Dexter Morgan
Üye
Ms kullanılan yapı iyi durumda. Bu hafta hızlı seçim için yayınlanabilir demişgabe ne diyor? @Sensation
We have a couple of builds that are looking good in internal rings. It's possible we'll see them later this week to Fast.
Orjinali varken neden alternatif kullanalım?
Hafta bitimine doğru gelebilir diyor. (Hafta bitimi derken de en geç cuma günü olduğunu da bildireyim).gabe ne diyor? @Sensation
We have a couple of builds that are looking good in internal rings. It's possible we'll see them later this week to Fast.
Ben dediklerine katılmıyorum malesef. Android ve iosta furya olan ve windows mağazasında bulunmayan uygulamaları konuşmuşsun. Ama nedense Microsoft'un kendi uygulamalarını burada dile getirmemişsin. Bir arkadaşım daha geçen gün
" -Sizdeki Age of Empires, Clash of Clans ile aynı anda mağazada olsaydı (ios mağazasında), Age of Empires tan başka oyun oynamazdım" dedi.
Yazdığım bu yazıyı garipseyebilirsin ama ben şuanda karşılaştırma yapmıyorum. Sırf bir uygulamayı yada oyunu herkes oynuyor yada kullanıyor diye o uygulamaya herkesin ihtiyacı olduğu söylemek doğru değil. Zaten bu tür ihtiyaçlar sadece kullanıcıların istekleriyle de alakalı değil. Kaldı ki bugün çok popüler olan şey bir zaman sonra değerini kaybedebiliyor. O yüzden şahsen bu tür isteklerini buraya yazmanı doğru bulmuyorum. Bu tür isteklerini eksik olan,eksik olduğunu düşündüğün uygulama yazılımcılarına iletmen daha doğru gibi geliyor.
Sent from mTalk
gelmez o haftaya kalır
İç halkalarda iyi durumda görünen birkaç yapımız var, belki hafta sonuna doğru hızlı halkaya verebiliriz demiş.
Gelme ihtimali var ancak genelde hata giderme ve performans üzerinde durdukları için yenilik yönündeki beklentilerinizi yüksek tutmayın.
Lumia 950 XL ile gönderildi
Herhangi bir özellik eklenip eklenmeyeceğine dair bir bilgi varmı acaba,yoksa sadece performansa yönelik bir yapımı olacak yine.Yapı 10586, 12 kasımda hem PC'ye hem Mobil'e gelecek gibi.
Belli değil. Tüm Windows 10 PC'lere gelecek. Yapı 10240'dan sonra Insider sürümü olmayan ilk yapı olacak kendisi. Bakalım mobile neler getirecek.Herhangi bir özellik eklenip eklenmeyeceğine dair bir bilgi varmı acaba,yoksa sadece performansa yönelik bir yapımı olacak yine.
Nawzil'in birkaç gün önce söylediğine bakılırsa mobilde birkaç yeni özelliğin geleceği söyleniyor Threshold 2 güncellemesi olmasından ötürü. Tabi bunlar şu anlık belli değil.Herhangi bir özellik eklenip eklenmeyeceğine dair bir bilgi varmı acaba,yoksa sadece performansa yönelik bir yapımı olacak yine.
Resmi final sürümü gelecekmiş 12 kasımda galibaBelli değil. Tüm Windows 10 PC'lere gelecek. Yapı 10240'dan sonra Insider sürümü olmayan ilk yapı olacak kendisi. Bakalım mobile neler getirecek.
Threshold 2
lumia selfi yi deneyin benim baya hoşuma gitti. ben beğenmedim retrikayı.Şimdi tekrar retrikaya baktım çalışmıyor ama instagram beta her an kullanıyorum bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?