bulutsuzgece
Üye
Merhaba @bulutsuzgece , ön izleme sürümleri Windows Phone geliştiricileri için yayınlanır ve hatalar içerebilir. Tarafımızca geliştirici olmayan kişilerin ön izleme sürümlerini kullanması tavsiye edilmemektedir.
not: Bir bilen
Ben bu akşam bir sürpriz olacağını pek sanmıyorum.Her zamanki geleneksel dağıtım alışkanlıklarından farklı olarak Bu akşam sürpriz yaşayabiliriz.
Hiç olmazsa insan Keşke der. : ) ) Akşam akşam moralimi bozdun.Ben bu akşam bir sürpriz olacağını pek sanmıyorum.
Perşembe: MS Geleneksel Kırmızı Buton Günü [emoji4]Ben bu akşam bir sürpriz olacağını pek sanmıyorum.
Kronik sorunları halletmiş olsunlar..Perşembe: MS Geleneksel Kırmızı Buton Günü [emoji4]
Ya zaten gelen bir özellik falan yok neyine heyecan yapalım ki,ama Senin hatırına diyeyim bari KEŞKEHiç olmazsa insan Keşke der. : ) ) Akşam akşam moralimi bozdun.
Bendeki de 12 nci yapıda arızasız, sorunsuz çalışıyor...KısmenYa zaten gelen bir özellik falan yok neyine heyecan yapalım ki,ama Senin hatırına diyeyim bari KEŞKE
slow motion herkes de oyle. düzeltilmesi lazım...12. yapıyı yeniden yükledim lumia camera güncellemiyor hata veriyordu bende kaldırdım mağazadakini yükledim. açınca artık kullanmıyoruz falan diyor. madem çalışmıyor kullanılmayacak neden koyuyorlar?
slow motion çekim yaparken karanlık çekiyor. Bu konu da bilgisi olan var mı?
Bende sorun olmuyor ortam ışığına göre.yani bende sorunsuz..L930..slow motion herkes de oyle. düzeltilmesi lazım...
? Abi bole bişi var mı cidden ? Twitter da daha bişi yok yane?@papakudioflu "no new mobile build today" expression has just been upgraded to "nothing to share today" by GabeAul
Türkçe Cortana ile gönderildi
? Abi bole bişi var mı cidden ? Twitter da daha bişi yok yane?
Özgür ne yazıyor orada.
Bizim zaman zaman burda tartıştığımız gibi hararetli bir konu var.Özgür ne yazıyor orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?