Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Windows 10 şuanlık bi sıkıntısı gözükmüyor. 8.1 den eksiği yok fazlası var az da olsa ama önemli olan batarya. Güncelleyenler batarya hakkında bilgi versinlet

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında burada suç Microsoft'un zira bundan önceki ön izleme sürümlerinde neredeyse hiç hata yoktu. Bu sefer oldukça kapsamlı bir güncelleme ve hatta Windows Phone 8.1'den daha kapsamlı bir güncelleme hazırlandığı için haliyle hatalar da oldukça fazla olabilir.

Bay H

Bay H

Üye

habbuj

habbuj

Üye
Aslında burada suç Microsoft'un zira bundan önceki ön izleme sürümlerinde neredeyse hiç hata yoktu. Bu sefer oldukça kapsamlı bir güncelleme ve hatta Windows Phone 8.1'den daha kapsamlı bir güncelleme hazırlandığı için haliyle hatalar da oldukça fazla olabilir.
Evet 8.1 ön izleme sürümünde batarya performansı dışında hiç hata görmedim. Bunu aceleye getirdiler. nisan ayına kadar tüm sorunlar çözülüp sağlam bir sürüm vermeleri daha iyi olabilirdi. (8.1i 14 nisanda vermişlerdi)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yani bir sonraki preview Mart ayına kalabilir :hmmm
Ne yapalım bekleriz artık.
O arada yükleyenlerin keşfettikleri detayları ve yaşadıkları sorunları iyice öğreniriz.
Bize gelecek previewde muhtemelen sıkıntıların bir kısmı giderilmiş olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yani bir sonraki preview Mart ayına kalabilir :hmmm
Ne yapalım bekleriz artık.
O arada yükleyenlerin keşfettikleri detayları ve yaşadıkları sorunları iyice öğreniriz.
Bize gelecek previewde muhtemelen sıkıntıların bir kısmı giderilmiş olur.
Aynen Windows 10 bilgisayar sürümünde de aylık güncellemeler yayınlayacaklarını söylemişlerdi fakat öyle olmadı ama neredeyse haftada iki güncelleme birden yayınladıkları oldu. Mesajında da belirtmiş zaten "bazen daha hızlı olabilir" diye.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Esendağlı, Murat Alper ve 1 kişi daha

shifty

Üye
Arkadaşlar USB OTG ile ilgili bir yorum göremedim. Var mı yok mu? Cevap verebilirseniz sevinirim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar USB OTG ile ilgili bir yorum göremedim. Var mı yok mu? Cevap verebilirseniz sevinirim.

Bu sürümde geldiğini sanmıyorum.
Önümüzdeki preview güncellemelerinde gelebilir denmişti.

shifty

Üye
Bu sürümde geldiğini sanmıyorum.
Önümüzdeki preview güncellemelerinde gelebilir denmişti.

W10 u beklememin tek sebebi OTG ydi gelene kadar bekliycem artık. Cevap verdiğin için sağol bu arada.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Sensation
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hey cortana deneyen var mı?

funnel

Üye
Win10 ile yapılan en büyük değişiklik altyapıda saklı bence. Pc, tablet, phone uygulama yapısını ortak yapmak arka planda çok büyük deişiklik gerektiyirodur diye tahmin ediyorum. Görünüşte pek bişeye benzemesede uygulama sayısını arttırıcı çok büyük bir silah. Güncellemenin büyük boyutunuda bu oluşturuyordur bence.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, zaakaan ve Esendağlı
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu sürüm Windows 10un bilgisayar için çıkan geliştirici sürümü gibi. Ondada çok hata vardı

kamil5028347

kamil5028347

Üye
telefon güncellemesine baktım 427 mb yazıyordu akıllı veride

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Peki kamera açıldığıda fotoğraf veya vide olsun ses açma kapamadan yakınlaşıp uzaklaşma varmı varsa süper olur ekrandan zor oluyor

skynet

Üye
Peki bu ay içinde başka dalga gelir mi yoksa umudu keselim mi ?

Üst Alt