kişiye aittir.
Abi ilginçtir ki 920 de sıfırlamadan önce 588 civarıydı sıfır cyan romuna dönünce 571 e düştü, ayrıca 930 da o kadar düşük olması çok ilginç
WpInsiderHack.exe olan uygulamayı bilgisayarınızda başlattıysanız ve telefonsuzdaki proxy ayarına belirtilen değerleri girdiyseniz hata almamanız gerekirget buildse bastıgımda server error hatası alıyorum
ipconfig yazınca 192. ile baslayan mı bizim ipmiz?WpInsiderHack.exe olan uygulamayı bilgisayarınızda başlattıysanız ve telefonsuzdaki proxy ayarına belirtilen değerleri girdiyseniz hata almamanız gerekir
Evet o numaraipconfig yazınca 192. ile baslayan mı bizim ipmiz?

ıpv4 olanipconfig yazınca 192. ile baslayan mı bizim ipmiz?
ipconfig yazınca 192. ile baslayan mı bizim ipmiz?
Proxy ile build çıkıyor ama proxyi kaldırınca build çıkmıyorBir ben beceremedim şu işi...