Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
İngilizcesi olan mutlaka izlesin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bay H

Bay H

Üye
Sabah alengirli yollarla 625 e güncellemenin kurulabildiği haberi geldi şimdi de HTC One for Windows a. Bu yukarıdaki olay sanırım resmi bir dağıtım değil, HD2Owner dışında hiç kimseden bir bilgi gelmiyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Beta hatalarda dolu olabilir bunu adamlar zaten söyledi soylemeselerde adı üstünde beta burda sanki kimse 3.parti uygulamalarda beta kullanmadı ?
Burda tek sorun beklentilerin yüksek oluşu şahsen ben bir ekstra görmedim wp 10'dan .Ekstradan kastım yeni özellikler vs ben son kullanıcı olarak düşünüyorum tamam yazılımcılar için api vs muhakak onleri açıldı çok daha iyi uygulamalar gelecektir ama ayarlar menusunu toparlayıp Office ve foto galeriyi adam edip wp 10 beta diyede sunma .Daha öncede dediğim gibi diğer platformlarda olan incik boncukları görmek istiyorum.otg vs vs her defasında yazmanın luzmu yok.Bunları geçtim ekran kilidi bile aynı yani bunlar olacak yapacak adamlar emimin finalde daha iyi olacak ama biz finalde bu incik boncuğu beklemiyoruz.Betada verki finalde daha farklı özellikler ile karşımıza çık.Office konusu muazzam olmuş .Outlook pcdeki ile birebir aynı muazzam.eee bu kadar mı nerde sistemin kazanacağı diğer özellikler hani diğer platformlarda olupda bizde olmayanlar.İnsanlar bence bunu wp 10 betada görmek istiyor .Wp 10 bu şekilde gelseydi zaten kasması donması vs vs düzeltilir sıkıntı yok keşke otg olaydı da çalışmasaydı.Finale kadar kurmayacağım ....

Çok daha iyi olabilirdi bazı arkadaşlar eleştirenlere kızmış yüklemeseydin diye şunu söylemek istiyorum bizler üreticiyi ne kadar zorlarsak ne kadar itersek o kadar gelişir

kayahan35

kayahan35

Üye
Liste ne zaman yenilenir? Yani tahminen kaç gün sonra ön izlemeyi yükleyebiliriz acaba?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Liste ne zaman yenilenir? Yani tahminen kaç gün sonra ön izlemeyi yükleyebiliriz acaba?

Şubat sonu-Mart başı olabileceği söyleniyor.
Görünüşe bakılırsa bir 15-20 gün nefes arası vereceğiz.

zbahadir

Üye
Şubat ayı içinde gelmeyebilir bir yerde okudum yanlış okumadıysam.
Zaten çok acele etmesinler biraz daha düzelince versinler.

kayahan35

kayahan35

Üye
Yakında liste yenilenecek dendi bazı modellere verip 15-20 günlük bi ara olacağını sanmıyorum açıkçası

ykd96

ykd96

Üye
Şubat ayı içinde gelmeyebilir bir yerde okudum yanlış okumadıysam.
Zaten çok acele etmesinler biraz daha düzelince versinler.

Mevcutta w10 a update yapanların mesaj yazma gibi temel sorunlarını fixlesinler mantıklı olan bur bence geri dnmeyi yapamayanlarda mevcut şuan

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yakında liste yenilenecek dendi bazı modellere verip 15-20 günlük bi ara olacağını sanmıyorum açıkçası

Gabe attığı twitte tıpkı masaüstü Windows gibi telefonlar için verilen önizlemenin de ayda bir yenileneceğini, arada bir bu sürenin bir ayın altına düşebileceğini söyledi.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu akşam bize versinler bizde test edek ne var sanki dur şunları bi arıyım da göndersinler :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@Mr.H Şu olayı bi anlayabilsek direk kuracağım :ehe

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
enessrsy

enessrsy

Üye
18 nisanda askerden dönüyorum kısmetse o zamana kadar inşallah hallederler problemleri :) dandik android kullanmaktan gına geldi 3 aydır

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BaySerkan

BaySerkan

Üye
wp10 test ettim hevesimi aldım :ehe 8.1 Denim'e geri döndüm ..

• Beğen
Tepkiler: mzcoools, kamil5028347 ve YasirTaHazal
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İkinizde çok değil 1-2 gün sonra wp10 a geçersiniz yine :)

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347

Üst Alt