papakudioflu
Emekli Yönetici
Lumia 830'da vardıWindows 10'dan önce de vardı değil mi?
Lumia 830'da vardıWindows 10'dan önce de vardı değil mi?
manuel parlaklık kullanmadığım için hatırlamıyorum geri dönersem bakarımWindows 10'dan önce de vardı değil mi?

Arama esnasında ses kaydı var mı?manuel parlaklık kullanmadığım için hatırlamıyorum geri dönersem bakarım![]()
maalesef yok az önce denedimArama esnasında ses kaydı var mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu şekilde
pil tasarrufu çalışmadığı için şuan tüm programlardan bildirim geliyor nerdeyse![]()
hiç çalışmıyorPil tasarrufunun sıkıntısı nedir? Çok şarj yer o bildirimler kapanmazsa
maalesef çok şarj yiyecekdostum windows phone recovery açılıyor ama telefonu gormuyorAdamlar boşuna dememiş.
Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
Uzmanlıktan bahsederken gerçekten ciddiyiz. Yani APN'in bir haber kanalı olduğunu düşünüyorsanız, Technical Preview size uygun olmayabilir.
- Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.
- Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.
- Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.
- Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.
Kullanmadığım için bilgi veremeyeceğim.dostum windows phone recovery açılıyor ama telefonu gormuyor
Ben de internet kesilmesi bir bende var sanıyordum![]()