Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Yapamıyorum. Bilgisayarın verdiği porta bağlanamıyorm :/

yeminli06

yeminli06

Üye
Sabır saadeti ebedi kalır , sabır kimde ise o nasib alır demiş Yunus Emre . Arkadaşlar aceleci olmayalım illaki gelecek geç gelsin öz gelsin :)

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar aşağıdaki programı bilgisayarınıza indirin ve boş bir klasöre çıkarın.

Çalıştır>cmd>ipconfig kısmından bilgisayarınıza ait ip adresini öğrenin, bu adres lazım kaybetmeyin

Daha sonra yukarıda bulduğunuz ip adresini telefonunuzun proxy ayarlarını aktif ederek 1. satıra girin, 2. kısma ise 8877 yazıp kaydedeceksiniz.

Çıkartmış olduğunuz Windows ınsider hack programınıçalıştıracaksınız.

Buradan sonra telefonunuzdan tarayıcıyı açıp ip adresi:8877 yazıp git tuşuna basacaksınız. Gelen site Fiiddler root dosyasını telefonunuza indirip çalıştıracaksınız.

Daha sonra Windows Insider uygulamasını açıp get preview build diyeceksiniz. Karşınıza att lumia 635 vs. seçenekler gelecek, yapan eleman 635 i seçip aşağıdaki ileri butonuna basmış.

Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek sonuçlarına katlanırsınız diye onaylayarak geçeksiniz ve sizi uygulamadan atacak.

Proxy ayarını nızı kapatın ve tekrar insider uygulamasına girin. Get preview builds diyin. Bulduysa sizindşr bulmadıysa hiç sizin olmamış demektir.

Anlatımda bazı eksik yerler var düzelteceğim birazdan.

Unutmadan, oluşacak herhangi bir sorunda mesuliyet riskleri göze alıp deneyen kişiye aittir.
Lumia 930'da bu alan 558 Mb:hmmm

Telefonun hafızasında bahsedilmiyor. Cihaz depolama diskinde sistem yazılımının yüklenmesi için oluşturulan izole alanda bırakılan boş alandan bahsediliyor. Orayı herhangi bir işlemle kullanıcının arttırması mümkün değil.
Abi ilginçtir ki 920 de sıfırlamadan önce 588 civarıydı sıfır cyan romuna dönünce 571 e düştü, ayrıca 930 da o kadar düşük olması çok ilginç
:hmmm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar aşağıdaki programı bilgisayarınıza indirin ve boş bir klasöre çıkarın.

Çalıştır>cmd>ipconfig kısmından bilgisayarınıza ait ip adresini öğrenin, bu adres lazım kaybetmeyin

Daha sonra yukarıda bulduğunuz ip adresini telefonunuzun proxy ayarlarını aktif ederek 1. satıra girin, 2. kısma ise 8877 yazıp kaydedeceksiniz.

Çıkartmış olduğunuz Windows ınsider hack programınıçalıştıracaksınız.

Buradan sonra telefonunuzdan tarayıcıyı açıp ip adresi:8877 yazıp git tuşuna basacaksınız. Gelen site Fiiddler root dosyasını telefonunuza indirip çalıştıracaksınız.

Daha sonra Windows Insider uygulamasını açıp get preview build diyeceksiniz. Karşınıza att lumia 635 vs. seçenekler gelecek, yapan eleman 635 i seçip aşağıdaki ileri butonuna basmış.

Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek sonuçlarına katlanırsınız diye onaylayarak geçeksiniz ve sizi uygulamadan atacak.

Proxy ayarını nızı kapatın ve tekrar insider uygulamasına girin. Get preview builds diyin. Bulduysa sizindşr bulmadıysa hiç sizin olmamış demektir.

Anlatımda bazı eksik yerler var düzelteceğim birazdan.

Unutmadan, oluşacak herhangi bir sorunda mesuliyet riskleri göze alıp deneyen kişiye aittir.

Abi ilginçtir ki 920 de sıfırlamadan önce 588 civarıydı sıfır cyan romuna dönünce 571 e düştü, ayrıca 930 da o kadar düşük olması çok ilginç
get buildse bastıgımda server error hatası alıyorum

Bay H

Bay H

Üye
get buildse bastıgımda server error hatası alıyorum
WpInsiderHack.exe olan uygulamayı bilgisayarınızda başlattıysanız ve telefonsuzdaki proxy ayarına belirtilen değerleri girdiyseniz hata almamanız gerekir

• Beğen
Tepkiler: ykd96
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
226 mb boş var yükleyemedim :))

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
WpInsiderHack.exe olan uygulamayı bilgisayarınızda başlattıysanız ve telefonsuzdaki proxy ayarına belirtilen değerleri girdiyseniz hata almamanız gerekir
ipconfig yazınca 192. ile baslayan mı bizim ipmiz?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Proxyi kapattıktan sonra build gelmiyor. O zaman 620de işe yaramıyor galiba @Mr.H

Bay H

Bay H

Üye
Bir ben beceremedim şu işi...

afwerker

afwerker

Üye
1520 de Desteklenmeyen adres
Internet Explorer Mobile, bu türdeki bir adresi desteklemediğinden bu sayfayı görüntüleyemiyor.
Hatası veriyor

sinan430

sinan430

Üye
ben gittim orda build slow olanı seçtim 925 1520 ye benzedi :DD:

sinan430

sinan430

Üye

bu lumia 925 :D

zaakaan

zaakaan

Üye
Brick olunca nasıl düzeltebiliriz? Kolay bir yolu var mı? Ona göre deneyeceğim de. LSRT ile de 8.1 Denim sürüme dönülüyordur, değil mi? :)

Üst Alt