Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
8.1 de ne güzel şak diye tüm telefonlara verilmişti o günleri istiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Rock Ve Roll ve skynet

saynesim

saynesim

Üye
Adamlar birde telefon kurtarma programı yayınladılar bu linkten indirebilirsiniz
Adamlar birde telefon kurtarma programı yayınladılar bu linkten indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Karoların arası daha çok açıldı sanki,ama ss ler güzel teşekkürler arkadaşlar.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

@bulutsuzgece

tgoksen1

Üye
çarklar dönüyor:oke:

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
kamil5028347

kamil5028347

Üye
İngilizce falan olarak açılıyor mu peki yoksa sizin dilinizde kullanılamıyor mu diyo

Arama tuşu ekranı

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Son Tweet de ne demiş 1520 ve 930 ile ilgili bir yazı sanırsam?

@bulutsuzgece @papakudioflu

Cevabı şu kısımlarda yazıyor.

We need to start with a small subset of devices in order to isolate OS issues from hardware or board support package issues so we can stabilize the platform. This is a normal part of the engineering process....

We have a feature that will be coming soon called "partition stitching" which will allow us to adjust the OS partition dynamically to create room for the install process to be able to update the OS in-place. Until this comes in, we needed devices which were configured by mobile operators with sufficiently sized OS partitions to allow the in-place upgrade, and many of the bigger phones have very tight OS partitions. Note that this doesn't mean that Windows 10 will take more disk space than Windows Phone 8.1, it's just a function of the upgrade process at this point. Once the partition stitching feature is completed, many more devices will be supported."

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Güncelleme alamamak ne kadar iğrenç bir durummuş ya
Androidciler nasıl dayanıyor. acıdım şimdi

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Aytaç-01, ON9 ve 1 kişi daha
SLH.55

SLH.55

Üye
Bize daha denim gelmedi, şimdi Windows 10 telaşına hep unutacaklar bizi. Bari ilk 920 verselerdi durumumuzu düzeltirlerdi :)

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame ve Esendağlı
astala_61

astala_61

Üye
Yükleyenler batarya performarsında fazla fark varmı sölersede seviniriz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

@bulutsuzgece

Gabe: "Üst seviye telefonlar, uygulama ve verilere daha çok alan sağlayabilmek adına kullanıcılar için ayrılan kısmı optimize etmeye eğilimliler."

Yani şu "partition stitching" dediği olayla ilişkilendiriyor.

Bir sonraki mesajımda detayını açıklayacağım. (Önceki uzun mesajın çevirisini yapmamıştım, dilerseniz onu çevireyim. Bununla birleştirince kafanızda her şey netleşecek.)

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Gabe: "Üst seviye telefonlar, uygulama ve verilere daha çok alan sağlayabilmek adına kullanıcılar için ayrılan kısmı optimize etmeye eğilimliler."

Yani şu "partition stitching" dediği olayla ilişkilendiriyor.

Bir sonraki mesajımda detayını açıklayacağım. (Önceki uzun mesajın çevirisini yapmamıştım, dilerseniz onu çevireyim. Bununla birleştirince kafanızda her şey netleşecek.)
Onu çevirebilirsen çok iyi olur abi teşekkürler :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yükleyenler batarya performarsında fazla fark varmı sölersede seviniriz.
Hocam yükeleyeli yarım saat oldu batarya perfrmansını nasıl anlasınlar ki en az 2-3 gün kullanmak lazım onun için.

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1 ve Esendağlı
umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
Arkadaşlar bende 830 var windows insider programına girip gerekli adımları uyguladım program kendiliğinden kapandı sonra güncellemeleri denetledim güncelleme denetleniyor diyor ve öylece kalıyor 5 dk beklememe rağmen tık yok lütfen yardım

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

beyler arkadaşın canlı yayına gelin bitmek üzere

Üst Alt