papakudioflu
Emekli Yönetici
İyi de Microsoft öyle bir şey söylemedi kiKonuyu açan kişi Microsoft'un "W10M Hazır" demesini saçmalık olarak nitelemiş.
Ki haklı da.
cihaza göre değişken baya. bende rtm kadar iyi. genel sd sıkıntısı filan var. başka da kullanımımı engelleyen bişey olmadı...Bu build iyice can sıkıcı olmaya başladı 10549un stabilliğini arıyorum. Batarya normalde kötü 3g ile berbat. Bugün 2kere tıkandı ve 2dk sonra reset attı. Uygulamalarda geç açılıyor.
facebook beta nın güncellendiği söylenmiş miydi?
Bilmem sizde oluyor mu ben 12. yapıda şöyle birşey farkettim.Şarjım doluyken yada %30 yada 40 lara kadar telefon gayet iyi çalışıyor.Ama telefon o belirttiğim sayıların altına geldiğinde yavaşlamalar kasmalar başlıyor.12. yapı ara ara hantallaşır gibi oluyor ama genel olarak iyi.
Günlük kullanımda pek sıkıntı çıkarmadı, hantallaşır gibi olduğu zamanlar hariç...
Evet öyle.Bilmem sizde oluyor mu ben 12. yapıda şöyle birşey farkettim.Şarjım doluyken yada %30 yada 40 lara kadar telefon gayet iyi çalışıyor.Ama telefon o belirttiğim sayıların altına geldiğinde yavaşlamalar kasmalar başlıyor.
Bilmem sizde oluyor mu ben 12. yapıda şöyle birşey farkettim.Şarjım doluyken yada %30 yada 40 lara kadar telefon gayet iyi çalışıyor.Ama telefon o belirttiğim sayıların altına geldiğinde yavaşlamalar kasmalar başlıyor.
bende dikkatnettim de %20-30 civarından %50 ye kadar cihaz daha yavaş şarj oluyor. Donanımsal olarak benim bataryanın bir hücresi ile mi alakalı acaba diye düşündüm de , muhtemelrn yazılımsal problemdir.Bilmem sizde oluyor mu ben 12. yapıda şöyle birşey farkettim.Şarjım doluyken yada %30 yada 40 lara kadar telefon gayet iyi çalışıyor.Ama telefon o belirttiğim sayıların altına geldiğinde yavaşlamalar kasmalar başlıyor.
Kesin gelecek o zamanMağaza(2015.21.12.0 > 2015.21.25.0) ve Xbox (Beta) güncellendi.
Anlamak için soruyorum akşama gelmesini hayal ettiğimiz şey yeni bir insider build mi yoksa son kullanıcıya yönelik w10 güncellemesi mi?Akşama kırmızı buton harekâtı var, şarjları fulleyin, kemerleri bağlayın.
Cipsini kolasını kapan gelsin
Türkçe Cortana ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?