dakamon
Üye
bazı arkadaşlar ? Sizin mesajınızdan sonra mesaj yazan 2 kişi var . Brayn ve ben. Geç gelmiş olabilir. Sonuçta geldi. Bizim buna sevinmemiz size neden dokundu onu anlamadım ? He siz çok zenginseniz gider o bahsettiğiniz markanın cihazlarını alırsınız . Erken kullanırsınız. 3,5 yıl önce piyasaya çıkmış zamanında orta seviye şuan alt seviye olan cihaz kullanıpta binlerce lira fiyatı olan apple kullanıyormuş gibi beklentide olmanız bile saçma... Yeni gelen özellikleri, var olan hataları paylaşıp tartışalım diyoruz. Bunları bırakıp bize sarıyorsunuz...Özellik bize diğer firmalardan kaç zaman sonra bize geldi birileri de çok pis gaza geldiyahu kardeşim adamlar bunu kullanalı kaç yıl oldu. Sana şimdi gelmiş oda daha beta. Allah her firmaya lumia kullanıcıları gibi müşteriler versin.
Sen ilk mesajında bazı konularda MS ye serzenişte bulunan arkadaşları mesajında dile getirirsen karşılığınıda illaki bulursun. Ama benim mesajımdan da sen neden alındın sana neden dokundu alıntı da yapmamıştım öyleki. Demekki sana da dokundu. Özelliğin gelmesine odaklandıysan zamanına odaklanmadıysan sistemi bi 4 sene daha beklersin gelişmesini tahminen sana beklemende kolay gelsin. İşin zenginlikle falan bir alakası yok lumia 1020 ilk çıktığı zaman ki fiyatına bak birde o dönemde çıkan slow motion kullanabilen telefonların fiyatlarına bak sonra fyatları bir kağıda yaz karşılaştır uzunca bir düşün sonra gel burada bu yazdıklarını yaz. Hadi ben alt seviye cihaz kullanıyorum apple kullanıyormuş gibi beklentiye giriyorum (sen öyle diyorsun ya) iphone 5s 1900 tl ve slow motion var lumia 1020 de o civarda e kardeşim birinde var diğerinde yok. 1020 sahipleri napsın istemesin mi. Sen kamera odaklı telefon çıkarıyorsun 5s in yaptığını daha yeni yapıyorsun. Bunu da eleştirdi mi tukaka oluyoruz. Sen bu kafayla sımsıkı sarılmaya devam et. Sana kimse zaten bırak bu sistemi şöyle yap böyle yap demiyor. Sen laf attın karşılığını aldın daha fazla uzatmaya gerek yok herşey ortada zaten.bazı arkadaşlar ? Sizin mesajınızdan sonra mesaj yazan 2 kişi var . Brayn ve ben. Geç gelmiş olabilir. Sonuçta geldi. Bizim buna sevinmemiz size neden dokundu onu anlamadım ? He siz çok zenginseniz gider o bahsettiğiniz markanın cihazlarını alırsınız . Erken kullanırsınız. 3,5 yıl önce piyasaya çıkmış zamanında orta seviye şuan alt seviye olan cihaz kullanıpta binlerce lira fiyatı olan apple kullanıyormuş gibi beklentide olmanız bile saçma... Yeni gelen özellikleri, var olan hataları paylaşıp tartışalım diyoruz. Bunları bırakıp bize sarıyorsunuz...
Ayarlardan geliştirici seçeneklerini açıyorsunNasıl deneyebiliri tweakleri?
Konunun ne olduğunu bilemiyorum karışmakta istemem ama sana şu konuda hak veririm Lumia'nın fiyatları rakiplerinden az değildi fiyatlara bakarak rakipleri kadar özellik ve mağaza da sunmuyor yıllardır nokia kullanan biri olarak N8 den sonra sırf Navigasyon yüzünden 920 aldım şimdi Here maps diğer firmalarda da var sadece MS de yok eğer tatminkar bir telefon gelmez ise bende kaçacağım seni bilmem 1520 ye 2200 verdim ama bir Apple ve samsung olamadı bu gerçekSen ilk mesajında bazı konularda MS ye serzenişte bulunan arkadaşları mesajında dile getirirsen karşılığınıda illaki bulursun. Ama benim mesajımdan da sen neden alındın sana neden dokundu alıntı da yapmamıştım öyleki. Demekki sana da dokundu. Özelliğin gelmesine odaklandıysan zamanına odaklanmadıysan sistemi bi 4 sene daha beklersin gelişmesini tahminen sana beklemende kolay gelsin. İşin zenginlikle falan bir alakası yok lumia 1020 ilk çıktığı zaman ki fiyatına bak birde o dönemde çıkan slow motion kullanabilen telefonların fiyatlarına bak sonra fyatları bir kağıda yaz karşılaştır uzunca bir düşün sonra gel burada bu yazdıklarını yaz. Hadi ben alt seviye cihaz kullanıyorum apple kullanıyormuş gibi beklentiye giriyorum (sen öyle diyorsun ya) iphone 5s 1900 tl ve slow motion var lumia 1020 de o civarda e kardeşim birinde var diğerinde yok. 1020 sahipleri napsın istemesin mi. Sen kamera odaklı telefon çıkarıyorsun 5s in yaptığını daha yeni yapıyorsun. Bunu da eleştirdi mi tukaka oluyoruz. Sen bu kafayla sımsıkı sarılmaya devam et. Sana kimse zaten bırak bu sistemi şöyle yap böyle yap demiyor. Sen laf attın karşılığını aldın daha fazla uzatmaya gerek yok herşey ortada zaten.
Bu arada biz derken? Sende bende yıllardır lumia kullanıyoruz. He diyorsan ki MS severler MS sevmeyenler o ayrı
lumia 920 alırken de , 1520 alırken de ben bu sistemin zamana ihtiyacı olduğuny bilerek aldım. Kendinizi kandırmayın. Sizde bunu bilerek aldınız. Ne microsoft nede bi başkası size herşeyin çok hızlı ve çok iyi olacağını vaad etmedi.siz kendiniz risk aldınız. Beğenmediğiniz cihazınız piyasaya çıktığında 5s değil iphone 5 yeni çıkmıştı. Dudak uçuklatan fiyatıyla yeni iphone 5. Şuan mevcut batarya , kasma donma , ve bundan sonra guncelleme alamama (alsa bile yuklenmez zaten) problemlerini saymazsak güzel cihaz. Siz 41 mp kamera var diye direk atlayıp 1020 aldıysanız sizin probleminiz. Ben hala ve hala o cihazın fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Tıpkı iphone 5c gibi Peki1520 fiyatını hak ediyormu ? Bu soruya gelecek olursak da 1520 ile 5s i bir tutarsak şuan 5s e gore çook daha iyi.Sen ilk mesajında bazı konularda MS ye serzenişte bulunan arkadaşları mesajında dile getirirsen karşılığınıda illaki bulursun. Ama benim mesajımdan da sen neden alındın sana neden dokundu alıntı da yapmamıştım öyleki. Demekki sana da dokundu. Özelliğin gelmesine odaklandıysan zamanına odaklanmadıysan sistemi bi 4 sene daha beklersin gelişmesini tahminen sana beklemende kolay gelsin. İşin zenginlikle falan bir alakası yok lumia 1020 ilk çıktığı zaman ki fiyatına bak birde o dönemde çıkan slow motion kullanabilen telefonların fiyatlarına bak sonra fyatları bir kağıda yaz karşılaştır uzunca bir düşün sonra gel burada bu yazdıklarını yaz. Hadi ben alt seviye cihaz kullanıyorum apple kullanıyormuş gibi beklentiye giriyorum (sen öyle diyorsun ya) iphone 5s 1900 tl ve slow motion var lumia 1020 de o civarda e kardeşim birinde var diğerinde yok. 1020 sahipleri napsın istemesin mi. Sen kamera odaklı telefon çıkarıyorsun 5s in yaptığını daha yeni yapıyorsun. Bunu da eleştirdi mi tukaka oluyoruz. Sen bu kafayla sımsıkı sarılmaya devam et. Sana kimse zaten bırak bu sistemi şöyle yap böyle yap demiyor. Sen laf attın karşılığını aldın daha fazla uzatmaya gerek yok herşey ortada zaten.
Bu arada biz derken? Sende bende yıllardır lumia kullanıyoruz. He diyorsan ki MS severler MS sevmeyenler o ayrı
Tek bir şeye cevap vereceğim ve tüm konuşmanın asıl noktası da bu aslında. Evet gelişmesi için zamana ihtiyacı olduğunu bilerek aldık. Bu zaman 10 yıl mı? 5 yıl mı? kaç yıl. ben alalı 4 sene olacak hala diğerlerine yetişemedi. Biz aldık ama 1-2 sene içinde diğerlerini geçecek deniyordu. Açın 2012-2013 de yazılanları şöyle biraz okuyun hatırlarsınız belki. Unutmuş görünüyorsunuz çünkü.lumia 920 alırken de , 1520 alırken de ben bu sistemin zamana ihtiyacı olduğuny bilerek aldım. Kendinizi kandırmayın. Sizde bunu bilerek aldınız. Ne microsoft nede bi başkası size herşeyin çok hızlı ve çok iyi olacağını vaad etmedi.siz kendiniz risk aldınız. Beğenmediğiniz cihazınız piyasaya çıktığında 5s değil iphone 5 yeni çıkmıştı. Dudak uçuklatan fiyatıyla yeni iphone 5. Şuan mevcut batarya , kasma donma , ve bundan sonra guncelleme alamama (alsa bile yuklenmez zaten) problemlerini saymazsak güzel cihaz. Siz 41 mp kamera var diye direk atlayıp 1020 aldıysanız sizin probleminiz. Ben hala ve hala o cihazın fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Tıpkı iphone 5c gibi Peki1520 fiyatını hak ediyormu ? Bu soruya gelecek olursak da 1520 ile 5s i bir tutarsak şuan 5s e gore çook daha iyi.
beğenmezsem kullanmam. Beğenmezsen kullanman. Olay kadar basit. İki Onceki mesajımda da buranın boyle saçma mesajların yeri olmadığını yazmıştım. Buda zaten size cevaben yazdığım son mesaj...
Video moduna geçtiniz mi?benim 930 da yok bu tosba modu!!! güncelledim de ama yine yok yine yok
Öyle bir şey beklemeyinizarkadaşlar geribildirim uygulamasıyla bildirim yaptım.windows 10 gelişedursun şu telefonlara android işletim sistemi yükleme olanağı sunulsun.yani en azından 1gb ramli ve üstü için.böylelikle bu süreçte windows 10 pişene kadar telefonları doya doya kullanabiliriz.hem microsoftun cortana dahil bir çok programının androide çıktığını düşününce gerçekten bu bizim için en doğru olanı ....
Ne yapmam lazım arkadaşlarArkadaşlar 0X80246002 hata kodu hakkında bilgisi olan varmı. 9. Yapıdayım 12.yapıyı kuramıyorum kaç gündür cihaz kumia620
Lumia620
Telefonuzu sıfırladınız mı? Eğer öyle de olmadıysa Windows Device Recovery Tool ile 8.1'e dönüp deneyiniz.Ne yapmam lazım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?