Bay H
Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sayın adminlerim @papakudioflu @bulutsuzgece @Mr.H @Sensation
Lütfen attığınız mesajların altına Türkçe açıklamalarını yazar ve attığınız resimlerin programda gözükmediğini önemseyerekten bilgilendirirseniz yeniliklerin neler olduğunu kavrayabilelim
Birde bu yeniliklerin hepsini bir ara ilk sayfaya veya başka bir mesaja toplarsak toplamda neler olduğunu yeni gelenlerde hızlıca anlamış olurŞimdiden
Bilgisayar sürümünde 10041 yapılı ön izleme kullanıma sunuldu. Yarın da telefon için gelirse
Hocam sana 735 iyi giderYok yok benim bir 630 almam gerek Bu aksiyonu kaçırmam lazım.
Hocam sana 735 iyi gider
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iki kere sağ yazmışım anladınız siz onuBir de şu olay var. Ana ekranda Aşağı doğru kaydırdığınızda menü, sağa kaydırdığımızda tüm uygulamalar var. Pekiii sağa kaydırdığımızda? Windows10 da bu konu ile ilgili ne bir açıklama var ne de bir soru. Yani yazılımcılar sormuyor mudur "yahu bu sağa kaydırdığımızda da bir şeyler olsun. Boş boş duruyor" diye...
Nawzil tarafından:
"We’re working hard to bring you a new build of #Windows10 for phones and support additional phones, but we need a bit more time for that."
Sıradaki telefon ön izleme sürümü için biraz daha zamana ihtiyacı olduklarını dile getiriyor.
İyi güzel düşünmüştüm ama bizim de halimizi anlamanızı rica ediyorum. Şu anda telefonlarımın birinde 22 sekme bir diğerinde 17 sekme açık. Ayrıca twitter da sürekli bildirim geliyor. Yetişmek de pek kolay olmuyor. Bunlarla uğraşırken portala da 15 haber girdim. Ayrıca onlarca şikayet, konu denetimi da yanında bonus olarak geldi. Çoğu zaman şurada yazılan mesajları bile okuyamıyorum. Ama yine de herhangi bir haber kaçırmamak için buraya İngilizcesi yapıştırıp yenisini kovalamaya devam ediyoruz.Sayın adminlerim @papakudioflu @bulutsuzgece @Mr.H @Sensation
Lütfen attığınız mesajların altına Türkçe açıklamalarını yazar ve attığınız resimlerin programda gözükmediğini önemseyerekten bilgilendirirseniz yeniliklerin neler olduğunu kavrayabilelim
Birde bu yeniliklerin hepsini bir ara ilk sayfaya veya başka bir mesaja toplarsak toplamda neler olduğunu yeni gelenlerde hızlıca anlamış olurŞimdiden
Bilgisayar sürümünde 10041 yapılı ön izleme kullanıma sunuldu. Yarın da telefon için gelirse
@papakudioflu Abi, Tom boşa atraksiyon yapmıyormuş sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?