BLasTeaR
Üye
%89 saydam istemiş, bakalım ne olacak.Nawzil Twitter'da saydam bildirim merkezi için anket başlatmış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır. Donanımı yetmiyor. Canlı görüntüleri bile kaldırdılar. Umarım gelir.Slow motion özelliği 735 gelir mi?
Yazı fontunu nasıl değiştiniz?Arkadaşlar acaba bu klavye tahminleri 8.1 deki gibi olacak mı yoksa böylesansürsüz mü kalacak ?
Birlikte kullanilan kelimeleri başta öneriyor ama siz bilirsinizArkadaşlar acaba bu klavye tahminleri 8.1 deki gibi olacak mı yoksa böylesansürsüz mü kalacak ?
O en çok kullanılan kelimelerden yola çıkarak tahmin ediyor ama neyse günahın boynunaArkadaşlar acaba bu klavye tahminleri 8.1 deki gibi olacak mı yoksa böylesansürsüz mü kalacak ?
Birlikte kullanilan kelimeleri başta öneriyor ama siz bilirsiniz
Arkadaşlar acaba bu klavye tahminleri 8.1 deki gibi olacak mı yoksa böylesansürsüz mü kalacak ?
O en çok kullanılan kelimelerden yola çıkarak tahmin ediyor ama neyse günahın boynuna
O en çok kullanılan kelimelerden yola çıkarak tahmin ediyor ama neyse günahın boynuna
Birlikte kullanilan kelimeleri başta öneriyor ama siz bilirsiniz
Yazı fontunu nasıl değiştiniz?
Nerden buluyorsunuz böyle tweakları arada xda ya giriyorum ama wptweaker hariç rastlamadımo zaman sadece mesajlara girip 'TÜRK' yazıp boşluk bırakın acaba sizlerde ne çıkacak
bu programla
Xdayı sıkı takip ettiğim için ☺Nerden buluyorsunuz böyle tweakları arada xda ya giriyorum ama wptweaker hariç rastlamadım
Ms şu tür seçenekleri sisteme ayar olarak eklese hiç uğraşmayacağız segoe wp sıkmıştı değişiklik iyi geldi.
Paket kayıt ettirilemedi hatası veriyor bendeo zaman sadece mesajlara girip 'TÜRK' yazıp boşluk bırakın acaba sizlerde ne çıkacak
bu programla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?