Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
Ayarlarsa görsellik olarak çok kotu olmuş. Bi giriyon beyaz bi giriyon siyah. Yine ayarlardan herhangi birisini açtığında tüm ekranı kaplamıyor da yarısını kaplıyor gibi oluyor. Bakalım bize bi denim geleydi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Gabriel Aul
@GabeAul @kimbilir_01 We'll deliver another build as soon as we can, and will extend the list of supported phones with each build

Dedi bana Gabiş :) yani liste yakında güncellenecek dedi

zbahadir

Üye
Aklıma geldi şimdi sinir oldum. O kadar zaman soruldu Windows 10 ne zaman çıkacak diye demediler ki bekliyorsunuz ama bütün cihazlara gelmeyecek. :box :D

Gabriel Aul
@GabeAul @kimbilir_01 We'll deliver another build as soon as we can, and will extend the list of supported phones with each build

En kısa süre nedir bu da başka bir puzzle m? :)

zbahadir

Üye
Gabriel Aul

Olabilir, sordum en kısa zaman derken şunat içinde mi diye ama cvp gelmedi

Asında adamlar haklı nasıl zaman versin. Sistemi yazan o değil. Geliştiricilerin işi ne zaman bitireceğini bilemez tabi.

tgoksen1

Üye
Gelince yüklemeyin bence değmez

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Gelince yüklemeyin bence değmez
Bizim cihazlara da aynı sürüm gelirse bende yüklemem büyük ihtimalle ama mesaj yazma sorunu düzeltilmiş biçimde ve joe nun video da kullandığı şekildeki sürüm gelirse kesinlikle yüklerim.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
İşin iyi yanı kesinlikle bizede şubatde gelecek olması, nerden bildiğime gelirsek insider.Windows.com a girdiğimde hala çok yakında şubat ayında yayınlanacak yazıyor ingilizce olarak :)

zbahadir

Üye
İşin iyi yanı kesinlikle bizede şubatde gelecek olması, nerden bildiğime gelirsek insider.Windows.com a girdiğimde hala çok yakında şubat ayında yayınlanacak yazıyor ingilizce olarak :)

Bence de ay içine yayınlanır çünkü çok fazla tepki almışlardır yaptıkları sorumsuzluktan dolayı.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yorumlarda pfd nin kötü sonuçlandığı gibi bi algı oluştu bende..

tgoksen1

Üye
telefonu hala 8.1 getiremedim:destere:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

dakamon

dakamon

Üye
Şimdiye kadar bilmediğimiz pek bi zımbırtı görmedik sanırım. Yeni gelecek güncellemerde artık :)

tgoksen1

Üye
şükür sonunda 8.1 :cigara:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonu kapatırken sonraki takvim randevunuz için küçük bir hatırlatma görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: PureFood
yeminli06

yeminli06

Üye
Yükleyen arkadaşlar şu mesajlaşma sorununu tam açıklayabilir mi hiç mi mesaj yazamıyoruz ben çok mesajlaşan biriyim illa ki diğer cihazlara da gelecek eğer hiç bir şekilde mesaj yazılmıyorsa istediği kadar özellikle gelsin benim bir işime yaramaz

Üst Alt