tgoksen1
Üye
aynen beklerizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler arkadaşın canlı yayına gelin bitmek üzere

aynen beklerizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler arkadaşın canlı yayına gelin bitmek üzere

bugun sanmıyorumBugün 1020 ye gelmese Microsoft binasını bombalamaya gidiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hafıza bölümlendirmesi ile ilgili sıkıntı varmış. Ali Kemal abi yukarıda belitmişti
Cevabı şu kısımlarda yazıyor.
We need to start with a small subset of devices in order to isolate OS issues from hardware or board support package issues so we can stabilize the platform. This is a normal part of the engineering process....
We have a feature that will be coming soon called "partition stitching" which will allow us to adjust the OS partition dynamically to create room for the install process to be able to update the OS in-place. Until this comes in, we needed devices which were configured by mobile operators with sufficiently sized OS partitions to allow the in-place upgrade, and many of the bigger phones have very tight OS partitions. Note that this doesn't mean that Windows 10 will take more disk space than Windows Phone 8.1, it's just a function of the upgrade process at this point. Once the partition stitching feature is completed, many more devices will be supported."
Onlar sanırım 1 haftaya kalmaz düzelir,Ali kemal in dediği gibi sık sık günceleme yayınlanır sorunlarla alakalı olarak.gözatma ekranı ve pil tasarrufu çalışmıyor
Mobilde çalışsa... Ah!
Evet bunlar zaten listede söylenmişgözatma ekranı ve pil tasarrufu çalışmıyor
Ayrıca VPN de yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arama tuşu ekranı
Tamam madem böyle bir durum vardı yuvarlak kelimeler yerine adam gibi açıklasardı,neyse ama bu bahsettiği özellik hdd yi bölme gibi bişiymi acaba, çeviri için çok teşekkürler özgür.Gabe:
"BSP yada donanımdan kaynaklı işletim sorunlarını izole etmek adona küçük bir cihaz grubu ile başlamamız gerekiyor, böylece platformu stabilize edebiliriz. Bu mühendislik sürecinin olağan bir parçası...
Yakında gelecek olan ve "bölümlendirme" dediğimiz bir özelliğimiz var. Bu özellik bize, güncelleme kurulumu esnasında boş alan açmak adına işletim sistemi bölümünü dinamik olarak ayarlama imkanı sağlayacak. Bu özellik gelene kadar, operatörlerce yeterli işletim sistemi alanına sahip şekilde düzenlenmiş ve yerinde yükseltme sağlayan cihazlara ihtiyacımız vardı ve büyük telefonların çoğu çok düşük işletim sistemi bölümlerine sahipti. Bu arada bunun "W10, WP8.1'den daha çok disk alanı gerektiriyor" anlamına gelmediğini unutmayın. Bu sadece bu aşamada yükseltme sürecinin bir özelliği. Bölümlendirme özelliği tamamlandığında, çok daha fazla cihaz desteklenecek."
O sorun çözülse güncelleme tüm cihazlara gelecek o zamanGabe:
"BSP yada donanımdan kaynaklı işletim sorunlarını izole etmek adona küçük bir cihaz grubu ile başlamamız gerekiyor, böylece platformu stabilize edebiliriz. Bu mühendislik sürecinin olağan bir parçası...
Yakında gelecek olan ve "bölümlendirme" dediğimiz bir özelliğimiz var. Bu özellik bize, güncelleme kurulumu esnasında boş alan açmak adına işletim sistemi bölümünü dinamik olarak ayarlama imkanı sağlayacak. Bu özellik gelene kadar, operatörlerce yeterli işletim sistemi alanına sahip şekilde düzenlenmiş ve yerinde yükseltme sağlayan cihazlara ihtiyacımız vardı ve büyük telefonların çoğu çok düşük işletim sistemi bölümlerine sahipti. Bu arada bunun "W10, WP8.1'den daha çok disk alanı gerektiriyor" anlamına gelmediğini unutmayın. Bu sadece bu aşamada yükseltme sürecinin bir özelliği. Bölümlendirme özelliği tamamlandığında, çok daha fazla cihaz desteklenecek."
Gabe:
Gabe: