System X
Üye
bi ayar koymak çok zor olmasa gerek.niye bunun için anket yapılır ki? ne kadar vahim durumda olduğumuz buradan belli oluyor.Nawzil Twitter'da saydam bildirim merkezi için anket başlatmış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O anketi yapmak Nawzil'e düşmez ki.bi ayar koymak çok zor olmasa gerek.niye bunun için anket yapılır ki? ne kadar vahim durumda olduğumuz buradan belli oluyor.
İlk önce root tool programını yükleyip interopunlock yapman gerekiyorPaket kayıt ettirilemedi hatası veriyor bende
Kesin bu MS TÜRKİYE çalışanları geçmişi silmeyi unuttuRus yaz italyan yaz bir boşluk aynı tahmin çıkıyor
İlk önce root tool programını yükleyip interopunlock yapman gerekiyor
Kesin bu MS TÜRKİYE çalışanları geçmişi silmeyi unuttu
İlk önce root tool programını yükleyip interopunlock yapman gerekiyor
Telefonu bağlı iken aygıt yöneticisindeki telefonun driverlerini silin sonra telefonu çıkartıp takın ilk başlarda biraz geç görüyor sonra bu sorun ortadan kalkıyorroot toolu yükledim.font changeri de yükledim.interop unlock ettim ve telefon hafızasına attığım fontu gösterdim.NGame dedi iki defa tamam dedim.sonra usb'yi çıkardım tekrar taktım ve şu anda pc telefonu görmüyor.takıldı diye ses var ama görüntü yok.yani bilgisayarımda görünmüyor.telefonu kapat aç yaptım font değişti ama hala pc görmüyor
Abi bence 8.1 deki tahminler daha iyi ve yerli yerindeydiAmerikan yazınca pastası çıkıyor.
Heralde google aramalarında en çok aranan tamlamaya göre tamamlıyor
Türkçe Cortana ile gönderildi
o sorunun sebebi interop unlock bende de görmüyor bazen, aygıt yöneticisini kurcalıyorum düzeliyor. (telefonu görmese de pc den uygulama yükleniyor)root toolu yükledim.font changeri de yükledim.interop unlock ettim ve telefon hafızasına attığım fontu gösterdim.NGame dedi iki defa tamam dedim.sonra usb'yi çıkardım tekrar taktım ve şu anda pc telefonu görmüyor.takıldı diye ses var ama görüntü yok.yani bilgisayarımda görünmüyor.telefonu kapat aç yaptım font değişti ama hala pc görmüyor
Hiç birinde sorun yaşamadım gayet hızlı hatta 8.1'den hızlı diyebilirim.Hocam çok kararsız kaldım 12.ci yapıya geçip geçmemekte şarj süresi canımı sıkıyordu düzeldi diyorsunuz da uygulama açılma hızı nasıl whatsapp 6tag twitter bi 5-6 saniye de açılıyordu işkence gibiydi
Hocam çok kararsız kaldım 12.ci yapıya geçip geçmemekte şarj süresi canımı sıkıyordu düzeldi diyorsunuz da uygulama açılma hızı nasıl whatsapp 6tag twitter bi 5-6 saniye de açılıyordu işkence gibiydi
Gereksiz uygulama ben ms yerinde olayım 3 yıldır platform a gelmeyen ama Windows 10 pastasının büyük olduğunu görüp gelen tüm uygulamaları kapı dışarı ederim onlarda anlarki Microsoft'a Hata yapmanın bedelini ama nerede öyle diş söktürecek MicrosoftRetrica diyenler neredeYakında Mağazada: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben de gereksiz olduğunu biliyorum ama hiç olmamasından iyidir diye düşünüyorumGereksiz uygulama ben ms yerinde olayım 3 yıldır platform a gelmeyen ama Windows 10 pastasının büyük olduğunu görüp gelen tüm uygulamaları kapı dışarı ederim onlarda anlarki Microsoft'a Hata yapmanın bedelini ama nerede öyle diş söktürecek Microsoft
Retrica fanları için güzel haberRetrica diyenler neredeYakında Mağazada: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gayet iyi haber ihtiyacım olduğundan değil mağaza yönünden iyi bir haberRetrica diyenler neredeYakında Mağazada: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Snapchat'te gelir o zamanRetrica diyenler neredeYakında Mağazada: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?