serinaga
Üye
Yapılacak işlemlerNe yaptımsa olmadı%23 te kalıyo hep
Ne yaptımsa olmadı%23 te kalıyo hep
bir ara 9 olmuştu hatta bir kez mi ne ben 10 görmüştüm ama hangi yapıda emin değilim şuan 8 den fazla yapmıyor bende de oda ana menüyü eklerseniz anca yoksa 7 oluyorlumia 925 te sistem arka planda 7 den fazla uygulama çalıştırmasına rağmen arka planda çalışıyor gözüken max 7 uygulama oluyor.eskiden de böyle miydi hatırlamıyorum.
Aşağı yukarı belli bir numaradan sonra tüm yapıları yükledim ve bu konuyla ilgili gelişmeleri de takip ediyorum.İnceleme sitelerinde işletim sistemini sürekli yerden yere vuruyorlar
Dh'de 950XL incelemesini izledim 950XL'nin malzeme kalitesi 1520 kadar iyi değil diyorlarİnceleme sitelerinde işletim sistemini sürekli yerden yere vuruyorlar
Biraz zaman daha geçsin dedik 4 sene geçti. Elde tutulur hiçbir şey yok. İşletim sisteminde herşey tasarım değil maalesef. Son kullanıcıya verilen özellikler işletim sistemini öne çıkarır. Üniversite de falan arkadaşlarım telefonu kurcalıyor. Instagram nerde diyorlar? 6tag kullanıyorum diyorum. Sizce instahram yokmu diyorlar? Fotoğraf çekileceğiz retrica nerede diyorlar? Kullanıcı gidipte continumm'a bakmıyor. KEndi kullanacağı programların olup olmamasına bakıyor. Eğer istediğim programlar gelmezse 4 yıllık WP maceramı yazın bitireceğim bendeAşağı yukarı belli bir numaradan sonra tüm yapıları yükledim ve bu konuyla ilgili gelişmeleri de takip ediyorum.
Müthiş bir yazılım olacak bu kesin.
Ayrıca şu yerden yere vuranlar var ya sistem oturduktan sonra koşa koşa bu sisteme gelecekler.
Olumsuz yazanların çoğu burada bizlerin kendi aramızda yaptığımız eleştirileri kullanıyorlar.
Kimisi de sistemi bilmeden anlamadan sisteme karşıtlığından kötüleme yapıyor.
İnanın windows 10 PC ve Windows 10 Mobile senkronize bir şekilde konuşmaya başladıklarında eleştirenlerin çoğu da başını öne eğecek..
Benim izlenimlerim ve düşüncelerim bunlar.
Biraz daha zaman geçsin duruma göre herkes yol ayrımında kararını verir. Ama henüz gelişme aşamasında olan sistemle ilgili acele karar vermeyelim diye düşünüyorum.
Denilebilir ki "şu kadar zaman geçti, bunun acelesi mi kaldı"
Ancak hem bilgisayar hem de cep telefonu yönünde çalışmalar yapınca ve sistemi de tamamen yenileyince zaman fazla uzun gelmemeli.
kamera yeşil ekran veriyor. bu aralar çok yere düşürdüm ondan mı acaba yoksa yazılımsal mı?
Kusura bakmayın ama bu dedikkeriniz mağazada var zaten ben kullanıyorum..Biraz zaman daha geçsin dedik 4 sene geçti. Elde tutulur hiçbir şey yok. İşletim sisteminde herşey tasarım değil maalesef. Son kullanıcıya verilen özellikler işletim sistemini öne çıkarır. Üniversite de falan arkadaşlarım telefonu kurcalıyor. Instagram nerde diyorlar? 6tag kullanıyorum diyorum. Sizce instahram yokmu diyorlar? Fotoğraf çekileceğiz retrica nerede diyorlar? Kullanıcı gidipte continumm'a bakmıyor. KEndi kullanacağı programların olup olmamasına bakıyor. Eğer istediğim programlar gelmezse 4 yıllık WP maceramı yazın bitireceğim bende
Şimdi tekrar retrikaya baktım çalışmıyor ama instagram beta her an kullanıyorum bilginize.Kusura bakmayın ama bu dedikkeriniz mağazada var zaten ben kullanıyorum..
Hangisi var? Snapchat-Instagtam-CoC-Retrica?Kusura bakmayın ama bu dedikkeriniz mağazada var zaten ben kullanıyorum..
bugün mesajlar Skype falan güncelleme almadı mı? mağaza güncelleme bulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?