Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bugün hareketlilik yokmu sadece bu iki cihaz mı kobay olacak hani bize yahu

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

yasirtaha

yasirtaha

Üye
:boxBen maça hazırım bekliyorum neyi varsa gelsin dedim .Benden korktu ms vermedi bize

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Şimdi cayır cayır kullanıyor olurdum w10 u ms kendi kaybetti her hatayı raporlardım :)

• Beğen
Tepkiler: mzcoools, skynet, Rainesto ve 1 kişi daha
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bence sizde reserve alın ilerde değerlenecek :D 2 tahminim var ya 920 ya 820
O değilde biz hep kendi cihazlarımızı düşünüyoruz bu 928 falan nolacak acaba ara sürümler :kop2:

capkino06

Üye
Win 10 da ie html5 test puanı kaç olmuş bakan yok mu?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sen ms nin bakış açısıyla bakarsan biz hep haksısız zaten :)
Ben sizlerin bir tanesini Microsoft'un köküne değişmem kardeşim. Sizler için Microsoft yetkilileriyle ters düştüğüm de olmuştur. Ben her zaman bizim gözümüzle bakarım ama terazi şaşmaz hep dengededir.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, PureFood, Dexter Morgan ve 4 diğerleri
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben sizlerin bir tanesini Microsoft'un köküne değişmem kardeşim. Sizler için Microsoft yetkilileriyle ters düştüğüm de olmuştur. Ben her zaman bizim gözümüzle bakarım ama terazi şaşmaz hep dengededir.
Çok fazla yorumda bulunmasamda bu bölümü günlük takip ederim
Bir zamanlar burada yorumları Ali Kemal,Ben,Özgür,Ecel54 nickli bir arkadaş ve ismini hatırlayamadığım bir kaç kişi yazıyorduk .Çok az kişiydik şimdi bakın koca bir aile olduk her konuda en az 10 -15 kişi oluyor.Daha da güçlenecektir diye tahmin ediyorum
Bir zamanlar Dakamon nickli arkadaşta çok sabırsız cevaplar yazardı şimdi bakıyorum milleti o sakinleştiriyor burada bulunan herkes zamanla bu bölümün bir parçası olmaya alışıyor.
Microsoftun en iyi yönü bu forumda arkadaşlık pekiştirmek oluyor.

• Beğen
Tepkiler: emz, Sensation ve Esendağlı
PureFood

PureFood

Üye
:boxBen maça hazırım bekliyorum neyi varsa gelsin dedim .Benden korktu ms vermedi bize
Adaş sakata gelicez ha, tamam biz istekliyiz de adamların kendisi bile yedek telefonunuza kurun diyor :D

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok fazla yorumda bulunmasamda bu bölümü günlük takip ederim
Bir zamanlar burada yorumları Ali Kemal,Ben,Özgür,Ecel54 nickli bir arkadaş ve ismini hatırlayamadığım bir kaç kişi yazıyorduk .Çok az kişiydik şimdi bakın koca bir aile olduk her konuda en az 10 -15 kişi oluyor.Daha da güçlenecektir diye tahmin ediyorum
Bir zamanlar Dakamon nickli arkadaşta çok sabırsız cevaplar yazardı şimdi bakıyorum milleti o sakinleştiriyor burada bulunan herkes zamanla bu bölümün bir parçası olmaya alışıyor.
Microsoftun en iyi yönü bu forumda arkadaşlık pekiştirmek oluyor.
Sanırım zehirli sarmaşık zamanından bahsediyorsun,dediğin gibi nerden nereye :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
dakamon

dakamon

Üye
Keşke koca yazımdan sadece orayı alıntılamasaydın :) Teşekkürler bu arada :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Adaş sakata gelicez ha, tamam biz istekliyiz de adamların kendisi bile yedek telefonunuza kurun diyor :D
atın ölümü arpadan olsun adaş l920 yi kendini telefoncu sanan bir mal bozdu bunuda teknik sürümle bozarız daha ne olcak:D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Aslında kullanmayı çok istiyordum mesajlarda sorun olmasaydı iyiydi diğer sorunları göze almıştım
Mesajı hemen hemen hiç kullanmıyorum internet ile işim çok oluyor geriye kalanı salla gitsin

Üst Alt